QUOTE(sania @ 2006 03 31, 16:37)
sveiki as pati vazineju su hunday trajet t.y. minivenas.. na mes ji pirkom nauja kazkur pries metus ir vaziuojam gana daug jau virs 50 tukst km.pravaziavom ir ner jokiu problemu ekonomiska patogi aisku jei palyginsi su kokia tojota minivenu tai skirtumu galima rasti na hunday dar yra pralaidesne garsui
Eksperte atsirado
kopijuoja
nu karoce didesnes nesamones nesu girdejes tai parodyk man nors viena foto Hyundai modelio bet kokio i ka jin yra panasi
Oj juokiausi tokiu paskaites
koma karoce
O jei rimtai del patarimo turiu dbr Hyundai Coupe 2002m super masiniukas kaip sako man drauge wrum wrum daro gerai
ir is tikro eina tikrai gerai galima palakstyt smagiai ir siaip lb patinka kad ant kelio tikrai stabili ir problemu dideliu nesu turejes ir va Mama dbr nusipirko nauja Hyundai Tuscon irgi lb patenkina
Detales siaip anksciau budavo brangios dbr normalios kainos ir pats noreciau Hyundai pirkti va jau buvau issirinkes Hyundai I30 Sport bet deja iki lietuvos jis dar neatkeliavo yra tik paprastas Hyundai I30 lb jau jis man moteriskas ir biski galios truksta kaip po Coupe tai lauksiu Sport arba teks ieskot kazko kito, na dar galvojau apie nauja Coupe bet jau noreciau dyzelio nes visgi ekonomiskiau o Coupe dyzeliu nera
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2007 11 26, 15:50)
Apie Hyndai Lantra galiu pasakyti daug gero, deja, dabar jau nebegaminama atrodo, nes mes ja turėjom nuo 1998m gamybos, tai iki šiol atvažinėjo be remonto (keisti tik dirželiai, tepalai ir t.t. kas kievienai mašinai per tradicines apžiūras daroma). Ir važinėta su ja buvo nemažai. Aišku, dabar jau ji pradeda byrėti, bet jei mašiniukas iš salono išvažiavęs už 35000 (buvo akcija) manau gali laisvai atitarnauti 9 metus ir negaila jo išmesti paskui, kai iš viso į jį sudėta ne daugiau 2000 lt per visus tuos metus.
O gal gali pasakyti kuris dzipas skirtas masinei prekybai tinka rimtai bekelei???
Sneki ir pats nesuvoki truputi ka sneki
lb lb mazas procentas dabartiniu dzipu kuriuos stampuoja visi is eiles skirti tai tavo bekeliai ir beje dbr jau 2007m visi zmones vazineja keliais nes siaip palyginus nemazai ju yra jau
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2007 11 06, 11:18)
nzn as apie Hyundai daug, bet man tai ne masina, bet jei kalba apie '95 tai apskritai....
vienintele Hyundai kuri mano nuomone tiktu moteriai yra Tiburon(~2006 m. 40 000 o gal ir pigiau) (as grynai apie isvaizda, apie techniniu dalykus tikrai neismanau), jos labai pigios ir atrodo neblogai, viduje ir nieko
ytariu turetu neblogai tiuninguotis
Jeigu tau 40 000 uz masina atrodo lb pigu tada tau gerai ir beje 2006 metu uz tokia kaina tikrai negausi...
Nesakau kad brangu bet jau nereik kalbet apie lb pigu