Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

A-Z, Vasare, Ogiene, Katu - ačiū už sveikinimus 4u.gif Katu, matau dar užeini karts nuo karto į forumą, surandi laiko nuo leliaus. Aš bent jau šiom pirmom dienom nerandu laiko niekam, apie siuvinėjimus, matyt, teks pamiršti metams kokiems rolleyes.gif Ką padarysi, bent jau pasižiūrėsiu į kitų darbus cool.gif
Atsakyti
Na, bet merginos ir darbų prisiuvinėjot blink.gif

QUOTE(j_tina87 @ 2012 01 12, 15:09)
Turiu klausimuka...
Zadu siuvineti Parolin paveiksla, tik kad jie visi ale ant lino turi but siuvinejami, bet jei siuvinesiu ant sendintos aidos, ar bus labai blogai. SIuvinesiu dovanu, tai nesinori pridirbti kokiu nesamoniu, tad apsidraudimui galvoju apie aida, nes ant lino nesu siuvinejusi... O ka jus patartumet?... ir koki dydis aidos rinktis?...

Siūlau išdrįsti ir pabandyti ant lino. Aš pati neseniai pirmą kartą siuvinėjau ant lino. Gan greitai akis įgunda ir skaičiuoti tampa visai nesunku. Jei tik netyčiom įduri ne į tą skylutę iškart matosi, kad kryžiukas kažkoks netoks, taigi, ir klaidų nemanau, kad pridarysi...

QUOTE(latyte @ 2012 01 12, 17:10)
Pasirodau ir aš su procesu  smile.gif

Šaunuolė, bus gražu thumbup.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 01 12, 17:46)
na ir snd tamsu kambariuos tai idesiu ft, kur su blykste, bet spalva geriau matosi...
ir senai siuvinetas...jetau data tai sumaisiau doh.gif tex ardyti...

Tai ko Tu ten dar nepatenkinta buvai, mieloji? Labai tinkamas rėmelis širdelei wub.gif , toks prabangus, iškilmingas, o jubiliejui to ir reikia.
Krikštynų metrikutis labai mielas, tik prie rėmelio taip pat prikibčiau. Man tokie ale bambukiniai rėmeliai labiau tinkami paveikslėliams rytietiškais motyvais rėminti, bet, aišku, Tavo valia rinktis...

QUOTE(vasarė @ 2012 01 12, 18:44)
siuvineta is turimu likuciu  4u.gif Pravercia visgi anie - pravercia  cool.gif

Linksmuolis tigriukas thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 12, 19:01)

Mielos smulkmenėlės, Uodegyte, lauksiu idėjų įgyvendinimo...

QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 01 12, 19:27)
labas vakaras nuostabiu groziu kurejos  4u.gif isiterpsiu ir as su savo mazu darbeliu ax.gif

Šaunu, kruopštus darbelis.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 01 12, 22:30)

Tai ko Tu ten dar nepatenkinta buvai, mieloji? Labai tinkamas rėmelis širdelei wub.gif , toks prabangus, iškilmingas, o jubiliejui to ir reikia.
Krikštynų metrikutis labai mielas, tik prie rėmelio taip pat prikibčiau. Man tokie ale bambukiniai rėmeliai labiau tinkami paveikslėliams rytietiškais motyvais rėminti, bet, aišku, Tavo valia rinktis...

tai dbr jau nebpereminsiu ne vieno...o tam RP , tai zn norejosi tokio kaip isivaizdavau is jo kolekcijos iremintus, bet gerai kad issirinkau siaip ne taip...ir dar gatavas...nereikejo laukti kol pagamins...rezultate, kai isiremino gerai ir atrodo...
o del metrikucio, tai jis gal atrodo bambukinis, siaip jis tox labiau blizguma turintis...bus gerai, man tinka... smile.gif
Atsakyti
Vasare, būčiau ant lino iš kart siuvinėjusi, tačiau nebūtų gražiai žiūrėjusiosios spalvos, jos tamsios, linas tamsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 12 sausio 2012 - 21:45
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 12, 20:22)
apie siuvinėjimus, matyt, teks pamiršti metams kokiems rolleyes.gif

Nieko tu nemesk- pažiūrėk aš per praėjusius metus, kol mano mažylis ūgtelėjo visai nemažai pasidarbavau mirksiukas.gif . va dabar tai visiems darbams- kapec- griebia iš rankų, pyksta, pavydi, kad mama kažkuo užsiima biggrin.gif . Bet vistiek nuvagiu nors pusvalanduką nervams nuraminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2012 01 12, 23:44)
Vasare, būčiau ant lino iš kart siuvinėjusi, tačiau nebūtų gražiai žiūrėjusiosios spalvos, jos tamsios, linas tamsus smile.gif

nesutikciau ax.gif ,manau kad ant naturalaus lino butu buve graziau blush2.gif ir nebutu buve per tamsiai.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 12, 13:22)
Aš bent jau šiom pirmom dienom nerandu laiko niekam, apie siuvinėjimus, matyt, teks pamiršti metams kokiems rolleyes.gif Ką padarysi, bent jau pasižiūrėsiu į kitų darbus cool.gif

As irgi daugiausia tik ziuriu, bet va vakar emiau ir pavyko net kokius 5 kryzelius issiuvinet biggrin.gif Pradejus dickes gimimo metrika, bet pabaigsiu jos vestuviu proga turbut biggrin.gif
Butu vien leliukas, tai dar nieko, rasciau laiko, bet va be leliuko dar ir dicke yra, tenka ir su ja pasizaist.

Labai noris kazka malonaus ir sau nuveikt smile.gif
Atsakyti
Oj kiek groziu pridejot wub.gif vis paziuriu paziuriu, bet kaip ir pas visas laiko truksta, o dabar i mezgima pasinesiau, tai siuvinejimas padetas i soniuka blush2.gif
Tai parodau paskutinius siuvinetus darbelius (paveluotai sventiniai smile.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokie nameliukai faini thumbup.gif
O laiko aš randu vakare, kai grįžta broliai ir eina su mažuoju pažaist, va tada jau gaunu valandėlę ir sau smile.gif
Atsakyti
Spindulia, grazus darbeliai thumbup.gif

Pas mane irgi du ( panasaus protelio lotuliukas.gif ) na, bet nieko, siuvinejimas nemirsta, nes labai norisi rolleyes.gif . O kai gime mazasis, pamenu, kad turbut nei menuo nepraejo, kai grizau prie savo sakuros. Tuo laiku dar ir vyresnele i darzeli nebuvo pradejus eiti...
Papildyta:
gavau naujienlaiski, gal kam bus naudinga info 4u.gif

Darbstuole.eu švenčia savo 3-ajį gimtadienį ir dovanoja 10% nuolaidą visiems užsakymams. Nuolaida galioja sausio 12-15 dienomis. Nuolaidos nesumuojamos!
Atsakyti
Vau kiek daug gražiu darbeliu pridariusios net akys raipsta nuo gražumėliu wub.gif wub.gif Savo darbu kažkaip nesinori kelti kai nesurėminusi esu.... 4u.gif
Atsakyti
Maza smulkmenele jubiliejui:

user posted image
Atsakyti