Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(D.E*V.A @ 2012 02 21, 14:26)
jai išduoda rekomendacinį lapą reikia ne skambinti,bet iškart pas juos prisistatyti ir perduot biržai man rodos trijų dienų laikotarpį ką nusprendė darbdavys ir jūs...jai išduotas paprastas lapas su galimo darbo rekvizitais pati konsultantė pasako ,kad reikia nusiūsti CV tokiu ir tokiu elektroniniu laišku....aš buvau gavus ir tokį ir tokį

Na man kai buvo problemos, jokių CV siųsti nereikėjo, pas mus DB kai jau rekomendacijiją iduodą dažniausiai ten būna, kad skambinti nurodyta, tai vat paskambinau tartis dėl susitikimo, nes fainas net darbas pasirodė, vos pasakiau, kad turiu rekomendaciją ir darbo biržos, norėčiau pas jus dirbti, tai mane toli beveik pasiuntė biggrin.gif Na ir nieko nepešiau, net neužpildė nieko.

Ir bėja nesu gavus nei karto rekomendacijos, kad reikėtų CV siųsti g.gif Pas mane visada buna, paskambinti ir nuvykti. (na pagrinde nuvykti) bet jau faktas, kad skambini suderinti laiką, ne tiek ir daug esu jų turėjusi, bet kiek pamenu visad būdavo nurodyta, kad skambinti suderinti laikui.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 02 21, 15:37)
Na man kai buvo problemos, jokių CV siųsti nereikėjo, pas mus DB kai jau rekomendacijiją iduodą dažniausiai ten būna, kad skambinti nurodyta, tai vat paskambinau tartis dėl susitikimo, nes fainas net darbas pasirodė, vos pasakiau, kad turiu rekomendaciją ir darbo biržos, norėčiau pas jus dirbti, tai mane toli beveik pasiuntė biggrin.gif Na ir nieko nepešiau, net neužpildė nieko.

Ir bėja nesu gavus nei karto rekomendacijos, kad reikėtų CV siųsti g.gif Pas mane visada buna, paskambinti ir nuvykti. (na pagrinde nuvykti) bet jau faktas, kad skambini suderinti laiką.

Vyrui duodavo ir rekomendacini,kur tik nuvikti reikejo,duodavo lapus su imonem,kur idarbina,tai arba skambinti reikejo ir tartis del susitikimo,arba siusti CV,bet konsultantei nieko nest nereikejo atgal,jokiu atsakimu,tik jeigu duoda rekomendacini lapa.
Atsakyti
rekomendacijoje buvo parašyta tik gatvė, konsultantė sakė pasiskambinsi ir sužinosi tikslesnį adresą ir susitikimo laiką suderinsi, bet kad paskambinau jis net susitikt nenorėjo, tik liepė CV atsiųst
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 21, 14:40)
Vyrui duodavo ir rekomendacini,kur tik nuvikti reikejo,duodavo lapus su imonem,kur idarbina,tai arba skambinti reikejo ir tartis del susitikimo,arba siusti CV,bet konsultantei nieko nest nereikejo atgal,jokiu atsakimu,tik jeigu duoda rekomendacini lapa.

jo jai gauni tą paprastą su įmonių rekvizitais tai nieko nešt nereikia atgal į biržą ir pranešinėt,arba tavim susidomi per siunčiamą CV arba ne,šitas netaip skausmingai nei važiuot tiesiai į įmonę unsure.gif

o elektroninio jokio nebuvo LINUCIUKAS ;0) tame laiške?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 21 vasario 2012 - 14:56

o elektroninio jokio nebuvo LINUCIUKAS ;0) tame laiške?
[/quote]

nebuvo, o ir pati konsultantė nieko nesakė kad CV siųst. Jei būtų pilnas adresas tai žinoma kad būčiau nuvykusi, bet...
Papildyta:
esmė tame kad jis nesileidžia į kalbas apie lapo užpildymą, nors jis turi tai padaryti, pats kreipėsi į darbo biržą dėl darbuotojų
Atsakyti
nu bet kokia nizgrabaila ten dirba doh.gif padaro viską ne iki galo ir poto reikalauja iš žmogaus,o tu turi teisintis ,kad taip buvo ir ne kitaip doh.gif jai konsultantė nieko tai supras...linkiu sėkmės 4u.gif nes jau tos biržos cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimą : Paskutinį kartą dirbau 2008 vasarą. Norėčiau stoti į darbo biržą. Turiu beveik 2 metų vaiką. Klausimas ar gaučiau kokią pašalpą? Ar nieko visiškai? Šeimos pajamos kiek didesnės nei 525 vienam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 21, 16:31)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausimą : Paskutinį kartą dirbau 2008 vasarą. Norėčiau stoti į darbo biržą. Turiu beveik 2 metų vaiką. Klausimas ar gaučiau kokią pašalpą? Ar nieko visiškai?  Šeimos pajamos kiek didesnės nei 525 vienam žmogui.

Jei kalbate apie socialinę, tai ne. Bet jei išmoką iš darbo biržos atsakys gal kas geriau žino. Bet man atrodo, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 02 21, 16:35)
Jei kalbate apie socialinę, tai ne. Bet jei išmoką iš darbo biržos atsakys gal kas geriau žino. Bet man atrodo, kad ne.

ne socialinę, bet išvis ar ką nors mokės?
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 21, 17:37)
ne socialinę, bet išvis ar ką nors mokės?

manau mokes bedarbio pasalpa,nes esat namie su vaiku,o tai eina kaip stazas,per 3 metus iseis 18 menesiu stazo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 21, 16:40)
manau mokes bedarbio pasalpa,nes esat namie su vaiku,o tai eina kaip stazas,per 3 metus iseis 18 menesiu stazo.

Bet problema tame, kad aš tik dabar sužinojau, kad galima vaiką auginant stot į biržą, būčiau seniai stojusi. Ar vistiek man paskaičiuos stažą už praėjusius metus? blush2.gif

O kaip tada su darbu būtų? Aš pvz norėčiau nuo rudens dirbti, nes tik tada vaikas eis į darželį, o palikti neturiu kam. Tai jei man siūlys darbą, aš jo atsisakysiu tai išbrauks iš biržos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 21 vasario 2012 - 16:44
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 21, 17:41)
Bet problema tame, kad aš tik dabar sužinojau, kad galima vaiką auginant stot į biržą, būčiau seniai stojusi. Ar vistiek man paskaičiuos stažą už praėjusius metus?  blush2.gif

O kaip tada su darbu būtų? Aš pvz norėčiau nuo rudens dirbti, nes tik tada vaikas eis į darželį, o palikti neturiu kam. Tai jei man siūlys darbą, aš jo atsisakysiu tai išbrauks iš biržos?

Nu tai ir gerai,vaikui 2 metai,tai jau 18 men stazo turit,stokit dabar.
Jeigu siulis darbo,tai atsisakius,ismeta.
Atsakyti