Tina, labai patiko , bet tas bs tai tikrai...
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 21:34)
Tik ka "iskeptas" DMC Follow my Leader siuvineta nuo gruodzio 9tos dienos su pertraukom... Uzisbrezusi tiksla, issiuvineti kokius 3 ar 4, bet.. del to BS, visas noras praejo..
Labai mielas
dekui merginos
Puikiai padirbėta merginos Šaunuolės
Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato
Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 20:34)
Tik ka "iskeptas" DMC Follow my Leader
QUOTE(Istorike @ 2012 01 19, 22:35)
o aš noriu paklausti, kaip žymitės, jei apskritai žymitės , ant lino? kaip nepasimesti ant lino siuvinėjant?
Ant lino bent jau as nebesizymiu, nebent kokius remus nuo kur iki kur turetu tilpti paveikslas
QUOTE(Istorike @ 2012 01 19, 21:35)
o aš noriu paklausti, kaip žymitės, jei apskritai žymitės , ant lino? kaip nepasimesti ant lino siuvinėjant?
pradžioj ir aš galvojau kaip čia reiks siuvinėt,skaičiavau siūlelius,akis varvinau ,bet pradėjus siuvinėt ,pamačiau ,kad to žymėjimo nelabai ir reikia ,viską iš eilės siuvinėji ir savaime susidėlioja..didelių darbų dar nesiuvinėjau ant lino ,gal ten ir būtų naudingiau tas žymėjimas ,kad nenugrybaut į šoną,bet mažuose tikrai jis nėra labai vertingas,tas žymėjimas...aš tik visada pasižymiu siuvinuko viduriuką ir kraštus ,kur turi baigtis ir keletą kvadratėlių 10x10 kryžiukų į visas puses nuo viduriuko ,o jau toliau tai viskas savaime gaunasi...reikia bandyt ir pasirodo ,kad viskas daug paprasčiau ,nei atrodo
Vaje merginos kokiu graziu darbeliu pridejot. Kiskiai man labai patiko
Kalediniai gyvuneliai is ties tokie mieli
Kalediniai gyvuneliai is ties tokie mieli
Nuotaikingi zuikiai-priverčia šyptelti
Ir ciucikas su kašaru
Prisidariau pusfabrikačių , reiks mąstyt, ką čia su jais daryt...
Ir ciucikas su kašaru
Prisidariau pusfabrikačių , reiks mąstyt, ką čia su jais daryt...
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 08:08)
Dimensions. Christmas morning pets.
Ir vistik kad ir kaip tas BS nervuoja, bet be jo daugiau nei puse grozio dingsta
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 19:34)
siuvineta nuo gruodzio 9tos dienos su pertraukom... Uzisbrezusi tiksla, issiuvineti kokius 3 ar 4, bet.. del to BS, visas noras praejo..
Nuostabiai atrodo. Butu grazu visa serija
QUOTE(audrajaz @ 2012 01 19, 21:05)
Esu naudojusi toki zymekli, issiskalbe puikiai. Pamerkiau i vesu vandeni ir patryniau sepeteliu.Jis baltai piesia.
http://www.kasiulai....es/611824nn.JPG
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 07:08)
Dimensions. Christmas morning pets.
Zavus