Sobieska, Uodegyte, puiku kaip visada!
Sobieska, prašau pasidalint, iš kur tokios medžiagos traukei, raudoni-balti langiukai? aš labai ieškau. Kaune nėra tokios.
QUOTE(rasukasxx @ 2012 01 06, 18:19)
Mano pirmasis darbelis
Gražus meškis tik truputuka mažokas rėmelis, meškis atrodo kaip suspaustas
Sobieskos darbeliai kaip visada
Laura81r,pupsiukelis123,A-Z,ogiene....dėkui labai
O su langeliais pirkta medžiagytė Kaune Laisvės al.Lino namuose...bent rudenį dar jos buvo visas rietimas...o man reikėtų juoda-balta langelių
O su langeliais pirkta medžiagytė Kaune Laisvės al.Lino namuose...bent rudenį dar jos buvo visas rietimas...o man reikėtų juoda-balta langelių
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 06, 12:45)
rodausi procesa
Labai patiko Tavoji gėlelė, bus labai gražu.
QUOTE(sobieska @ 2012 01 06, 15:42)
Dar viena siuvinuko ir dekupažo draugystė
Labai gražiai draugauja. Tu vis kokią įdomybę sugalvoji, šaunuolė
Sobieska, gražūs darbai ir šaunus pateikimas
Uodegyt,
puikus procesas spalvos gražios
Uodegyt,
puikus procesas spalvos gražios
dekui mergaites
QUOTE(sobieska @ 2012 01 06, 21:24)
buvo man toks įtarimas. bet jau kai ieškojau gruodį, tai tik prisiūta visko iš tos medžiagos, o pačio audinio nėra... na gal priaus/pridažys dar
QUOTE(xiuke @ 2012 01 07, 00:30)
Cia vyrui ar moteriai? Jei moteriai, daryciau elegantiska pagalvele su raudona medziaga.
QUOTE(Toli @ 2012 01 07, 19:49)
Cia vyrui ar moteriai? Jei moteriai, daryciau elegantiska pagalvele su raudona medziaga.
moteriai...ne pagalveles nenoriu kazkaip galvoju det i tokios pat spalvos gilesnius remelius, apvalesniais krastais, tik be pasporto, i kvadratinius...