Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(noir1 @ 2012 05 10, 05:36)
Labas rytas,pakartoju klausimą.Tai vistik turi mokėti pilną nedarbingumo pašalpą ar tik skirtumą.Gauname tik skirtumą.

kadangi aktualu ir man, štai ką radau ldb.lt puslapyje:
"Nedarbo socialinio draudimo išmokos dydis

Jei gaunate valstybines socialinio draudimo, šalpos ar valstybines pensijas (išskyrus našlių, našlaičių ir maitintojo netekimo pensijas), taip pat netekto darbingumo periodines kompensacijas dėl nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų, taip pat profesinės reabilitacijos, motinystės, tėvystės ar motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpas, iš nedarbo socialinio draudimo lėšų mokama tik nedarbo socialinio draudimo išmokos dalis, viršijanti gaunamą pensijų, kompensacijų ar pašalpų sumą. "

kaip suprantu, moka tik skirtumą.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 11 gegužės 2012 - 01:30
QUOTE(Irikira @ 2012 05 11, 02:28)
kadangi aktualu ir man, štai ką radau ldb.lt puslapyje:
"Nedarbo socialinio draudimo išmokos dydis

Jei gaunate valstybines socialinio draudimo, šalpos ar valstybines pensijas (išskyrus našlių, našlaičių ir maitintojo netekimo pensijas), taip pat netekto darbingumo periodines kompensacijas dėl nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų, taip pat profesinės reabilitacijos, motinystės, tėvystės ar motinystės (tėvystės) socialinio draudimo pašalpas, iš nedarbo socialinio draudimo lėšų mokama tik nedarbo socialinio draudimo išmokos dalis, viršijanti gaunamą pensijų, kompensacijų ar pašalpų sumą.  "

kaip suprantu, moka tik skirtumą.. unsure.gif

Iseina taip,as visa laika galvojau,kad nieko neatimineja doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
nuo gegužės 2d. esu registruota DB...nuo gegužės 10d. įsidarbinau (DB pasiūlė). Dirbu laikinai, terminuota darbo sutartimi.
Personalo skyriaus vedėja sakė, kad dokumentus sutvarkė. Kaži ar informavo DB g.gif ar man pačiai reikia eiti/skambinti ?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 10, 22:32)
Moketu po 12 men nuo paskutinio mokejimo,jeigu isidarbinot po 2-ju menesiu,tai priklausys.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 05 11, 12:21)
Sveiki,
nuo gegužės 2d. esu registruota DB...nuo gegužės 10d. įsidarbinau (DB pasiūlė). Dirbu laikinai, terminuota darbo sutartimi.
Personalo skyriaus vedėja sakė, kad dokumentus sutvarkė. Kaži ar informavo DB  g.gif ar man pačiai reikia eiti/skambinti ?

Ačiū.

Man pasake paciai pranesti , atvezti darbo sutarti , arba persiusti skanuota kopija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 05 11, 11:21)
Sveiki,
Personalo skyriaus vedėja sakė, kad dokumentus sutvarkė. Kaži ar informavo DB  g.gif ar man pačiai reikia eiti/skambinti ?

Ačiū.

Pranesti reikia paciai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 11, 15:32)
Pranesti reikia paciai.

tikrai reikia paciai per 3 darbo dienas
Atsakyti
jei stovi birzo ir kelis kart atsisakai darbo tave pasalina,po puses metu gali vel istoti,tad per tuos puse metu pradirbus,ir tada darbdavys tave atleidzia(sezoninis darbas) ir istojus i darbo birza ar gaunama ar ne pasalpa be darbio?
Atsakyti
laba dien,esu beleteni,man geguzes 15d reikia pas tarpininke,ar nueiti man atsuzymet(tarpininke zino kad beleteni esu)?esu DB nuo balandzio 3d,ar si men gausiu pinigelius?jeigu as visa men beleteni,man mokejimas prasites?tai gaunasi kad pinigelius is DB gausiu 7menar kazka as blogai supratau kai aiskino man tarpininke?
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2012 05 11, 14:30)
Man pasake paciai pranesti , atvezti  darbo sutarti , arba persiusti skanuota kopija  4u.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 11, 15:32)
Pranesti reikia paciai.

QUOTE(menasmyleti @ 2012 05 11, 17:30)
tikrai reikia paciai per 3 darbo dienas

Ačiū atsakiusioms 4u.gif 4u.gif
Pirmadienį nunešiu, nes tik penktadienį pasirašiau sutartį.
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
As su klausimeliu, stovejau darbo birzoje, siunte i kelias darbo vietas, bet taip ir nebesulaukdavau skambuciu i tolimesne atranka. Auginu 2.8m vaika, pasiule darba, kurio darbo valandos visiskai mane netenkino, nes jos nuo 8 iki 22val, vaikas nelanko darzelio, priedo darbo vieta uz 18km, darbdavys pasiule apgyvendint biggrin.gif Atsisakiau, tai suprato, kaip nenora dirbti. Nepasirase net rekomendacijos, kuria turejau grazint. Tai va, grizus i birza is jos iskart isbrauke, kaip atsisakius darbo pasiulymo. Nera jokiu islygu auginant vaika? Galioja tas pats vienas darbo atsisakymas ir is birzos pasalinimas 6men? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas nors galėtų man paaiškint, kaip ten yra, kai darbdavys paiima studentą, ką tik baigusš mokslus iš darbo biržos, žinau, kad darbdavys gauna Lt už tą studentą, ir kartais būna taip, kad gauna daugiau, nei kad moka tam studentui algos, apšvieskit mane nežinančią ar bent jau kokią nuorodą mestelėkit, kur galėčiau paskaityt, kazkaip paciai nesiseka rast nieko konkretaus wink.gif
Atsakyti