Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

QUOTE(barskuoleee @ 2006 11 28, 09:27)
As ir vazineju Hyundai ir sakyciau, kaip uz nedidele kaina, tai visai normali masinyte. Sutinku kad mano hyundai coupe kibiras, bet manau, kad "kibiras" tai visi mazos klases masiniukai, t.y. koks civikas ar fiesta lygiai toks pat kibiras smile.gif

o kelintų metų tavo coupe? ir kodėl kibiras, kad barška ar dėl skardos
kiek degalų mieste naudoja? ir ar turi kokių specifinių gedimų?
blush2.gif žodžiu prašom pasidalinti įspūdžiais
Atsakyti
Maniske 95 m., o kibiras del to, kad garso izoliacija prasta ir labai sokcioja per visas duobeles. Bet kaip ir daugumas mazu masiniuku. Kai pasedziu uz miniveno vairo, o po to prie savo coupe sedu, tai atrodo, kad su dviraciu lekiu biggrin.gif Siaip ji visai fainulka, beveik visiskai nesiskiria nuo hondos civiko (bent man taip atrodo, nes su tuo kazkada teko vazinet). Ir kuro sanaudos tos pacios 8-10 mieste per kamscius, trasoj zinoma daug maiziau. Bet uztat sumokejau tikrai nedidelius pinigus uz savo hyundaju, o turiu ir elektrinius langus ir veidrodelius ir stoglangi. Zodziu, ir kaina nedidele ir kokybe visai normali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuoleee: 28 lapkričio 2006 - 18:17
QUOTE(barskuoleee @ 2006 11 28, 11:19)
Bet uztat sumokejau tikrai nedidelius pinigus uz savo hyundaju, o turiu ir elektrinius langus ir veidrodelius ir stoglangi. Zodziu, ir  kaina nedidele ir kokybe visai normali.

Aisku kad mokesi uz viskokius "extras". Mano Hyundai dzipukas (pries kelis postusminejau su nuotrauka), tai ta $20Ksuma ka mokejau iejo su odos isklovimu, elektrinius viska, subine sildancias sedynes, ir BOSE garso kolonelias...man tai grynas patogumas vaziuoti su ja, nors cia buvo mano pirma masinele po Honda Civic kibiriuko, tai Hyundai man rojus palyginus.
Atsakyti
na TIKIUOSI jau ryt ir aš su sava pralėkti, daug reikalų kol užregistruosiu, gal techninę apžiūrą praeisiu.
o dėl kuro tikiuosi kad ir man tiek ims, nes kai pažiūrėjau kad dabartinė iš salono ima 12 l., tai nekaip pasirodė, nors pas mane automatas, tai vėl neaišku, bet greitai išaiškės
barskuoleee, gal žinai savo ratų išmatavimus, bo mes kažkaip nepasiklausėm, o reiks padangų

Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2006 11 28, 22:12)
Aisku kad mokesi uz viskokius "extras". Mano Hyundai dzipukas (pries kelis postusminejau su nuotrauka), tai ta $20Ksuma ka mokejau iejo  su odos isklovimu, elektrinius viska, subine sildancias sedynes, ir BOSE garso kolonelias...man tai grynas patogumas vaziuoti su ja,Hyundai man rojus palyginus.

maniškė irgi prifarširuota visko, jei ne firmos logo, tai niekam juoko net nesukeltų.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 11 29, 00:24)
na TIKIUOSI jau ryt ir aš su sava pralėkti, daug reikalų kol užregistruosiu, gal techninę apžiūrą praeisiu.
o dėl kuro tikiuosi kad ir man tiek ims, nes kai pažiūrėjau kad dabartinė iš salono ima 12 l., tai nekaip pasirodė, nors pas mane automatas, tai vėl neaišku, bet greitai išaiškės
barskuoleee, gal žinai savo ratų išmatavimus, bo mes kažkaip nepasiklausėm, o reiks padangų

Papildyta:

maniškė irgi prifarširuota visko, jei ne firmos logo, tai niekam juoko net nesukeltų.

Padangu dydzio tiksliai nezinau. Jei reikia galiu paziuret. Tik zinau, kad R14.
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2006 11 29, 09:55)
Padangu dydzio tiksliai nezinau. Jei reikia galiu paziuret. Tik zinau, kad R14.

jau sužinojau, labai nepaklausios todėl ne iš pigiųjų, bet gal prisiderinsim, ką nors

tai va pasiėmiau jau mašiną, tai mieste važinėt pats tas (o mane tik tai ir domina)trasoj doh.gif visa barška, bet gal dar ratus patikrinti reiks, gal per daug pripusti g.gif
bet už tai kokia graži lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, tas barskesys ir uzknisa ph34r.gif kai vaziuoju autostrada, sakau vyrui, prisisegam tuoj kils musu lektuvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as jau menesi su Huyndai Santa Fe vazineju bigsmile.gif .Visai fainas masiniukas wub.gif ,niekas man nebarska,kuro nedaug eda.Kolkas viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2006 12 01, 17:16)
niekas man nebarska,kuro nedaug eda.Kolkas viskas  thumbup.gif .

kita svorio kategorija tongue.gif

susitvarkiau ratus, tai situacija žymiai pagėrėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 11 26, 22:36)
kaip tik už tokią vakar palikom užstatą šitą užkabino savo išvaizda, viduj oda, automatas, tai ir paėmėm, kol kas vienintelį minusą įžvelgiu, tai degalų sąnaudos ir firmos logo ant mašinos. mašina iš šveicarijos, tai įvairiausių išvadų ir prisidarėm  mirksiukas.gif 

kaip sekasi su masinyte lakioti ir kiek pas tave to kuro ima, kad dideles sanaudos, nes musiskei vidurkis gaunasi apie 8-8,5
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 12 02, 20:26)
kaip sekasi su masinyte lakioti ir kiek pas tave to kuro ima, kad dideles sanaudos, nes musiskei vidurkis gaunasi apie 8-8,5

na kai patvarkė stabilizatorius ir pasikeitėm padangas į žiemines ir siauresnes (priklausė 205, užsidėjom 195), tai mieste labai smagu, trasoj dar nebandžiau, o ir kuro dar nežinau, nes dar nesijaučiu užtikrintai, tai ir manau kurui įtakos dar turės. šiaip mane prigąsdino, kad iki 12 gali mieste imti doh.gif . degalinės su vėliavom, manęs lauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo vaziavimo. Jei leksi: "gazas" "stabdis" tai tikrai busi degaliniu lankytoja, bet jei nesiruosi but gatviu "chuligane", tai manau apie 10 mieste mirksiukas.gif
Atsakyti