jep, konstruktyvių minčių nedaug. O keisčiausia kad žmonės niekada nevažinėję su Hyundai šitaip varo
Deja, aš irgi protingų patarimų dėl Hyundai neturiu, nes niekada neturėjau, nors vienu metu ir norėjau pirkti Hyundai Coupe. Pažįstama yra važinėjus su nauja Hyundai Lantra prieš kokius 6 m., buvo be galo čiotka mašina.
O lyginti Toyota ir Hyundai kainas - beprasmybė. gal palyginam Toyota ir Mercedes kainas?
Norinčiai Hyundai mamytės siūlyčiau pasiieškoti daugiau info internete. Aš pvz visada už neatrastas markes - pati važinėju su rover, broliui pirkom Seat. Lyginant pvz. Seat kainas ir Golf tų pačių metų, Seat gerokai pigesnis, bet.... detalės tinka nuo Golf, o komfortas, važiavimo galia, visi įmanomi navarotai ir dizainas lenkia golfą oijjj kaip... ir čia jau mano patirtis...
Dar vienas pvz. Auto Bild kokybės ataskaitos rezultatai: 2. Toyota 4. Hyundai .
Aišku čia naujų mašinų tyrimas, bet jei dabar 4 vieta, tai nemanau kad Hyundai pastarąjį dešimtmetį sh.... malė, kad tokių rezultatų pasiektų.
Aš visgi būčiau prie tos minties, kad daugiausiai viskas priklauso nuo mašinos išlaikymo ir bendros būklės, o ne nuo markės - galima ir su Honda iš serviso neišlįsti, o galima ir su Hyundai ilgai ir laimingai važinėti.
That's my opinion