Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(pilkoji28 @ 2012 05 17, 20:04)
manau, kad skaičiuojas  g.gif pasiklausk DB būtinai.

Skaiciuojasi smile.gif
Atsakyti
Merginos, niekas nebuvot pamokymuose kaip susirasti darba ir ttt (cia kas ilgai stovi birzoja ) sako mokslai po 2val 3 dienas g.gif
Atsakyti
Ar tiesa kad nuo siu metu naujas istatymas, jog jeigu DB isbrauke tave tai tu gali kad ir kita diena eiti vel uzsiregistruoti, nebereikia puse metu laukti?
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 20, 20:41)
Ar tiesa kad nuo siu metu naujas istatymas, jog jeigu DB isbrauke tave tai tu gali kad ir kita diena eiti vel uzsiregistruoti, nebereikia puse metu laukti?

ne netiesa, jei išmetė tai tik po pusės metų.
Čia pusės metų nebereikis laukti norint gauti soc pašalpą. Jei tarkim dabar prisiregistruojate iškarto galima gauti soc pašalpą. Anksčiau tik po pusės metų biržoje prastovėjus. Bet jei išmeta tave tai tik po pusės metų gali vėl prisiregistruot. Jei pati išeini, nors ir kitą dieną.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 20, 20:41)

Netiesa,cia jeigu pats iseini is birzos,tada gali kita diena vel registruotis,o jeigu ismeta,tai tik po puses metu.
Cia jus matomai sumaiset su socialine pasalpa,kad ja gaut nereikia puses metu stoveti birzoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 21, 06:22)
Netiesa,cia jeigu pats iseini is birzos,tada gali kita diena vel registruotis,o jeigu ismeta,tai tik po puses metu.
Cia jus matomai sumaiset su socialine pasalpa,kad ja gaut nereikia puses metu stoveti birzoj  smile.gif

Del socialines paramos tai zinau, bet as Express nedelia zurnale skaiciau jog nebereikia DB puse metu laukti:)
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 21, 11:14)
Del socialines paramos tai zinau, bet as Express nedelia zurnale skaiciau jog nebereikia  DB puse metu laukti:)

Jeigu ismeta-reikia.
Jeigu pats iseini-nereikia.
"BEDARBIO ATSAKOMYBĖ
3. Bedarbiai, kurie neteko bedarbio statuso dėl BEDARBIO PAREIGŲ 2, 5, 6, 8, 10 punktuose nurodytų pareigų nevykdymo, pakartotinai teritorinėje darbo biržoje gali registruotis ne anksčiau kaip po 6 mėnesių."

http://www.ldb.lt/IN...s_pareigos.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 gegužės 2012 - 10:21
Sveiki, norėjau pasiteirauti, kokia maždaug diena moka DB. Stovėjau nuo balandžio 11d. iki gegužės 17d. Kaip suprantu už balandi kaip ir turėjau gauti,bet kažkodėl nėra g.gif

Atsakyti
man ir idomu kada mokomos ismokos,as dar negavau uz balandzio men.,negi perneda tik po apsilankymo db?tai tada cia jau nesamone,gumos tempimas doh.gif as eisiu ryt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas zinote, kada man ismoketu paskutine bedarbio pasalpa, jei as laikinai isidarbinciau menesiui. Man turetu ismoketu uz balandzio men. pasalpa ir ji bus paskutine. pas konsultante eiti tureciau savaites pabaigoje ir tada ja pervestu, bet nuo rytojaus galiu isidarbinti menesiui laiko. tai man ja pervestu pranesus, kad isidarbinau, ar ja gauciau vel grizusi po menesio i darbo birza?
aciu uz atsakyma
Atsakyti
perveda po apsilankymo pas tarpininkę,ankščiau ne...

fija turėtų pervest,nes aš įsidarbinau balandį,o už kovą dar gavau pašalpą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.V.A: 21 gegužės 2012 - 13:48
Norejau suzinoti. Jeigu savo noru noriu pasitikrinti sveikata, ar tai mokama? As neesu drausta, stoviu Darbo Birzoi. Na arba bent jau paaiskinkite man kaip irodyti Darbo birzai (savo tarpininkei), kad negaliu dirbti valytoja arba viesuosius darbus, nes istiesu tokio darbo dirbti negaliu, turiu problema su nugara, zinau, kad reikia nesti pazyma. Todel reikia pereiti sveikatos patikrinima? Aciu labai uz ats.
Atsakyti