QUOTE(Pucckaa @ 2012 01 17, 13:43)
naujų darbštuolių atsirado
labukas ,siuvinejancios ant lino zweigart 28 keliomis gijomis siuvinejat?
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 17, 17:37)
Siuo metu siuvineju Nimue drugeli ant tokio lino, tai siuvineju vienu siuliuku.
QUOTE(Loote @ 2012 01 17, 01:05)
na bandau ir as ikelti savo darba, jei kas ne taip prasau nebarti.
Šaunuolė
QUOTE(Pucckaa @ 2012 01 17, 13:43)
Sveikos, pagaliau ir as nutariau pasirodyti, katik baigtos Geisos
Gražu
QUOTE(Istorike @ 2012 01 17, 18:16)
aciu bandziau dviem ,bet tokiu atveju gaunas jau nebe kryziukas
QUOTE(Domė @ 2012 01 17, 01:17)
Nu taip ir darau ir einu vel paziureti... Seniau taip ir budavo, o dabar kazkaip naujai viskas...
Pasitikrinau dar karta...nerandu...
Pasitikrinau dar karta...nerandu...
ir man taip buvo kelias dienas, kaip supratau, ten keitimai vyksta, atsiras ta "pimpečka" dar
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 17, 13:03)
Virs nuotraukos man raso tik varda ir kada istojo i puslapiuka.
O desneje puseje raso:
Все новости Отписаться Написать сообщения
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2012 01 17, 20:09)
ir man taip buvo kelias dienas, kaip supratau, ten keitimai vyksta, atsiras ta "pimpečka" dar
Tik dabar pamaciau Dzeine tavo atsakyma...
Reiskias lauksiu kai viskas gris i senas arba aiskias naujas vezes...
QUOTE(Istorike @ 2012 01 17, 17:16)
Nimue drugelis ir siuvinėjamas vienu siūlu, nes taip nurodyta schemoje, bet tai veikiau yra išimtis iš taisyklės. Įprastai ant 28ct lino siuvinėjama dviem gijomis, kai siuvinėjama per du siūlus, ne per vieną (jei nenurodyta kitaip, pvz. Dimensions dizainuose būna ir 3 ar 4 gijos pusiniams kryželiams). Jei siuvinėjama per vieną medžiagos siūlą, tada aišku reikia imti vieną giją.
graziu darbeliu prideta...uch,grazu pasiziuret,o prie savo prisest niekaip nepavyksta...vis laiko trukumas,o dar kai pati pabaiga,ir vieno siulo laukiu,tai isvis sunku prisiversti parankioti pavienius kryzelius
Tikrai daug gražių darbelių prisiuvinėjote Ypač patiko 50-mečiui skirta širdis ir sveikinimų-linkėjimų albumėlis
O aš tik dabar prisiruošiau susitvarkyti kompiuteryje nuotraukas. Taigi pasirodau su savo pirma atvirute.
Siuvinėta baltu siūlu ir kažkokiu metaliku (nežinau kokios firmos, nes pirkau jį kaip pridėtinį siūlą neriant). Dėjau viena giją balto siūlo, vieną to metaliko, tai siuvinėjosi nesunkiai, bet medžiagos audimas nelygus, tai kryžiukai tokie šiaip sau Ir už nelabai vykusį įklijavimą smarkiai nebarkite - vis gi pirmas bandymas
O aš tik dabar prisiruošiau susitvarkyti kompiuteryje nuotraukas. Taigi pasirodau su savo pirma atvirute.
Siuvinėta baltu siūlu ir kažkokiu metaliku (nežinau kokios firmos, nes pirkau jį kaip pridėtinį siūlą neriant). Dėjau viena giją balto siūlo, vieną to metaliko, tai siuvinėjosi nesunkiai, bet medžiagos audimas nelygus, tai kryžiukai tokie šiaip sau Ir už nelabai vykusį įklijavimą smarkiai nebarkite - vis gi pirmas bandymas
QUOTE(VaiVi @ 2012 01 18, 01:03)
is toli fotografuota atvirute labai patiko...
geisas idomu bus paziureti iremintas