pasirodau pabaigtą elniuką, tačiau neturėjau keleto karoliukų, tad jų sulaukus reiks persiūti
sveikinimo atvirukas dukterėčiai ir jos tėvams
ir dabar siuvinėju
dabar
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 14:21)
pasirodau
vezimukas gal schemute imestum i schemuciu temute?
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 12:21)
pasirodau pabaigtą elniuką, tačiau neturėjau keleto karoliukų, tad jų sulaukus reiks persiūti
ir dabar siuvinėju
ir dabar siuvinėju
Labai grazu
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 13, 02:28)
Oj kiek groziu pridejot vis paziuriu paziuriu, bet kaip ir pas visas laiko truksta, o dabar i mezgima pasinesiau, tai siuvinejimas padetas i soniuka
Tai parodau paskutinius siuvinetus darbelius (paveluotai sventiniai )
Tai parodau paskutinius siuvinetus darbelius (paveluotai sventiniai )
Namukai labai patiko
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 01 13, 13:18)
Vau kiek daug gražiu darbeliu pridariusios net akys raipsta nuo gražumėliu Savo darbu kažkaip nesinori kelti kai nesurėminusi esu....
Kelk kelk, labai smalsu ką esi prisiuvinėjusi...
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 13, 13:42)
Maza smulkmenele jubiliejui:
Simpatiška
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 13, 14:21)
Elniukas be konkurencijos Vežimėlis taip pat labai mielas
Jurginėli, na gi puikiai Vežimėlis išties mielas, o elniukas šitas man seniai labai patinka
Pumpurėli,
dideliausi sveikinimai o siuvinėjimui tikrai ištaikysi kelias minutes, juk toks malonumas
Uodegyt, acu paukštuką turiu ir aš pameni, rašiau, kad ant paukščių patraukė, tai juos net 4 išsiuvinėjau ir dar visą pilną paveiksliuką. nežinau kaip juos "rengsiu", bet man jų taippppp reikėjo
dėkui, mergaitės, kad pagyrėt mano darbelius
dideliausi sveikinimai o siuvinėjimui tikrai ištaikysi kelias minutes, juk toks malonumas
Uodegyt, acu paukštuką turiu ir aš pameni, rašiau, kad ant paukščių patraukė, tai juos net 4 išsiuvinėjau ir dar visą pilną paveiksliuką. nežinau kaip juos "rengsiu", bet man jų taippppp reikėjo
dėkui, mergaitės, kad pagyrėt mano darbelius
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..pries kaledas siuvineimas buvo apleistas, nes gaminau kaledines koines ir zaisliukus eglutei ir veltinio (jei ka domina, mano parase esanciame puslapyje yra nuotraukyciu).. praejo sventes ir rodausi pora kukliu darbeliu nauju
braskinis biskorniukas-adatinė..jau surado namus pas vieną labai šaunią siuvėją, siuvančią vaikučiams visokias grožybes
o čia sveikinimų-linkėjimų albumėlis. kiek žinau bus skirtas jubiliejui..siuvineta ant 32 ewo, per dvi gijas..siuliukas dvigubas (viena gija dmc spalvyte paprasta kita gija dmc metalikas).. realiai rastelis ir raide siek tiek blizgantys, nors nuotraukoje to isgauti nepavyko.. dar panaudota mill hill karoliukai.
braskinis biskorniukas-adatinė..jau surado namus pas vieną labai šaunią siuvėją, siuvančią vaikučiams visokias grožybes
o čia sveikinimų-linkėjimų albumėlis. kiek žinau bus skirtas jubiliejui..siuvineta ant 32 ewo, per dvi gijas..siuliukas dvigubas (viena gija dmc spalvyte paprasta kita gija dmc metalikas).. realiai rastelis ir raide siek tiek blizgantys, nors nuotraukoje to isgauti nepavyko.. dar panaudota mill hill karoliukai.
Daisiuke- kokios skanios uogytės, ir albumas puikus
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 14, 18:34)
man taipat jis patiko,na kazkam nelabai patinka tos musu smulkmeneles o man kartais gerai ka nors smulkaus pasiuvinet
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 18:35)
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..
Labai gražūs, kruopštūs ir skoningi darbeliai
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 16:35)
nuostabūs darbeliai
QUOTE(Daisiuke @ 2012 01 14, 17:35)
sveikos.. senai rodziausi su darbeliais..pries kaledas siuvineimas buvo apleistas, nes gaminau kaledines koines ir zaisliukus eglutei ir veltinio (jei ka domina, mano parase esanciame puslapyje yra nuotraukyciu).. praejo sventes ir rodausi pora kukliu darbeliu nauju
Gražus biskroniukas niam niam ir albumas gražutis