Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(xiuke @ 2012 01 17, 23:06)
is toli fotografuota atvirute labai patiko... 4u.gif

aciuks.gif Turėjau mintį iš arti nerodyti, bet gi kad visoms smalsu. Nėra čia ką slėpti: nelygus audimas - kreivi kryžiukai... Bet man spalva medžiagos patiko, tai ir paėmiau ax.gif
Atsakyti
4u.gif

Gal kuri nors turite tokią schemutę?

user posted image
Atsakyti
Klausti schemų paieškos temoje čia, pasiskaityti taisykles 1 psl.
Atsakyti
Aš sublūdau. Siuvinėju dovanytę vakar gimusiai mergytei ant 32 lino 1 siūlu per 1 langiuką doh.gif Toks ažūras išeina... Tik bijau, kad akis paliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 01 18, 01:03)
Tikrai daug gražių darbelių prisiuvinėjote user posted image Ypač patiko 50-mečiui skirta širdis ir sveikinimų-linkėjimų albumėlis thumbup.gif

O aš tik dabar prisiruošiau susitvarkyti kompiuteryje nuotraukas. Taigi pasirodau su savo pirma atvirute.

subtiliai ir maloniai pateikta 4u.gif

QUOTE(VaiVi @ 2012 01 18, 01:24)
aciuks.gif Turėjau mintį iš arti nerodyti, bet gi kad visoms smalsu. Nėra čia ką slėpti: nelygus audimas - kreivi kryžiukai... Bet man spalva medžiagos patiko, tai ir paėmiau ax.gif

taigis visom taip pasitaiko irnesakyk.gif tas nelemtas audimas,ir kurio kyso storesni siulai,ir kaip jie vaizda gadina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 sausio 2012 - 17:20
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 18, 17:20)
subtiliai ir maloniai pateikta  4u.gif
taigis visom taip pasitaiko  irnesakyk.gif tas nelemtas audimas,ir kurio kyso storesni siulai,ir kaip jie vaizda gadina  doh.gif

Ačiū Uodegyte 4u.gif Man šįkart tas audimo nelygumas net naudingas buvo. Schemutė keturkampė, o eglutė šiek tiek pailga išėjo ax.gif Bet visiškai lygūs kryžiukai turbūt ir 2x3 siuvinėjant nesigautų g.gif Rimtiems darbams vis gi reikia specialios medžiagos - tada ir kryžiukai gražiai gula.

O linas (ar dar koks velnias, kurio atraižų turiu urmu užsipirkusi iš siuvyklos ax.gif ) man visai patinka. Ant smulkios aidos net sunkiau. Ypač jei gabaliukais siuvinukas (kaip Janlynn angeliukai), tai net siūlo nėra kaip pravesti, kad nepersišviestų. Tris kryžiukus pasiuvinėji ir po jais pačiais galus kaišai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 01 18, 01:03)
O aš tik dabar prisiruošiau susitvarkyti kompiuteryje nuotraukas. Taigi pasirodau su savo pirma atvirute.

Graži atvirutė, dailus motyvas, popierius įdomus thumbup.gif . Pati ruošinį darei?
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 01 17, 23:03)
Tikrai daug gražių darbelių prisiuvinėjote user posted image Ypač patiko 50-mečiui skirta širdis ir sveikinimų-linkėjimų albumėlis thumbup.gif

Siuvinėta baltu siūlu ir kažkokiu metaliku (nežinau kokios firmos, nes pirkau jį kaip pridėtinį siūlą neriant). Dėjau viena giją balto siūlo, vieną to metaliko, tai siuvinėjosi nesunkiai, bet medžiagos audimas nelygus, tai kryžiukai tokie šiaip sau blush2.gif Ir už nelabai vykusį įklijavimą smarkiai nebarkite - vis gi pirmas bandymas rolleyes.gif

Labas smile.gif

Tai pasirodysiu su savo atvirute. Spalvotas VaiVi variantas smile.gif

user posted image

Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 sausio 2012 - 21:28
mergaites,nu labai grazios eglutes wub.gif
Atsakyti
little house needleworks Ladybug ,1 gija siuvinejau,28 count linas,sutrumpintas variantas ax.gif

user posted image
is arciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 sausio 2012 - 11:19
Uodegyt,
koks grožis wub.gif , kokia Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti