Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

as tai niekada nesirinkciau Hyundai. mano patirtis su su sioms masinom liudna. Kazkada vairavau darbine Accent gal 98 kokiu, tai traskejo, barskejo, nestabili labai (tada ji 2-3 metu senumo gal buvo). Dar su Hyundai mazalitrazke buvau i avarija papuolus - smugis i sona, o is masinos nieko neliko - ji nepataisoma.
Tai vat mat atrodo, kad sita masina is plastmases pagaminta - per lengva, nestabili, prasta dinamika.... Tai masina 5 metams, nemanau, kad ji dar vaziuotu budama 15, kaip taa puikiai daro Honda, Mercedes ir panasiai.
Zodziu, skonio reikalas,bet man Hyundai - NE NE NE schmoll.gif
Atsakyti
Vairuoju Hyundai Accent 95m.todėl pareikšiu ir aš savo nuomonę.Turi kiekviena mašina savo pliusų ir minusų.Taip žinoma tai ne limuzino klasė lotuliukas.gif ir sutinku kad iš dalies kibiras ir net rūdyja velnias kaip opelis lotuliukas.gif .Bet iš kitos pusės yra airbag,elektriniai langai ir t.t ir kaina nedidelė o kai pradėjau vairuot tai visai fainas man tas mašiniukas.Ir traukia gerai thumbup.gif .Kaip bebūtų nesam mes tokie turtuoliai kad visi naujom mašinom ir dar kokiais naujausiais modeliais važinėtume todėl kiekvienas renkamės ir pagal galimybes.Pirkčiau ir aš naują mašiną Hyundai-tai būtų Santa Fe wub.gif
Atsakyti
tai va galiu kažkiek jau ir pasisakyti apie savąją Coupe, labai komfortiška, drausminga (kol įsisivažiuoja, kaip meškutė, bet čia matyt automato įtaka ) mašina. susitvariau važiuoklę tai skrenda 120 be jokių barškesių, daugiau vis neužtenka trasos ilgio išbandyt, tai iki dugno nebuvau dar išmynusi. bet labai jau su apetitu mieste 12,5 L.
Atsakyti
QUOTE(ninux @ 2006 12 14, 16:42)
Vairuoju Hyundai Accent 95m.todėl pareikšiu ir aš savo nuomonę.Turi kiekviena mašina savo pliusų ir minusų.Taip žinoma tai ne limuzino klasė  lotuliukas.gif  ir sutinku kad iš dalies kibiras ir net rūdyja velnias kaip opelis  lotuliukas.gif .Bet iš kitos pusės yra airbag,elektriniai langai ir t.t ir kaina nedidelė o kai pradėjau vairuot tai visai fainas man tas mašiniukas.Ir traukia gerai  thumbup.gif .Kaip bebūtų nesam mes tokie turtuoliai kad visi naujom mašinom ir dar kokiais naujausiais modeliais važinėtume todėl kiekvienas renkamės ir pagal galimybes.Pirkčiau ir aš naują mašiną Hyundai-tai būtų Santa Fe  wub.gif

Jei Jums reikalinga daug privalumų, geri automobilio metai bei didelė variklio trauka (nors ir galingumas santykinai nedidelis) rinkitės 1997-2000m. Renault Laguna su 1.8L 16V varikliu. Tikrai daug geriau už Suzuki.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 15, 16:48-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 15, 16:48)
Jei Jums reikalinga daug privalumų, geri automobilio metai bei didelė variklio trauka (nors ir galingumas santykinai nedidelis) rinkitės 1997-2000m. Renault Laguna su 1.8L 16V varikliu. Tikrai daug geriau už Suzuki.

Pala,kad mes apie Huyndai kalbam blink.gif ,prie ko cia Suzuki? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2006 09 23, 23:09)
Tai yra kiekvieno asmenine nuomone.Man pigiakas atrodo opel ir vw golf.Kitiems -tai geriausios masinos.

As nusiziurejau Hyunday Santa Fe ,visureigiuka ,2001m.,variklis-2000 arba 2400.Na,toks "parketinis" variantas,bet man patinka. ax.gif  Gal kas turite toki? Butu idomu suzinoti + ir -  g.gif
Tiesa,galingumas (arklio galios ir didelis greitis) man nera idomu.Man reikia erdvios masinos seimynai (mini venai nepatinka),o ne po dragus ar laukus-miskus lakstyt.Aisku,jei masina i Seskines kalna neuzvaziuos,tai irgi nera gerai ...Kaip manot,ar tai bus value for money,ar nelabai?...

gal kartais jau ir isigijot toki masinuka?????
mes dar svarstom ir renkam info.
labai aciu uz atsakyma
galima ir i az

jau matau kad isigijot, na ir kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 26 vasario 2007 - 15:12
QUOTE(janna @ 2007 02 26, 08:01)
labai aciu uz atsakyma
galima ir i az

As ziurejau i abi Hyundai Tucson ir Santa Fe kada pas mus buvo auto show. pirkome nauja 2005 Tucson kadangi musu auganciai seimynai labiausiai tiko. Atsimenu kad santa Fe sedynes uzpakalines ploksciai nenusileido, reikejo galvos atlosa nuimti, o Tucson visiskai ploksciai issitiesdavo...tokiadetale man labai krito...nors manau kad siu metu naujas modelis tai pakeite.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 02 26, 16:01)
labai aciu uz atsakyma
galima ir i az

Issiunciau siek tiek info i az.Tik nezinau,kas tiksliai tave domina... ax.gif
Automobiliu patenkinti.As - net labai wub.gif .Manevringas,patogus seimynai ,sakyciau,pakankamai taupus.Tucson man truputeli grubokas pasirode,nes vairuoju automobili as,o Santa Fe toks moteriskesnis... ax.gif
Ypac ivertinau ji pasnigus - jokiu problemu su pravazumu (na,bet cia ,turbut ,visu dzipu privalumas). Daugiau net nezinau ka pasakyti...Vienintelis minusiukas -nesildomos odines sedynes,bet man tai niekis!
Savo nuomones pirsti nenoriu,bet rekomenduociau Santa Fe drasiai,jei kas nors paklaustu,ar verta ja pirkti. 4u.gif
Atsakyti
Mano draugas turi Hiundajuka tai labai dziaugiasi varikliai neuzmusami ...niekas nebyra nors reguliariai i servisa varo tikrai geras automobilis ir pati mastau apie HIUNDAI COUPE gal kas turi ir galit pasakyti kokie pliusai ir minusai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ascionka: 13 birželio 2007 - 09:15
Važinėjam su Hyundai santa fe. Tas paskutinis žodelis fe visisškai netinka, mašina puiki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 03 31, 12:19)
nežinau kas gelėtų pirkti tokius automobilius  g.gif
prastesnių mašinų kaip huindai, chevrolet ir fiat tikriausisi nėra- jos nepatvarios, nesaugios ir nekokybiškos. Huindai gamintai modelius kopijuoja nuo žymių  gamintojų  doh.gif Žodžiu nieko gero  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O jus matet nors viena prarudijusia, skileta Hyundai markes masina? As ne, o vat kitu TAIP.
Pati vairuoju 2005 Accenta ir patenkinta thumbup.gif Viskas , uz ka tokiuose kaip Audi, VW, Renault ir kituose populiariuose auto primoket reikia ir nemazai, mano Accente buvo gamyklos dovanota smile.gif
Atsakyti
Aš apžiūrinėju įvairius variantus, virš 2000 metų. Tai mane traukia Toyota Previa dyzeliukas, kuris kaip matau trečdaliu brangesnis už Hyundai Trajet, Nesinorėtų 40 tonų litukų atiduot už 2000 metų Previa , kur už 2004 metų Trajet'ą sumokėtum tik iki 30 tonų. Ir girdėjau kad dabar hyundai įšoko į penkiatuką kas liečia saugumą. ax.gif
Atsakyti