Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Omrum @ 2012 05 14, 15:23)
musu gydytoja bendra... o ka vaiko gydytoja? juk atgaline data man niekas pazymos neduotu .. vnz...

o pagal viska is birzos trina be jokio perspejimo taip?

Trina. Tai susitarkit su gydytoja ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugutis @ 2012 05 16, 10:18)
Trina. Tai susitarkit su gydytoja ir viskas 4u.gif

daktare pasake , kad kokia tau pazima galiu israsyti atgaline data? jokios...
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 05 16, 13:41)
daktare pasake , kad kokia tau pazima galiu israsyti atgaline data? jokios...

pano vyras suvelavo nueiti 3d i birza, tiesiog pats apsizioplino ir mane kad visai kita diena. nuejo pas gyd ir israse kad negalejo atvykti nes sirgo... ta pazyma visai nebuvo panasi kaip vaiku gyd israso vaikui kur paraso nuo tos ir tos dienos sirgo.

cia parase kad negalejo atvykti nes negalavo ar sirgo. dar jau neatsimenu. jokiu ten dienu nerase gyd, nuo kada iki kada sirgo.

nunese i birza ir viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 05 14, 16:03)
jau suzinojau ..isbrauke mane is birzos pusei metu ... nebent atnesciau biliuteni kad sirgau.. o kas man duos atgaline data? mano gydytoja tikrai ne... vnz... nusisauti su duru rankena ..

o registruojantis DB Jums to neminėjo g.gif
Ar vyko pažintinis susirinkimas kur paaiškinamos visos sąlygos? 4u.gif
mums kelis sykius pakartojo dėl sirgimo, kad būtina imti nedarbingumo pažymą, (vaiko slauga tai neįeina) informuoti konsultantą...žodžiu bet kokiu klausimų skambinti, drąsiai kreptis.
Netgi už LT ribų negalime išvykti doh.gif esame bedarbiai negaliem keliauti, atostogauti..turime ieškotis darbo biggrin.gif juokas pro ašaras biggrin.gif

linkiu, kad viskas išsispręstų

QUOTE(kristynka* @ 2012 05 16, 13:45)
cia parase kad negalejo atvykti nes negalavo ar sirgo. dar jau neatsimenu. jokiu ten dienu nerase gyd, nuo kada iki kada sirgo.

nunese i birza ir viskas ok

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte sesyte: 16 gegužės 2012 - 13:43
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 05 16, 13:41)

ji papraščiausiai dienas sumaišė,reikėjo 3 d. 14 val,o jai atmintį užstrigo 14 d. (vietoj valandų pagalvojo ,kad reikia 14 dieną).

.................
mano daktarė irgi nerašytų ,o ir negalėtų parašyt sirgimo laiko atgaline data schmoll.gif

užjaučiu Omrum unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.V.A: 16 gegužės 2012 - 14:04
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 05 16, 15:04)
ji papraščiausiai dienas sumaišė,reikėjo 3 d. 14 val,o jai atmintį užstrigo 14 d. (vietoj valandų pagalvojo ,kad reikia 14 dieną).

.................
mano daktarė irgi nerašytų ,o ir negalėtų parašyt sirgimo laiko atgaline data schmoll.gif

užjaučiu Omrum unsure.gif

drinks_cheers.gif supratau, kad užmiršo 4u.gif
kalendoriuje esu susižymėjusi kada ateiti..nes tai svarbiau nei į egzaminą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 05 16, 15:50)
drinks_cheers.gif supratau, kad užmiršo  4u.gif
kalendoriuje esu susižymėjusi kada ateiti..nes tai svarbiau nei į egzaminą  biggrin.gif

vat vat Birža šventas reikalas ir jokių negaliu, ar nenoriu, ar tyngiu ,negali būt...privalai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
na parasiau prasyma D.B kad grazintu viska papasakojau... abejoju kad grazint bet pabandyti buvo verta..dabar komisija spres.. laukiu..

dar ryt pas gydytoja varau.. sake uzeiti gal kazka sugalvosim... ax.gif
Atsakyti
o cia rimtai, jei stovi birzoj, negali kazkur is LT isvykti? doh.gif man kazkaip nieko neminejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2012 05 17, 08:35)
o cia rimtai, jei stovi birzoj, negali kazkur is LT isvykti?  doh.gif man kazkaip nieko neminejo ax.gif

Gali,bet atsizimeti vistiek reikes eiti,tai teks grizti.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2012 05 17, 07:35)
o cia rimtai, jei stovi birzoj, negali kazkur is LT isvykti?  doh.gif man kazkaip nieko neminejo ax.gif

tikrai gali, tik kad reikia suspeti grizti apsilankymo diena.
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 05 17, 00:55)
na parasiau prasyma D.B kad grazintu viska papasakojau... abejoju kad grazint bet pabandyti buvo verta..dabar komisija spres.. laukiu..

dar ryt pas gydytoja varau.. sake uzeiti gal kazka sugalvosim... ax.gif

tai dabar kai parasei prasyma,tai zino visi kad nesirgai,tai nesamone gausis jei daktare parasys atbuline data atleidima,o ka kito tai ka ji daugiau gali sugalvoti.
Reikejo iskarto duoti daktarei kanors po stalu ir butu parasius, dalina jos tuos ligos lapelius y kaire ir desine,tik maivos.
Atsakyti