Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Jei neklystu, einamąjį ir dar sekantį mėnesį sveikatos draudimas galioja g.gif .

Čia gali pasitikrinti, ar esi apdrausta 4u.gif .

Reikėtų kuo greičiau apsilankyti DB ir išsiaiškinti kaip ten su tuo išbraukimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demetra: 14 gegužės 2012 - 14:53
QUOTE(Demetra @ 2012 05 14, 14:52)
Jei neklystu, einamąjį ir dar sekantį mėnesį sveikatos draudimas galioja  g.gif .
Čia gali pasitikrinti, ar esi apdrausta  4u.gif .
Reikėtų kuo greičiau apsilankyti DB ir išsiaiškinti kaip ten su tuo išbraukimu.

dekui.. ta ir ketinu daryti.. kadangi siandien ( na kol kas ) man neperskambino .. tai rytoj vaziuosiu i vieta ... atrodo problemu butu maza doh.gif

mano drauge 2 dienas neatejo jai skambino mailus rase... o cia patyliukais isbrauke .. na gal ir neturi skambinet.. einu pabandysiu dar karta pati perskambinti .. kai skambinau man pasake " na buna pasitaiko visko " jie negalit atnesti pazimos kodel nebuvot , tai jau teks puse matu palaukti kol vel galesit registruotis ..

paziurejau rodo apdrausta.. bet kas is to? juk tik geguze... likusios puse metu liksiu nedrausta... ir gyvensiu baimei kad liga nepaumetu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 14 gegužės 2012 - 14:57
QUOTE(jele25 @ 2012 05 14, 11:57)
tai man nebutina ryt vaziuoti i DB?Pergyvenu kad nenueisiu ir nepraves pinigeliu,o ju taip reikia blush2.gif o as velniu negausiu kad taip ilgai esu beleteni(nuo 04-05)ir zinau kad dar men busiu,22d uzdarys mano beleteni,bet 23d atidarys kita kad esu su vaiku beleteni,nes su dukra vaziuosiu i sanatorija 18d,ar ta diena 22 reikes pasirodyt darbo birzoi?

Nieko nebus,paskambinat ir pasakot,bet uz antra biliuteni nieko negausit,t.y neprates mokejimo,nes pratesia tik jeigu pats buni biliuteni,o ne su vaiku.
Atsakyti
jau suzinojau ..isbrauke mane is birzos pusei metu ... nebent atnesciau biliuteni kad sirgau.. o kas man duos atgaline data? mano gydytoja tikrai ne... vnz... nusisauti su duru rankena ..
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2012 05 14, 16:03)
jau suzinojau ..isbrauke mane is birzos pusei metu ... nebent atnesciau biliuteni kad sirgau.. o kas man duos atgaline data? mano gydytoja tikrai ne... vnz... nusisauti su duru rankena ..

Taip,jeigu butu biliutenis,tai atstatytu stovejima,o dabar,nebent galit dar su vaiko gidytoja pakalbet.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 14, 15:19)
Taip,jeigu butu biliutenis,tai atstatytu stovejima,o dabar,nebent galit dar su vaiko gidytoja pakalbet.

musu gydytoja bendra... o ka vaiko gydytoja? juk atgaline data man niekas pazymos neduotu .. vnz...

o pagal viska is birzos trina be jokio perspejimo taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 14 gegužės 2012 - 15:27
QUOTE(Can @ 2012 05 14, 16:23)
musu gydytoja bendra... o ka vaiko gydytoja? juk atgaline data man niekas pazymos neduotu .. vnz...

o pagal viska is birzos trina be jokio perspejimo taip?

Taip,be jokio perspejimo,pats turi zinoti del ko.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 14, 15:57)
Taip,be jokio perspejimo,pats turi zinoti del ko.

bandysiu pas vedeja dar nukeliauti rytoj.. negaliu patiketi kad man cia taip nutiko.. taip atsakingai i tokius dalykus ziuriu doh.gif
Atsakyti
sveiki,norejau pasidometi del privalomojo sveikatos draudimo,
kai esi registruotas darbo birzoje ir juo draudzia valstybe:

jei savo noru pavizdziui 05 03 issiregistruoji is birzos,kada vel reikia (galima) uzsiregistruoti birzoje kad sveikatos draudimas nenutruktu ir nereiketu paciam moketi. ar galima registruotis 06 menesio pradzioje ar reikia 05 menesio gale?

dekui
Atsakyti
QUOTE(lilike @ 2012 05 14, 23:06)
sveiki,norejau pasidometi del privalomojo sveikatos draudimo,
kai esi registruotas darbo birzoje ir juo draudzia valstybe:

jei savo noru pavizdziui 05 03 issiregistruoji is birzos,kada vel reikia (galima) uzsiregistruoti birzoje kad sveikatos draudimas nenutruktu ir nereiketu paciam moketi. ar galima registruotis 06 menesio pradzioje ar reikia 05 menesio gale?

dekui

Iki birzelio pradzios.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote: dar esu vaiko prieziuros atostogose, bet imone, kurioje dirbau bankrutavo. Darbo borzoje sake, kad jau dabar galiu registruotis i darbo birza, bet kaip bus su mokejimu? Juk moka lyg puse metu, bet man kol kas dar nereikia, kad moketu. tai kazin laukti kol baigsis vaiko prieziuros atostogos ir tada registruotis, ar galima jau ir dabar, o moketi prades kai baigsis vaiko prieziuros atostogos.
Atsakyti
QUOTE(Rula @ 2012 05 15, 13:09)
Sveiki, gal kas zinote: dar esu vaiko prieziuros atostogose, bet imone, kurioje dirbau bankrutavo. Darbo borzoje sake, kad jau dabar galiu registruotis i darbo birza, bet kaip bus su mokejimu? Juk moka lyg puse metu, bet man kol kas dar nereikia, kad moketu. tai kazin laukti kol baigsis vaiko prieziuros atostogos ir tada registruotis, ar galima jau ir dabar, o moketi prades kai baigsis vaiko prieziuros atostogos.

Laukti kol baigsis VPA,kol nustos moket sodra,tada galit stot i birza,kam jums dabar,dvieju ismoku tikrai nemokes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 gegužės 2012 - 12:12