Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Kinderiukas @ 2012 02 26, 14:57)
po nauju metu pradejo kviesti kekviena men,o pries tai eidavom kas 3 men.
konsultantes pas mane keiciasi kas 2 men vis kita  smile.gif

Pries naujus metus tas pats buvo,kas menesi reikejo lankitis,nors ir negauni bedarbio pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 26, 15:10)
Pries naujus metus tas pats buvo,kas menesi reikejo lankitis,nors ir negauni bedarbio pasalpos.

mane po nauju pradejo kviesti kas menesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 02 25, 16:12)
o man nors ir nemoka,bet vistiek kviecia kas menesi,dar negirdejau,kad birzoj lankosi kas 3 men is kur istrauket?

Aš kovą būsiu jau metai registruota smile.gif mano apsilankymas po pirmojo buvo paskirtas po 2,5mėnesio, toliau po 3 mėnesių, tuomet gavau rekomendaciją, ją reikėjo gražint 3 dienų laikotarpyje, kai gražinau apsilankymą vėl gavau tik po 3 mėnesių. Dabar kai po tų trijų nuėjau kitą apsilankymą paskyrė už 4 mėnesių... nežinau nuo ko čia priklauso, bet taip būna...
Na gal dar tas įtakos turi, kad aš studentė, studijuoju dieniniame.
Atsakyti

Sveikos na ka ana savaite susiradau darba, man yra priklausanti supsidija. Na ir ka del tos supsidijos pasirodo ne viskas taip paprasta. Mano direktore nuvaziavo db ir jai pasake kad treciadieni dar bus sprendimas DB del tos supsidijos, o tik tada mane gales iforminti darbe tai bus kovo 2. As galvojau viskas paprasciau darbdavys susisiekia su DB susitaria del supsidijos ir viskas, o cia pasirodo dar visokie sprendimai DB. doh.gif
Atsakyti
Kam kas 3-4men i DB reikia eiti,o ka kas menesi,o ir buna,kad kas 10d liepia ateiti,nors darbu ne is tolo nenusimato,ir jokiu ismoku negaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(3 x mama @ 2012 02 27, 11:11)
Sveikos na ka ana savaite susiradau darba, man yra priklausanti supsidija. Na ir ka del tos supsidijos pasirodo ne viskas taip paprasta. Mano direktore nuvaziavo db ir jai pasake kad treciadieni dar bus sprendimas DB del tos supsidijos, o tik tada mane gales iforminti darbe tai bus kovo 2. As galvojau viskas paprasciau darbdavys susisiekia su DB susitaria del supsidijos ir viskas, o cia pasirodo dar visokie sprendimai DB. doh.gif

As irgi jei nerasiu darbo iki kovo 19-20 dienos, eisiu i viena darba dirbti, aisku nelabai norisi, bet juk gyventi is kazko reikia, tai ten irgi pagal subsidijas formins, tai ziuresim kaip cia bus. Darbo birza gal ziuri ar tu atitinki tuos kriterijus tom subsidijom, ir as darboviete gal skolu neturi ir pan., net nezinau, manau jie pries idarbinant zmogu viksa patikrina.
Atsakyti
sveiki, norėjau paklausti ar iširegistruojant iš darbo biržos užtenka nenueiti ar reikia rašyti kokios tai formos prašymą? brolis išvyko į uk ir nuvykti į darbo biržą dabar negali.ar po 4 mėn gales registruotis?
Atsakyti
Vyras stovėjo biržoj anais metais,tai jį kviesdavo kas 3 men.(bedarbio pašalpos negaudavo) patiems buvo keista...kai aš įstojau į DB jis nusijuokė sako tai ir tave kvies kas 3 mėn biggrin.gif ...bet kviečia kas mėnesį,nežinau nuo ko čia priklausė g.gif ....jis ant šaldytuvo lapelį užsirašydavo,kad nepamirštų nueiti,nes per tiek laiko ir pamiršt lengvai gali....aišku rudeniop taip ir gavosi pamiršo,nenuėjo ir babaaaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 27 vasario 2012 - 14:57
QUOTE(mama333 @ 2012 02 27, 14:42)
sveiki, norėjau paklausti ar iširegistruojant iš darbo biržos užtenka nenueiti ar reikia rašyti kokios tai formos prašymą? brolis išvyko į uk ir nuvykti į darbo biržą dabar negali.ar po 4 mėn gales registruotis?

jeigu jis nenueis paskirtu laiku,tai ji " ismes". Ir tada tik po 6 men gales vel stot
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2012 02 27, 15:42)

po 6 menesiu gales registruotis.
Atsakyti
sveiki, vakar vyras buvo darbo biržoje ir tarpininkė jam davė siuntimą pas darbdavį, tačiau jis po savaites išvažiuoja i užsieni trims mėnesiams.Jei jis pats savo noru išsiregistruotu dabar iš biržos ir negražintu to lapo tarpininkei, ar jį išbrauktu iš biržos kaip atsisakiusį siūlomo darbo ir vėl galėtu registruotis tik po 6 mėnesių?
Atsakyti
QUOTE(saulinukas @ 2012 02 28, 11:03)
sveiki, vakar vyras buvo darbo biržoje ir tarpininkė jam davė siuntimą pas darbdavį, tačiau jis po savaites išvažiuoja i užsieni trims mėnesiams.Jei jis pats savo noru išsiregistruotu dabar iš biržos ir negražintu to lapo tarpininkei, ar jį išbrauktu iš biržos kaip atsisakiusį siūlomo darbo ir vėl galėtu registruotis tik po 6 mėnesių?

Tai ,kam jis is viso eme ta lapa is birzos? g.gif Reikejo is karto issibraukti ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti