Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

pasirodau pabaigtą elniuką, tačiau neturėjau keleto karoliukų, tad jų sulaukus reiks persiūti
user posted image
sveikinimo atvirukas dukterėčiai ir jos tėvams
user posted image
ir dabar siuvinėju
user posted imagedabar
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 14:21)
pasirodau

vezimukas wub.gif gal schemute imestum i schemuciu temute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 12:21)
pasirodau pabaigtą elniuką, tačiau neturėjau keleto karoliukų, tad jų sulaukus reiks persiūti

sveikinimo atvirukas dukterėčiai ir jos tėvams

ir dabar siuvinėju

wub.gif Labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 13, 02:28)
Oj kiek groziu pridejot  wub.gif  vis paziuriu paziuriu, bet kaip ir pas visas laiko truksta, o dabar i mezgima pasinesiau, tai siuvinejimas padetas i soniuka  blush2.gif
Tai parodau paskutinius siuvinetus darbelius (paveluotai sventiniai  smile.gif )

Namukai labai patiko thumbup.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 01 13, 13:18)
Vau kiek daug gražiu darbeliu pridariusios net akys raipsta nuo gražumėliu wub.gif  wub.gif  Savo darbu kažkaip nesinori kelti kai nesurėminusi esu....  4u.gif

Kelk kelk, labai smalsu ką esi prisiuvinėjusi...

QUOTE(Sela:) @ 2012 01 13, 13:42)
Maza smulkmenele jubiliejui:

Simpatiška wub.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 14:21)

Elniukas be konkurencijos wub.gif Vežimėlis taip pat labai mielas wub.gif
Atsakyti
Jurginėli, na gi puikiai wub.gif Vežimėlis išties mielas, o elniukas šitas man seniai labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Pumpurėli,
dideliausi sveikinimai 4u.gif o siuvinėjimui tikrai ištaikysi kelias minutes, juk toks malonumas thumbup.gif

Uodegyt, acu paukštuką turiu ir aš ax.gif pameni, rašiau, kad ant paukščių patraukė, tai juos net 4 išsiuvinėjau ir dar visą pilną paveiksliuką. nežinau kaip juos "rengsiu", bet man jų taippppp reikėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dėkui, mergaitės, kad pagyrėt mano darbelius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..pries kaledas siuvineimas buvo apleistas, nes gaminau kaledines koines ir zaisliukus eglutei ir veltinio smile.gif(jei ka domina, mano parase esanciame puslapyje yra nuotraukyciu).. praejo sventes ir rodausi pora kukliu darbeliu nauju blush2.gif

braskinis biskorniukas-adatinė..jau surado namus pas vieną labai šaunią siuvėją, siuvančią vaikučiams visokias grožybes wub.gif

user posted image

o čia sveikinimų-linkėjimų albumėlis. kiek žinau bus skirtas jubiliejui..siuvineta ant 32 ewo, per dvi gijas..siuliukas dvigubas (viena gija dmc spalvyte paprasta kita gija dmc metalikas).. realiai rastelis ir raide siek tiek blizgantys, nors nuotraukoje to isgauti nepavyko.. dar panaudota mill hill karoliukai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 14 sausio 2012 - 16:37
Daisiuke- kokios skanios uogytės, ir albumas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 14, 18:34)

Uodegyt, acu paukštuką turiu ir aš ax.gif pameni, rašiau, kad ant paukščių patraukė, tai juos net 4 išsiuvinėjau ir dar visą pilną paveiksliuką. nežinau kaip juos "rengsiu", bet man jų taippppp reikėjo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

man taipat jis patiko,na kazkam nelabai patinka tos musu smulkmeneles biggrin.gif o man kartais gerai ka nors smulkaus pasiuvinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 18:35)
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..

Labai gražūs, kruopštūs ir skoningi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 16:35)
braskinis biskorniukas-adatinė..
sveikinimų-linkėjimų albumėlis....

nuostabūs darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 17:35)
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..pries kaledas siuvineimas buvo apleistas, nes gaminau kaledines koines ir zaisliukus eglutei ir veltinio smile.gif(jei ka domina, mano parase esanciame puslapyje yra nuotraukyciu).. praejo sventes ir rodausi pora kukliu darbeliu nauju  blush2.gif

Gražus biskroniukas niam niam biggrin.gif 4u.gif ir albumas gražutis mirksiukas.gif
Atsakyti