Sveikos, iškilo man toks klausimas. Jei dabar draugas nutraukia studijas, tai jam reikia iškart stot į darbo biržą? Ar būtų gaunamos kokios pašalpos ar kas? Gal kas susidūrėt su tokia situącija ir žinot kas ir kaip.
ar galima persiregistruoti į kitą darbo biržą? ta prasme nenutraukiant bedarbio stažo. Ar galima tik tokiu būtu: išsiregistruoti iš esamos biržos ir prisiregistruoti prie kitos?
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 02 21, 17:27)
ar galima persiregistruoti į kitą darbo biržą? ta prasme nenutraukiant bedarbio stažo. Ar galima tik tokiu būtu: išsiregistruoti iš esamos biržos ir prisiregistruoti prie kitos?
o kiek pas jus darbo birzu mieste?
QUOTE(mabi @ 2012 02 21, 19:29)
o kiek pas jus darbo birzu mieste?
kalba eina apie kito miesto darbo biržą. Iš Kauno į Prienus
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 21, 17:41)
Bet problema tame, kad aš tik dabar sužinojau, kad galima vaiką auginant stot į biržą, būčiau seniai stojusi. Ar vistiek man paskaičiuos stažą už praėjusius metus?
O kaip tada su darbu būtų? Aš pvz norėčiau nuo rudens dirbti, nes tik tada vaikas eis į darželį, o palikti neturiu kam. Tai jei man siūlys darbą, aš jo atsisakysiu tai išbrauks iš biržos?
O kaip tada su darbu būtų? Aš pvz norėčiau nuo rudens dirbti, nes tik tada vaikas eis į darželį, o palikti neturiu kam. Tai jei man siūlys darbą, aš jo atsisakysiu tai išbrauks iš biržos?
as suprantu, kad stazas skaiciuojasi jei esi isejes VPA, ir jeigu dar VPA nesibaiges, tai nieko negausite, pradetu moketi kai baigtusi VPA. o jeigu jus nebuvot isejus VPA, tai manau, kad tikrai nieko negausite, bet garantuot negaliu
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 02 21, 18:35)
kalba eina apie kito miesto darbo biržą. Iš Kauno į Prienus
Galima,pasakikit savo konsultantei,ji nusius i ta birza jusu byla,nereikes issiregistruoti net.Vyra is rajonines birzos i miesto birza taip perkele.
Papildyta:
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 02 21, 18:52)
as suprantu, kad stazas skaiciuojasi jei esi isejes VPA, ir jeigu dar VPA nesibaiges, tai nieko negausite, pradetu moketi kai baigtusi VPA. o jeigu jus nebuvot isejus VPA, tai manau, kad tikrai nieko negausite, bet garantuot negaliu
Gaus,ne viena mamyte jau rase,kad neturedama stazo,t.y pries vaika niekur nedirbo ir nera VPA,kai istojo i birza gaudavo bedarbio pasalpa.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 21, 19:05)
Galima,pasakikit savo konsultantei,ji nusius i ta birza jusu byla,nereikes issiregistruoti net.Vyra is rajonines birzos i miesto birza taip perkele.
Papildyta:
Gaus,ne viena mamyte jau rase,kad neturedama stazo,t.y pries vaika niekur nedirbo ir nera VPA,kai istojo i birza gaudavo bedarbio pasalpa.
Papildyta:
nesigincysiu, bet manau nelogiska butu jei visoms be jokiu isimciu moketu
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 02 21, 19:12)
nesigincysiu, bet manau nelogiska butu jei visoms be jokiu isimciu moketu
tai ir moka,minimuma kas augino vaika namie,tam eina stazas.
QUOTE(Jigsaw @ 2012 02 20, 21:37)
Tikrai taip,bet paskambinus i soc.jie nepatare man to daryti nes neva po metu negausime pasalpos,jei persiregistruosiu.
Ar esate kas nors susidure su tuo?ar buvote issiregistrave ir vel prisiregistrave?ar buvo kazkokiu keblumu?
Sveikos,
biržoje buvau vasario 9 dieną, iki dabar nesulaukiu bedarbio pašalpos. Galvoju, gal kas negerai? Šiuo metu atlieku praktiką, bet pinigų už tai negaunu, ir nesu forminta, kaip dirbantis žmogus. Gal mane išmetė jau iš biržos? Kiek klausiau, ar neišmes iš biržos, jei atlikinėsiu praktiką, tiek nei viena, pas kurią klausiau, nežinojo. Ar gali už tai išmest?
biržoje buvau vasario 9 dieną, iki dabar nesulaukiu bedarbio pašalpos. Galvoju, gal kas negerai? Šiuo metu atlieku praktiką, bet pinigų už tai negaunu, ir nesu forminta, kaip dirbantis žmogus. Gal mane išmetė jau iš biržos? Kiek klausiau, ar neišmes iš biržos, jei atlikinėsiu praktiką, tiek nei viena, pas kurią klausiau, nežinojo. Ar gali už tai išmest?
QUOTE(LaimingaRita @ 2012 02 22, 08:50)
Sveikos,
Negali,ir neismete,vyras irgi vaiksciojo i tokius kursus,atlikinejo praktika,bet ir toliau stovejo ir stovi birzoj.Iki menesio galo manau gausit.
labas rytas, vel kartojasiu , labai,labai reikia man žinoti - toks klausimas, stoviu darbo biržoj, bet einu dirbti pagal laikino sutarti, o eigų as ta sutarti pati nutrauksiu anksčiau negu jis begis , tai mane "išmes" is biržos ?
aciu
aciu