Labai mieli zuikiai, o kaledinei kompanijai bs'as tikrai vaizda kardinaliai pakeicia
Ir man labai labai patiko abeji DIM darbeliai
Esu naudojusi toki zymekli, issiskalbe puikiai. Pamerkiau i vesu vandeni ir patryniau sepeteliu.Jis baltai piesia.
http://www.kasiulai....es/611824nn.JPG
as irgi sitoki pirkau is ten. Ir ant juodos medziagos visiskai nieko nesimato. Jei rasau ant kitu pavirsiu, pvz tamsaus stalo - viskas ok. Niekaip nesuprantu kame reikalas
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 20, 09:49)
Esu naudojusi toki zymekli, issiskalbe puikiai. Pamerkiau i vesu vandeni ir patryniau sepeteliu.Jis baltai piesia.
http://www.kasiulai....es/611824nn.JPG
as irgi sitoki pirkau is ten. Ir ant juodos medziagos visiskai nieko nesimato. Jei rasau ant kitu pavirsiu, pvz tamsaus stalo - viskas ok. Niekaip nesuprantu kame reikalas
QUOTE(vasarė @ 2012 01 20, 11:29)
Kaip keista, gal koks pasenes. Va pabandziau, kuo puikiausiai isryskeja po keliolikos sekundziu.
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 20, 11:43)
Kaip keista, gal koks pasenes. Va pabandziau, kuo puikiausiai isryskeja po keliolikos sekundziu.
nei is karto, nei po keliolikos sekundziu, nei po savaites nezinau, siaip neisdziuves, kai brauki, matosi dregna linija (suplaku geria pries tai), bet tik tiek. Ziuriu, cia aida, sakau, gal tik pries EWA protestuoja
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 19:34)
nuostabi zuikiu kompanija
QUOTE(audrajaz @ 2012 01 19, 21:05)
Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato
aš žymiuosi su kreidiniu pieštuku skirtu siuvėjom, arba siuvėju muiliuku
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 20, 10:17)
net ne puse
QUOTE(Vi_ta_li_ja @ 2012 01 20, 11:06)
kaledinei kompanijai bs'as tikrai vaizda kardinaliai pakeicia
Bet kokiam siuviniui BS'as leidzia atsiskleisti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 20, 08:17)
sutinku,skirtumas akivaizdus!beje,ciuckius su katineliu tikrai labal labai mielas
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 09:08)
Dimensions. Christmas morning pets.
Siuvinėjau ne rinkinuką. Spalvos konvertuotos į DMC. Siuvinejau ant 32 ct balto lino. 24 spalvos, 2 blendingai, 7 BS spalvytės ir pora FC spalvų.
Siuvinėjau ne rinkinuką. Spalvos konvertuotos į DMC. Siuvinejau ant 32 ct balto lino. 24 spalvos, 2 blendingai, 7 BS spalvytės ir pora FC spalvų.
Žavuma , O BS visiškai keičia darbelį.
Labas,
pasirodau su savo "kaledinem" dovanom, kuriu taip ir nespejau iteikti, liks man
darbiukai netvarkyti, nezinau kada susiruosiu apsipavidalinti..
pasirodau su savo "kaledinem" dovanom, kuriu taip ir nespejau iteikti, liks man
darbiukai netvarkyti, nezinau kada susiruosiu apsipavidalinti..
Sveikos mamytes man reikia labai shemu su kudikiais kur ant ranku ir pan. gal kas turite ar zinote kur rasti? prasau pagelbekite