Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

Labai mieli zuikiai, o kaledinei kompanijai bs'as tikrai vaizda kardinaliai pakeicia wub.gif
Atsakyti
Ir man labai labai patiko abeji DIM darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 01 20, 09:49)

Esu naudojusi toki zymekli, issiskalbe puikiai. Pamerkiau i vesu vandeni ir patryniau sepeteliu.Jis baltai piesia.
http://www.kasiulai....es/611824nn.JPG

as irgi sitoki pirkau is ten. Ir ant juodos medziagos visiskai nieko nesimato. Jei rasau ant kitu pavirsiu, pvz tamsaus stalo - viskas ok. Niekaip nesuprantu kame reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 01 20, 11:29)
as irgi sitoki pirkau is ten. Ir ant juodos medziagos visiskai nieko nesimato. Jei rasau ant kitu pavirsiu, pvz tamsaus stalo - viskas ok. Niekaip nesuprantu kame reikalas  doh.gif

Kaip keista, gal koks pasenes. Va pabandziau, kuo puikiausiai isryskeja po keliolikos sekundziu. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 20, 11:43)
Kaip keista, gal koks pasenes. Va pabandziau, kuo puikiausiai isryskeja po keliolikos sekundziu. g.gif

nei is karto, nei po keliolikos sekundziu, nei po savaites doh.gif lotuliukas.gif nezinau, siaip neisdziuves, kai brauki, matosi dregna linija (suplaku geria pries tai), bet tik tiek. Ziuriu, cia aida, sakau, gal tik pries EWA protestuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 19:34)

nuostabi zuikiu kompanija wub.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 01 19, 21:05)
Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato g.gif

aš žymiuosi su kreidiniu pieštuku skirtu siuvėjom, arba siuvėju muiliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 20, 10:17)
wub.gif 
Ir vistik kad ir kaip tas BS nervuoja, bet be jo daugiau nei puse grozio dingsta  smile.gif

net ne puse biggrin.gif

QUOTE(Vi_ta_li_ja @ 2012 01 20, 11:06)
kaledinei kompanijai bs'as tikrai vaizda kardinaliai pakeicia wub.gif

Bet kokiam siuviniui BS'as leidzia atsiskleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 20, 08:17)
wub.gif 
Ir vistik kad ir kaip tas BS nervuoja, bet be jo daugiau nei puse grozio dingsta  smile.gif

sutinku,skirtumas akivaizdus!beje,ciuckius su katineliu tikrai labal labai mielas thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 09:08)
Dimensions. Christmas morning pets.
Siuvinėjau ne rinkinuką. Spalvos konvertuotos į DMC. Siuvinejau ant 32 ct balto lino. 24 spalvos, 2 blendingai, 7 BS spalvytės ir pora FC spalvų.

Žavuma wub.gif , O BS visiškai keičia darbelį.
Atsakyti
Labas,
pasirodau su savo "kaledinem" dovanom, kuriu taip ir nespejau iteikti, liks man biggrin.gif
darbiukai netvarkyti, nezinau kada susiruosiu apsipavidalinti..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 20 sausio 2012 - 17:59
Reiktu ir man pasirodyt su savo procesu biggrin.gif
Siuvinėju Nimue "Clair de Lune", 32 blizgus linas

user posted image

o kadanors atrodys taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 20 sausio 2012 - 19:05
Sveikos mamytes smile.gif man reikia labai shemu su kudikiais kur ant ranku ir pan. gal kas turite ar zinote kur rasti? prasau pagelbekite wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri siuvinėjote kūrį nors darbą iš šių ir turite anchor arba dmc siūlų kodukus? smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti