Sveiki ,
Prasau jusu pagalbos paaiskinti
Darbo birza man israse "Rekomendaciją įsidarbinti", nuvikus pas darpdavy , darbdavys pazimejo 33 Pakviestas dalyvauti tolimesnėje atrankoje
Ar Darbo birza neišbrauks manes ? Nes rytoj reiks vikti i Darbo birza
Aciu uz Pagalba
QUOTE(Silin @ 2012 05 17, 12:21)
Sveiki ,
Darbo birza man israse "Rekomendaciją įsidarbinti", nuvikus pas darpdavy , darbdavys pazimejo 33 Pakviestas dalyvauti tolimesnėje atrankoje
Aciu uz Pagalba
Aciu uz Pagalba
Neisbrauks,eisit i atranka.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 17, 11:27)
Neisbrauks,eisit i atranka.
Darbdavys man paskambins kaip suprantu jei pasirinks mane ?
Aciu uz Atsakyma :
ir aš tapau bedarbe, priskyrė pašalpą nuo 05 18,bet neminėjo kurią dieną pašalpos mokamos
QUOTE(Silin @ 2012 05 17, 12:35)
Tai o ka jums nepasake,kada jums i atranka?
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 05 17, 12:37)
ir aš tapau bedarbe, priskyrė pašalpą nuo 05 18,bet neminėjo kurią dieną pašalpos mokamos
Kita menesi po tarpininkes apsilankimo gausit.
QUOTE(Silin @ 2012 05 17, 12:40)
Tai kaip cia taip,paraso kad i atranka,o net nepasako kada.
kai nuėjau į LDB tarpininkė paklausė ar mačiau tokį ir tokį skelbimą jų el. bazėje, sakau mačiau, bet netinku pagal jų reikalavimus tai sako viskas aišku, grįžus namo el. pašte randu pranešimą, kad įteiktas darbo pasiūlymas, bet realiai nieko negavau, nė nežinau kur ta įstaiga yra, tai tiesiog išsiunčiau CV per LDB duombazę
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 17, 07:45)
Gali,bet atsizimeti vistiek reikes eiti,tai teks grizti.
ai, as jau galvojau, kad seka del isvykimo .tai jai tik atostogoms vaziuojam, tai kazkaip susiderinsim grizti.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 17, 11:42)
Tai kaip cia taip,paraso kad i atranka,o net nepasako kada.
JOLANCIUK
Ar gali but toks variantas kad darbdavys man po kazkiek laiko paskambins jei as atitintu atranka , gal tiesiog darbdavys turi keleta zmoniu , ir is tu zmoniu isirinks viena ?
QUOTE(Silin @ 2012 05 17, 12:58)
JOLANCIUK
Ar gali but toks variantas kad darbdavys man po kazkiek laiko paskambins jei as atitintu atranka , gal tiesiog darbdavys turi keleta zmoniu , ir is tu zmoniu isirinks viena ?
Nezinau net,vyrui buvo taip pat,bet jam pasake ateiti i atranka ir ten jau darbdavis atrinkinejo
QUOTE(Murčikas @ 2012 05 17, 08:46)
tikrai gali, tik kad reikia suspeti grizti apsilankymo diena.
Neklaidinkit žmonių, Jokių galima Negalima jei esi registruotas darbo biržoje, nori išvykti turi arba susistabdyti arba išsiregistruoti. Dar buvo gan plačiai spaudoje paminėtas atvejis kai vyras keliavo į užsienį ir pašalino iš darbo biržos ji kai sužinojo.
Galima tik neoficialiai, vyksti ir rizikuoji kad nesužinos.