Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

Sveikos,
Senokai nerašiau - kurį laiką nesiuvinėjau. Paskutiniu metu ėmiau siuvinėti žymeklius. Keleta įdedu mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viskas ką mačiau buvo ir yra gražu thumbup.gif , bet siuvinėti namukai vis dar stovi akyse wub.gif Jau žinau kokiais žaisliukais puošiu ateinančių kalėdų žaliaskarę smile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras mano darbeliams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atejau patarimu , pasiulymu prasyt ax.gif galvoju antklodele siuvinet su zuikiais jau turim noriu kazko kitko gal turit ka pasiulyt kad kokia 16-20 skirtingu tos pacios serijos butu teddy bear nenoriu neturesiu tiek kantrybes pilkai siuvinet ax.gif gal zinot kiek siu meskiu yra ?

user posted image

galvojau ir apie mike pukuotuka bet nuobodoka siuvinet viena spalva kunelis geltonas maike raudona jokiu atspalviu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 16 sausio 2012 - 14:01
QUOTE(amiyra @ 2012 01 16, 16:00)
Sveikos  4u.gif

atejau patarimu , pasiulymu prasyt  ax.gif galvoju antklodele siuvinet su zuikiais jau turim noriu kazko kitko gal turit ka pasiulyt kad kokia 16-20 skirtingu tos pacios serijos butu teddy bear nenoriu neturesiu tiek kantrybes pilkai siuvinet  ax.gif  gal zinot kiek siu meskiu yra ? 
galvojau ir apie mike pukuotuka bet nuobodoka siuvinet viena spalva kunelis geltonas maike raudona jokiu atspalviu  blush2.gif

sis meskutis turi taipat didele serijacia cia jie stai cia

lickle ted labai mieli wub.gif

user posted image
cia

newton's love

user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 sausio 2012 - 14:28
sveikos merginos isduokit paslapti iskur gaunat tokiu nematytu siuvinejimo schemu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2012 01 16, 16:32)
sveikos merginos isduokit paslapti iskur gaunat tokiu nematytu siuvinejimo schemu? g.gif

o cia del kokiu schemu klausi ??? ax.gif visur kur tik yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 sausio 2012 - 14:39
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 16, 15:20)
sis meskutis turi taipat didele serija

aciu 4u.gif manau prei ju apsistosiu lickle ted mane BS baimina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 01 16, 16:41)
aciu  4u.gif manau prei ju apsistosiu lickle ted mane BS baimina ax.gif

tai jau tikrai biggrin.gif ir sapnuosis paskui hihihi.gif
Atsakyti
na pvz, kaip ornamentai, ar kokie vaizdai grazus visur rodos landzioju bet nej vieno darbo nesu padarius su uzsidegimu, o tik seip patinka tai ir siuvineju. beto bijau kazka konstruot kitaip isdestyt schemose parodytus motyvus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2012 01 16, 16:47)
na pvz, kaip ornamentai, ar kokie vaizdai grazus visur rodos landzioju bet nej vieno darbo nesu padarius su uzsidegimu, o tik seip patinka tai ir siuvineju. beto bijau kazka konstruot kitaip isdestyt schemose parodytus motyvus. doh.gif

va toki ornamenta esu nusiziurejus ,kaip tau? galiu duot jai domina ax.gif
user posted image

zinok ir man taip buvo doh.gif nes nieko gero nerasdavau ,rodos viena uzsigeidziau siuvinet,besiuvinejant atsibosta ,imuosi kito,begant laikui skonis pasikeite dabar zinau ko noriu,tiesiog jau galva kartais skauda kiek visko norisi issiuvinet ax.gif o kaip suprast bijai kazka konstruot kitaip isdestyt schemose parodytus motyvus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 sausio 2012 - 14:56
dukrai metrika siuvinejau, tai buvo visa seima meskinu, as paemiau tik viena ir maniau bus grazu o gavosi nei sis nei tas vat gal neismokau gerai suderint visko o rodos neskubedama viska darau. ornamentas labai grazus visada tokie patikdavo ir vis dar patinka 4u.gif
Atsakyti