Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 21, 18:54)
Norejau suzinoti. Jeigu savo noru noriu pasitikrinti sveikata, ar tai mokama? As neesu drausta, stoviu Darbo Birzoi. Na arba bent jau paaiskinkite man kaip irodyti Darbo birzai (savo tarpininkei), kad negaliu dirbti valytoja arba viesuosius darbus, nes istiesu tokio darbo dirbti negaliu, turiu problema su nugara, zinau, kad reikia nesti pazyma. Todel reikia pereiti sveikatos patikrinima? Aciu labai uz ats.

Vat del to,kad stovit birzoj,jus esat drausta,todel einat ir tikrinat sveikata nemokamai,jeigu jus siuncia i darba,jus turit pries tai nueiti pasitikrinti ir jums turi isduoti pazyma,kokios pas jus problemos ir jie jau iuri ar jus tinkat valytojos darbui ar viesiem darbam pagal sveikatos bukle ar ne.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 21, 19:14)
Vat del to,kad stovit birzoj,jus esat drausta,todel einat ir tikrinat sveikata nemokamai,jeigu jus siuncia i darba,jus turit pries tai nueiti pasitikrinti ir jums turi isduoti pazyma,kokios pas jus problemos ir jie jau iuri ar jus tinkat valytojos darbui ar viesiem darbam pagal sveikatos bukle ar ne.

Supratau. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
jūsų negalėjimą dirbti tam tikro darbo turi patikrinti saveikatos komisija,tik iš jos galios atneštas dokumentas apie jūsų negalėjimą dirbti ,šitą tikrai žinau ir negalios jokios pažymos iš daktarų bei išrašytas nedarbingumas dėl pvz. nugaros skausmų...pati šitą š... praėjau ir tikrai žinau...
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 05 21, 20:35)
jūsų negalėjimą dirbti tam tikro darbo turi patikrinti saveikatos komisija,tik iš jos galios atneštas dokumentas apie jūsų negalėjimą dirbti ,šitą tikrai žinau ir negalios jokios pažymos iš daktarų bei išrašytas nedarbingumas dėl pvz. nugaros skausmų...pati šitą š... praėjau ir tikrai žinau...

As apie sit ir turejau omeny.
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 05 21, 14:47)
perveda po apsilankymo pas tarpininkę,ankščiau ne...

fija turėtų pervest,nes aš įsidarbinau balandį,o už kovą dar gavau pašalpą 4u.gif

Na mano atveju įsiregistravau balandžio 11d. pas tarpininke buvau 17d, po to kitas po mėn gegužės 17 d.ir pranešiau, kad jau nuo 18 dirbsiu. Bet kol kas už balandi Lt nėra, nors jų tikrai daug nebus, bet vis tiek norėtųsi jau gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2012 05 22, 11:30)
Na mano atveju įsiregistravau balandžio 11d. pas tarpininke buvau 17d, po to kitas po mėn gegužės 17 d.ir pranešiau, kad jau nuo 18 dirbsiu. Bet kol kas už balandi Lt nėra, nors jų tikrai daug nebus, bet vis tiek norėtųsi jau gauti g.gif

mano vyras pranese kad insidarbino 15d, bet uz geguze dar lt nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 05 22, 13:34)
mano vyras pranese kad insidarbino 15d, bet uz geguze dar lt nera g.gif

Uz geguze gaus birzelio menesi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 21, 21:13)
As apie sit ir turejau omeny.

nepamačiau jūsų atsakymo ir atsakiau dar kartą (nes buvau susidūrusi su šiuo atveju) smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti jei is darbo birzos issibrauki pati ( neisidarbini ), o savo noru , ar uz ta menesi, dar gauni pasalpa ar ne? t.y jei geguze 29d. iseini ar dar gausi uz geguze men ar ne?
ar butina nueiti pas tarpininke issibraukti ar galima ir telefonu?
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas susidurėte su šia situacija g.gif .Istojau i birža tik del soc.paš. nes vyras išėjes vaiko priežiuros atotogu.O norint gauti soc.paš.reikia stovėti biržoje nes abu su vyru negalim prižiurėt vaiko.Dabar D.B siunčia mane i valytoju atranka doh.gif kaip man išsisukti nuo darbo g.gif .Spalio mėn mano mažiui sueis metukai o vyras keliaus i darba. O tada vaikas atiteks man biggrin.gif anot valdininku aš dabar vaiko neprižiuriu blink.gif negaliu dirbti nepasitikiu vyru tiek kad galėčiau visai dienai palikt su vaiku. O dar pati maitinu unsure.gif Ačiu kas atsakysit.Gal bus mamyčiu susidurus su šia situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalienedalia: 22 gegužės 2012 - 17:26
QUOTE(dalienedalia @ 2012 05 22, 17:24)
Laba diena. Gal kas susidurėte su šia situacija g.gif .Istojau i birža tik del soc.paš. nes vyras išėjes vaiko priežiuros atotogu.O norint gauti soc.paš.reikia stovėti biržoje nes abu su vyru negalim prižiurėt vaiko.Dabar D.B siunčia mane i valytoju atranka doh.gif kaip man išsisukti nuo darbo g.gif .Spalio mėn mano mažiui sueis metukai o vyras keliaus i darba. O tada vaikas atiteks man biggrin.gif anot valdininku aš dabar vaiko neprižiuriu blink.gif negaliu dirbti nepasitikiu vyru tiek kad galėčiau visai dienai palikt su vaiku. O dar pati maitinu unsure.gif Ačiu kas atsakysit.Gal bus mamyčiu susidurus su šia situacija.

nueikite pas darbdavį, gal ir taip netiksite, o šiaip tai valdininkai teisūs abu negalite eiti vaiko priežiūros atostogų ir gauti išmokas vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(dalienedalia @ 2012 05 22, 18:24)

Eikit i atranka,jeigu jus isrinks,pasakikit,kad turit maza vaika,tai manau nenores darbdavis jusu paimti.
Atsakyti