Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

Tina, labai patiko 4u.gif , bet tas bs tai tikrai... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 21:34)
Tik ka "iskeptas" DMC Follow my Leader smile.gif siuvineta nuo gruodzio 9tos dienos su pertraukom... Uzisbrezusi tiksla, issiuvineti kokius 3 ar 4, bet.. del to BS, visas noras praejo..

Labai mielas wub.gif
Atsakyti

dekui merginos aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 sausio 2012 - 20:54
Puikiai padirbėta merginos thumbup.gif Šaunuolės mirksiukas.gif

Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato g.gif
Atsakyti
o aš noriu paklausti, kaip žymitės, jei apskritai žymitės , ant lino? kaip nepasimesti ant lino siuvinėjant?
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 20:34)

Tik ka "iskeptas" DMC Follow my Leader smile.gif

wub.gif

QUOTE(Istorike @ 2012 01 19, 22:35)
o aš noriu paklausti, kaip žymitės, jei apskritai žymitės , ant lino? kaip nepasimesti ant lino siuvinėjant?

Ant lino bent jau as nebesizymiu, nebent kokius remus nuo kur iki kur turetu tilpti paveikslas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Istorike @ 2012 01 19, 21:35)

pradžioj ir aš galvojau kaip čia reiks siuvinėt,skaičiavau siūlelius,akis varvinau ,bet pradėjus siuvinėt ,pamačiau ,kad to žymėjimo nelabai ir reikia ax.gif ,viską iš eilės siuvinėji ir savaime susidėlioja..didelių darbų dar nesiuvinėjau ant lino ,gal ten ir būtų naudingiau tas žymėjimas ,kad nenugrybaut į šoną,bet mažuose tikrai jis nėra labai vertingas,tas žymėjimas...aš tik visada pasižymiu siuvinuko viduriuką ir kraštus ,kur turi baigtis ir keletą kvadratėlių 10x10 kryžiukų į visas puses nuo viduriuko ,o jau toliau tai viskas savaime gaunasi...reikia bandyt ir pasirodo ,kad viskas daug paprasčiau ,nei atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dimensions. Christmas morning pets.
Siuvinėjau ne rinkinuką. Spalvos konvertuotos į DMC. Siuvinejau ant 32 ct balto lino. 24 spalvos, 2 blendingai, 7 BS spalvytės ir pora FC spalvų.

user posted image

O čia įdomumo dėlei - prieš ir po BS-o.

user posted image
Atsakyti
Vaje merginos kokiu graziu darbeliu pridejot. Kiskiai man labai patiko wub.gif

Kalediniai gyvuneliai is ties tokie mieli wub.gif
Atsakyti
Nuotaikingi zuikiai-priverčia šyptelti smile.gif

Ir ciucikas su kašaru thumbup.gif

Prisidariau pusfabrikačių rolleyes.gif , reiks mąstyt, ką čia su jais daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 sausio 2012 - 08:41
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 08:08)

wub.gif
Ir vistik kad ir kaip tas BS nervuoja, bet be jo daugiau nei puse grozio dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 19, 19:34)
siuvineta nuo gruodzio 9tos dienos su pertraukom... Uzisbrezusi tiksla, issiuvineti kokius 3 ar 4, bet.. del to BS, visas noras praejo..

Nuostabiai atrodo. Butu grazu visa serija wub.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 01 19, 21:05)
Noriu Jūsų paklausti kuo žymitės ant juodos medžiagos, nes tas žydrasis taigi nesimato g.gif

Esu naudojusi toki zymekli, issiskalbe puikiai. Pamerkiau i vesu vandeni ir patryniau sepeteliu.Jis baltai piesia.
http://www.kasiulai....es/611824nn.JPG

QUOTE(Višniukė @ 2012 01 20, 07:08)

Zavus wub.gif
Atsakyti