Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

QUOTE(jove @ 2008 01 22, 22:06)
Uz panasia kaina galetum nusipirkti Hyundai i30 su 1.4 varikliuku ir 80.2 KW

Gruodį gavau dovanų Hyundai i30, mašinytė superinė thumbup.gif

Prieš tai bandžiau Opel Corsa , Nissant Note, Mitsubishi Colt, kitas apžiūrėjau(panašias kainos prasme), bet bandyti nekilo noras. tongue.gif
Važiavimo prasme nepalyginsi su mano minėtomis auto, apie opelį iš vis patylėsiu-priminė skarbonkę, viskas baršką, kiekviena duobė mieste suskaičiuota lotuliukas.gif Tik nesupykit opeliukų turėtojos, note patiko tik dizainas kiek užkliuvo, colt problema-miniatiūrinė bagažinė. Kas gali "išgasdinti" Hyundai i30-jautrus stabdžio pedalas-savaitės laiko įpratimas.

Apie getz negaliu nieko pasakyti, bet tikrai, kaip jove sako, pridėjus dar 4 tūkst. jau ir i30 susipirktum ir modelis 2007 m., kai tuo tarpu getz jau keletą metų gamina ir modelis kiek pabodęs...
Atsakyti
aš vienintelė iš čia rašančių Hyundai turėtojų turiu sonata smile.gif neseniai dar turiu, bet minusų didelių nepastebėjau. teisingiau - didelį panašumą į Mersedes (tylumu, manevringumu, galingumu). šiaip svaigau apie Jaguar'ą - bet šiek tiek brangoki jie man dar, nesinori skolintis pinigų kad nusipirkt mašiną. taigi, pirkau visišką pigieną, bet kad būtinai būtų oda ir galingas variklis (priešingai nei čia rašiusieji).
tai va, turiu sonatą su trijų litriukų varikliu g.gif vaikai telpa, sėdynės su skuduriuku pasivalo, kondiškė veikia, remonto nereikia - servise jokio minusiuko nerado, nors išpurtė kaip turi būt. pagyvensim - pamatysim

beje, prieš 5 metus turėjau ponni - nu nereali mašina biggrin.gif apsiverčiau, užsikūriau ir grįžau nuo Zarasų iki Kauno - ir dar pardaviau brangiau, nei kad pirkau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
truputukas info apie Getzą
Atsakyti
Gal kas nors pasakys kokios kuros sanaudos Couple 2001 m. 1.6? nerandu internete. labai reikia.. info ...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 02 13, 12:45)
Gal kas nors pasakys kokios kuros sanaudos Couple 2001 m. 1.6? nerandu internete. labai reikia.. info ...... blush2.gif

daug ypatingai mieste, speju 11-12 bus
mano 2 litru automatas buna iki 14 pavaro, kaip land kruizeris 4.2 lotuliukas.gif

jei turi galimybe imk 2 litru smagiau gazuoti lenkiant
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 02 13, 17:15)
daug ypatingai mieste, speju 11-12 bus
mano 2 litru automatas buna iki 14 pavaro, kaip land kruizeris 4.2  lotuliukas.gif

jei turi galimybe imk 2 litru smagiau gazuoti lenkiant

specialiai ziuriu mazesni varikli, nes gaila pinigu benzui smile.gif turiu dabar colta, tai menesi 200 lt benzui skiriu, cia itariu bus daugiau.....
Atsakyti
musu 2l kazkur apie 8 litrus benzo ima. Aisku jei vazinesi vien mieste,tai manau butu daugiau.
1.6 nemanau,kad ypatingai maziau ims. Kai turejom celika 1.6, tai imdavo apie 7l
Atsakyti
mano nuomone irgi kad nelabai skirsis sanaudos

bet kaip mano vyras sako nori sitos masinos, tai tada ir nesuk galvos apie islaidas kurui, zodziu ji su ekonomiskom iseigom nesiderina visai

o 8 litrai tai cia is fantastikos srities pavydziu, as tai sugebeciau toki rezultata pasiekti vazinedama tik autostrada 95 km/h greiciu
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 02 14, 09:19)
mano nuomone irgi kad nelabai skirsis sanaudos

bet kaip mano vyras sako nori sitos masinos, tai tada ir nesuk galvos apie islaidas kurui, zodziu ji su ekonomiskom iseigom nesiderina visai

o 8 litrai tai cia is fantastikos srities pavydziu, as tai sugebeciau toki rezultata pasiekti vazinedama tik autostrada 95 km/h greiciu

mano svajone celica 2001 metu, jei rasciau ja uz kokias 20 000 tai tikrai i sanaudas kuro neziureciau, o tas Hyundai pereinamas etapas prie celicos lotuliukas.gif reikia toytojai pinigu sutaupyti rolleyes.gif Todel noreciau ekonomiskesnio, bet sportine sisvaizdos. hmmm idomu ar cia suderinami dalykai blush2.gif
Butu gerai sportine masina, kuri rytu kaip smartas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 14 vasario 2008 - 11:13
QUOTE(Luandra @ 2008 02 14, 12:11)
Butu gerai sportine masina, kuri rytu kaip smartas  lotuliukas.gif

kai tokia atrasi pasisaskyk bigsmile.gif

as jau apie dzip svajoju
Atsakyti
nejausčiau jokio malonumo važinėdama, jei tektų skaičiuoti kiek kurui išleidžiu smile.gif
nors dabar pastebėjau, kad maniškė mieste ima apie 16 - lyg ir normaliai. džipas prieš tai 20 ėmė. nu bet aš drąskau...
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 14, 18:14)
nejausčiau jokio malonumo važinėdama, jei tektų skaičiuoti kiek kurui išleidžiu smile.gif
nors dabar pastebėjau, kad maniškė mieste ima apie 16 - lyg ir normaliai. džipas prieš tai 20 ėmė. nu bet aš drąskau...

as tai jauciu malonuma, kai i degaline uzvaziuoju 2 kartus per menesi ir pamirstu apie kura visam kitam laikui
Tai kokia koks tavo auto, kuris 16 ryja?
P.S. jau perskaiciua, kad sonata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 14 vasario 2008 - 19:55