Įkraunama...
Įkraunama...

Hyundai

Na tai ir baikim diskusija bei garazinio lygio komentarus. Nors cia tema apie garaza. Juk Jus vistiek liksite prie savo nuomones, kad pasirinkdama huyday atos, barbos, dartanjan ar kaip ji ten, padarete geresni sprendima, nei butumete pasirinkusi kažkokį tai VW Golf ar Subaru.
Manau Jusu vyras ar draugas jus labai myli ir saugoja, leides pasirinkti toki Euro NCAP turbut net nevertintą, saugų, dvidesimties metu senumo technologijos automobiliuka. Bele jums gerai, imkit 4u.gif
Atsakyti
As Hyundai Santa Fe 2006m. turejau, tai laaaabai laaaabai patiko man ji, nei gedimu, nieko. 4u.gif Super masinyte. Tik, kad didele labai man ji. wub.gif
Atsakyti
sveiki padovanosiu hyunday accent 95 metu veidrodeli (be korpuso tik pats veidrodis)

ismesti gaila biggrin.gif gal kam reikia?

rasykit až

veiksmas vilniuje
Atsakyti
Laba diena, ziuriu temele apmirus, nejaugi nera hundai vairuotoju. Na as esu tik laikinoji hundai kupe vairuotoja, ji priklauso manoMB, bet maniskis pezukas sugedo truputuka , tad teko sesti uz kupo, bijojau galvojau korejietiskas sss, bet klidau vaziuoja super, sudetos ipurskimines dujos ryja maziau negu mano pezukas dyzeliukas, man jis patiko galvoju turbut reiks privatizuoti ie MB.
Atsakyti
sveiki, turiu Hyunday Santa Fe 2004 m. nu slamstas paskutinis, pati masina nieko ir minkstai vaziuoja konfortiska, taciau ji turi labai mazai arklio galiu pas maniske tik 83kw, uzkale mano vargsei varikli, sukisom pinigelius remontui (nemazai) nepraejo ne menesis vakar variklius vel uzkaltas verysad.gif viliuosi kad meistrai patys apsimokes dabar uz remonta nes ju klaida buvo ivelta huh.gif zodziu antra kart tokios kaip Santa Fe nebepirkciau. perejau prie BMW ir esu laaaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukia @ 2010 10 28, 00:37)
As Hyundai Santa Fe 2006m. turejau, tai laaaabai laaaabai patiko man ji, nei gedimu, nieko.  4u.gif  Super masinyte. Tik, kad didele labai man ji. wub.gif

Uzejau pasiskaityti dar atsiliepimu apie hyundai, nes kaip tik planuojam isigiti dar viena masiniuka, Hyundai Santafe , labai patiko ir man ir vyrui ji, tai planuojam isisgyti.

user posted image

Ieskome butent baltos

Atsakyti
Keliu temą.

Kol kas dar vairuoju Hyundai Accent '95metų smile.gif Gerai atitarnavęs mašiniukas. Kad tiek atlaikys (ir dar su tokiu mano vairavimu) ta mašina - nesitikėjau. Labai įdomu kaip naujų metų Hyundai, daugelis skeptiški jų atžvilgiu ax.gif
Atsakyti
domina atsiliepimai apie Hyundai i30 automatus, ypač realios kuro sąnaudos 4u.gif
Atsakyti
Neradau komentaru apie Hyundai Genesis, gal vis tik kas bande ar realiai mate? Labai patiko dizainas, bet siek tiek baugu, nes bent jau Lietuvoje tokia gal viena, sake, mate, gal ji netinkama musu salies keliams ar kazkas esminio blogo su ja? Uzsienio forumuose kas esminio, tai kietoka pakaba (bet genesis ir priskiriama prie labiau sportiniu auto) ir vidaus apdaila vidutines kokybes, greit apsibraizo g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 10 04, 10:57)
Neradau komentaru apie Hyundai Genesis, gal vis tik kas bande ar realiai mate? Labai patiko dizainas, bet siek tiek baugu, nes bent jau Lietuvoje tokia gal viena, sake, mate, gal ji netinkama musu salies keliams ar kazkas esminio blogo su ja? Uzsienio forumuose kas esminio, tai kietoka pakaba (bet genesis ir priskiriama prie labiau sportiniu auto) ir vidaus apdaila vidutines kokybes, greit apsibraizo g.gif

user posted image

Lietuvoje jį nedažnai pamatysi - iš esmės šis "kūrinys" skirtas JAV rinkai - 3,8 benzininiai varikliai, pigus plastikas salone. Na ir kaina - 130 000 Lt. smile.gif (gerai, standartinių opcijų sąrašas platus, bet vistiek ženkliukas Huyday). Juk už tiek jau "Premium" segmento kupe galima įvaldyti.
Atsakyti
Esu bandes daug nauju modeliu is salonu.Vienintele problema su Hyundai garso izoliacija.Siaip masinos gana patvarios.Norint konforto siulyciau vokiska.Norint kokybes japoniska.Hyundai galima pavadinti tarpiniu variantu.
Atsakyti
Esu bandes daug nauju modeliu is salonu.Vienintele problema su Hyundai garso izoliacija.Siaip masinos gana patvarios.Norint konforto siulyciau vokiska.Norint kokybes japoniska.Hyundai galima pavadinti tarpiniu variantu.

Jau daugiau nei metai vairuoju Hyundai i30 ir tikrai galiu teigti, kad su garso izoliacija viskas ok, mašiniuku irgi patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti