Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(InDovi @ 2012 01 24, 13:48)
Sveikos, pasirodau su procesu, viena undinėlė baigta  bigsmile.gif

wub.gif nuostabios undinėlės...
Atsakyti

[/quote]
Ogo blink.gif koks grozys, ypac taponiute su suniukais. o ant kokios cia aidos siuvinejai?
[/quote]

Na, as tu numeriuku ne nzn, tiesa pasakius.. renkuosi aida parduotuvej 'is akies'.. blush2.gif paziuriu ar man langeliai neatrodo per mazi ar per dideli ir perku biggrin.gif Nes man patinka siuvineti tik su dviem gijom, ir svarbiausia, man neturi persisviesti aida issiuvinejus paveiksleli.
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius! notworthy.gif
o einas tai ne taip greit, kaip atrodo biggrin.gif jei prisėsčiau kasdien, tai jau seniausiai ant sienos būtų kabojęs ax.gif
Atsakyti
Undinių grožis nenustelbiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 01 24, 14:48)
Sveikos, pasirodau su procesu, viena undinėlė baigta  bigsmile.gif

Labai wub.gif Tokio grožio į stiklą nekišit?
Atsakyti
QUOTE(@usr@ @ 2012 01 25, 07:54)
Labai  wub.gif Tokio grožio į stiklą nekišit?

Ačiū 4u.gif manau, kad rėminsiu su stiklu, visgi daug darbo įdėta, nesinori, kad dulkėtų, kas be stiklo neišvengiama...
Atsakyti
o man sustojo siuvinejimas... doh.gif rankos nekyla kazko smile.gif Jum taip buna?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 25, 09:52)
o man sustojo siuvinejimas... doh.gif rankos nekyla kazko smile.gif Jum taip buna?

Būna biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir nesu siuvinėtų peizažų atstovė, tačiau be galo patinka juos stebėti, ačiū, kad dalinatės savo grožiais. 4u.gif

Paskutiniosios undinėlės...mielos wub.gif

Na aš kukliai...eilinį kartą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Raktų dėžutė Mme Chantilly In via dei Matti Belfast 32ct natural linas, DMC muline.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 sausio 2012 - 12:22
grooožis wub.gif
dar norėjau Džeinės paklausti kokiu siūlu siuvinėjami Hardanger'iai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 25 sausio 2012 - 12:43
Jardin Prive Maggi Co's Village Belfast 32ct natural linas, DMC muline, siuvinėta vienu siūlu per vieną

user posted image

Jean Hilton Mystique Victorian Eggshell Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai.
Kompanija jau anksčiau išsiuvinėtam Baroque.

user posted image

QUOTE(rasiux- @ 2012 01 25, 13:42)
dar norėjau Džeinės paklausti kokiu siūlu siuvinėjami Hardanger'iai?

Priklauso nuo medziagos storio, bet dažniausiai naudojama Perle No. 8 ir No. 12. Firma nėra svarbu, svarbiau siūlo storis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 sausio 2012 - 13:09