1996 m. Hyundai susijunge su Mitsubishi, ir sios masinos tapo tikrai neblogos, bent jau kainos ir kokybes santykis tikrai super. pati keturis metus su hyundai vazinejau, neturejau problemu, bent jau ne daugiau nei su kitomis markemis, is asmennes patirties galiu lygnti su Volvo, WV, Ford, Citroen, niekuo Hyundai ne blogesne, ir detales nera tokios brangios, kaip cia kai kurie suokia...
QUOTE(Julius3 @ 2006 03 31, 09:00)
Shiaip jau Hyundai nieko bendra su Honda neturi.
Ir nieko jie nekopijavo.
Dabartiniai Hyundai visai neblogos mashinos.
Del senesniu kiek zhinau vazhineja zhmones ir viskas normaliai.
Dalis detaliu berods nuo Mitsubishi tinka.
Ir nieko jie nekopijavo.
Dabartiniai Hyundai visai neblogos mashinos.
Del senesniu kiek zhinau vazhineja zhmones ir viskas normaliai.
Dalis detaliu berods nuo Mitsubishi tinka.
Dabartine Hyundai yra nebloga, bet kibiras kaip koks fiat. Isek sakysim i suzuki ar Opel uz ta pacia kaina ir pajausi skirtuma. Dar toli jiems iki kokybes. Salone kazkokia leva plasmase, garso izoliacijos galima sakyti nerasta. Mano draugas sugebejo Hyundai Getz 1.3 GLX uzkalti. Keite visa varikli nes suskilo galva, ir deformavosi cilindrai. Pasirodo uzkale paskirstymo dirzo guoli, truko dirzas, o tada viskas is eiles.
kiek zmoniu tiek nuomoniu as pati vazineju su Hyundai ir jau antrus metus jokio vargo su ja neturiu pas meistra vaziauvau tik lempute pasikeist
ir sekiancia masina pirksiu tik Hyundai
QUOTE(raimuce @ 2006 07 04, 23:38)
kiek zmoniu tiek nuomoniu as pati vazineju su Hyundai ir jau antrus metus jokio vargo su ja neturiu pas meistra vaziauvau tik lempute pasikeist
Nuo sampratos apie masina priklauso.
Man nuo Hyundai susidaro "pigiako" ivaizdis. Ir tiek.
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 07 05, 16:45)
Nuo sampratos apie masina priklauso.
Tai yra kiekvieno asmenine nuomone.Man pigiakas atrodo opel ir vw golf.Kitiems -tai geriausios masinos.
As nusiziurejau Hyunday Santa Fe ,visureigiuka ,2001m.,variklis-2000 arba 2400.Na,toks "parketinis" variantas,bet man patinka. Gal kas turite toki? Butu idomu suzinoti + ir -
Tiesa,galingumas (arklio galios ir didelis greitis) man nera idomu.Man reikia erdvios masinos seimynai (mini venai nepatinka),o ne po dragus ar laukus-miskus lakstyt.Aisku,jei masina i Seskines kalna neuzvaziuos,tai irgi nera gerai ...Kaip manot,ar tai bus value for money,ar nelabai?...
QUOTE(Tiffany @ 2006 04 03, 19:49)
idomu kurie cia nukopijuoti. pastaruoju metu pervaziavom nemazai salonu, bet kazkaip panasaus i tai ka turi Hyundai, nelabai maciau.
QUOTE(Duti @ 2006 04 09, 11:50)
Na pažiūrėjau... Kas nuo ko nukopijuota?
Hyundai Getz, Accent, Sonata, Elantra - nuo ko kuris nukopijuotas , faktelių prašom . ..
Hyundai Getz, Accent, Sonata, Elantra - nuo ko kuris nukopijuotas , faktelių prašom . ..
va va.
patys vazinejam nauju getzu, dabar planuojam pirkti matrixa. nes su getzu kol kas jokiu bedu. ir patogi, ir manevringa, ir turi visokiu labai praktisku navarotu, kuriu kitose masinose ner.
o del dzipu, tam man jie irgi parketiniai atrode. bet...
vakar per kazkuri rusu kanala ziurejau laida, rode, kaip su dzipu, neiklipti purve, isvaziuot is veziu ir pan. vezios labai gilios, . ir spekit, kas gi puikiausiai tai dare- ogi Hyundai tucson.
ir dar is asmenines patirties: teko 1.5 m. pavairuot nauja 307 pezo. komforto gal ir daugiau, lyginant su getzu, nes visgi kitokios klases masina, bet jau bedu buvo iki ausu. pradedant tuo, kad lemputes perdegdavo kas 2 men, baigiant masinos uzsidegimu bevaziuojant. spejom issokt. o finale, ja po to uzsidegimo nutransportavus i saugojimo vieta, beleidziant nuo tralo, truko gamyklinys kablys ir visa ta nevaldoma mase nemazu greiciu vos neisipaise i pravaziuojancia masina. taip, kad pezas verdiktas pas mus seimoj grieztas - jokiu pezo, net dykai.
o ir servisas ju labai prastas tuo metu buvo.
Iskapsciau visa interneta,ir skelbiu verdikta .Visai neprastas tas Hyundai.Daugumoje parodu siais metais,butent jis gavo prestizinius apdovanojimus. O patinka ar nepatinka zmogui asmeniskai masiniukas - cia jau kita kalba.Tik nereiketu taip siaubingai nupeikti,net nevairavus to modelio autmobilio .
O mūsų visos mašinos Hyundai ,dukra važinėja Hyundai S kupe,vyras Hyundai 100.
,o man nupirko Hyundai accent -mokausi vairuoti...
Kodėl jas rinkomės?Kažkaip visai netyčia gavosi ir visi patenkinti.
Juk kažin ar galima kažką labai peikti ar girti...visi žmonės skirtingi...kaip ir mašinos...
QUOTE(ramute53 @ 2006 09 26, 12:38)
O mūsų visos mašinos Hyundai ,dukra važinėja Hyundai S kupe,vyras Hyundai 100.
Juk kažin ar galima kažką labai peikti ar girti...visi žmonės skirtingi...kaip ir mašinos...
O pirkote visai naujas,ar siek tiek "pagyvenusias"?
o mes taip pat dziaugemes savo hyundai coupe,bet va ivyko avarija,sudauzem.remontuot turbut neapsimokes,todel noretume pirkt vel tokia pacia.gal zinote kas parduotu tokia,butent raudonos spalvos,2 litru?
QUOTE(jpg @ 2006 09 29, 12:54)
Prisiminiau studiju laikus, kai grupioke universiteto kiemelyje ivaziavo i Hyundai automobili, tai po ivykio sis atrode, kaip po didziausios avarijos, kai jos Toyotai tik ibrezimas matesi
Taigi privalumas ! Gauni ismoka ,ir perki nauja autmoobili,nereikia vargt su remontu ir pardavinejimu!