Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

QUOTE(AVEDA @ 2006 11 28, 22:12)
Aisku kad mokesi uz viskokius "extras". Mano Hyundai dzipukas (pries kelis postusminejau su nuotrauka), tai ta $20Ksuma ka mokejau iejo  su odos isklovimu, elektrinius viska, subine sildancias sedynes, ir BOSE garso kolonelias...man tai grynas patogumas vaziuoti su ja, nors cia buvo mano pirma masinele po Honda Civic kibiriuko, tai Hyundai man rojus palyginus.

Ratų parametrus galima pasižiūrėti www.auto ru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arunkus @ 2007 10 09, 22:09)
Aš apžiūrinėju įvairius variantus, virš 2000 metų. Tai mane traukia Toyota Previa dyzeliukas, kuris kaip matau trečdaliu brangesnis už Hyundai Trajet, Nesinorėtų 40 tonų litukų atiduot už 2000 metų Previa , kur už 2004 metų Trajet'ą sumokėtum tik iki 30 tonų. Ir girdėjau kad dabar hyundai įšoko į penkiatuką kas liečia saugumą. ax.gif

na kažkaip toyota ir huyndai lygint tai nžn g.gif
Tie metai ne tokie ir svarbūs kai kalbam apie kokybę...Mano manymu, geriau 1998 metų Toyota nei 2004 metų Hyundai....

Čia vieni pažįstami irgi mašina pagal metus rinkos, nežiūrėdami į markę, ir nuspirko naujesnę Reault, nors už tą pačia sumą galėjo nusipirkti senesnę mašina normalios markės. Ir ką? Remontuoja kas antrą mėnesį, o vieną kartą tą jų naujoji mašina užsidegė Statoile blink.gif

Atsakant į temos klausimą- Hyunday nepirkčiau schmoll.gif geriau už tą pačią kainą senesnė normali mašina... 4u.gif tokia mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 10, 08:57)
na kažkaip toyota ir huyndai lygint tai nžn  g.gif
Tie metai ne tokie ir svarbūs kai kalbam apie kokybę...Mano manymu, geriau 1998 metų Toyota nei 2004 metų Hyundai....

Hyunday nepirkčiau  schmoll.gif geriau už tą pačią kainą senesnė normali mašina... 4u.gif tokia mano nuomonė

o normalia tai kokia? g.gif
ir metai labai svarbus o uzsidegt gali bet kokiu metu auto, netgi nauja, bet senesnes uzsidegimas didesne tikimybe deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 10 spalio 2007 - 08:03
perkant nauja automobili rinkciausi pagal gamintoja, o perkant padeveta, tai pagal patikima ir kaina, nes niekas negali garantuoti kad hyundai subyres greiciau nei mersas ar bmw, cia jau sekmes reikalas. ir daugelio aplinkiniu pastebejimas, kad naujesnes masinas reikia remontuoti daug dazniau nei senesnes laidos
taigi nera reikalo cia varyt ant hyundai, kad ir kaip noreciau savo grazuole pakeisti i ka nors, deja nerandu jai vertos, pagal tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 10 10, 09:43)
nes niekas negali garantuoti kad hyundai subyres greiciau nei mersas ar bmw,

vat as pora postu anksciau ir rasiau ir klausiau ar kazkas mate surudijusi (jau netgi ne kiaurai) Hyundai markes auto, nes as nemaciau o kitu markiu vazinejanciu zeleziaku pilnos gatves
Atsakyti
Su geru meistru kalbejau. Pvz Imant kokia Vokiska ar Prancuziska masina už papildoma iranga oda kondiške parkavimosi sistemas ir t.t. mokesite papildomai, o hyundaijuose viskas ieina i bazinia iranga. Juosia daugiau navarotu. ir dalys tikrai tinka nuo mitsubishi. ax.gif
Atsakyti
vazinejau ir vokiska ir prancuziska - pirma buvo tikrai nebloga , pirkom 5 metu senumo bet pradejo rudyt ir variklis neatlaike nes maziukas buvo o prancuziska pora savaiciu vazinejo o viena stovejo servise (nors buvo patogi kaip laivas, Peugeot 605) bet tiek i ja sukisom pinigu doh.gif Nusprendem- gana - pirksim ne tokia prestizine bet patikima ir nauja, tai dabar jau 3metai ramiai vazinejam-net tech. apziura siemet nereikejo atlikt -nuvaziavom tai pasake kad naujoms pratestas dar metams terminas. Patys tik reguliariai i servisa patikrint nuvaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 11, 09:47)
vazinejau ir vokiska ir prancuziska - pirma buvo tikrai nebloga , pirkom 5 metu senumo bet pradejo rudyt ir variklis neatlaike nes maziukas buvo o prancuziska pora savaiciu vazinejo o viena stovejo servise (nors buvo patogi kaip laivas, Peugeot 605) bet tiek i ja sukisom pinigu doh.gif  Nusprendem- gana - pirksim ne tokia prestizine bet patikima ir nauja, tai dabar jau 3metai ramiai  vazinejam-net tech. apziura siemet nereikejo atlikt -nuvaziavom tai pasake kad naujoms pratestas dar metams terminas. Patys tik reguliariai i servisa patikrint nuvaziuojam.

Na taip dabar naujoms mašinoms kaip daugelyje šalių tech. apžiūros duodamos trims metams. O Latviuose apžiūras varo kas metai. tik yra "navarotas" jei apžiūra varai prieš naujus metus tai duoda apžiūra 13 mėnesių. biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau daugiau nuomonių konkrečiai apie Hyundai Accent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunkus @ 2007 10 11, 09:12)
ir dalys tikrai tinka nuo mitsubishi. ax.gif

pas mane mazdos variklis, o apie mitsubishi detales nezinojau
Atsakyti
QUOTE(Ochra @ 2007 10 11, 18:12)
Norėčiau daugiau nuomonių konkrečiai apie Hyundai Accent smile.gif

O ka tikslai noretum suzinot g.gif Klausk, atsakysiu nes vazineju 2005 accentu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 12, 08:59)
O ka tikslai noretum suzinot g.gif Klausk, atsakysiu nes vazineju 2005 accentu ax.gif

Mane labiau domina pirma Accent klasė, nuo 1995 m. 4u.gif
Atsakyti