QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 04 25, 18:40)
Tai kad vaik1 auginant namie galima iki 3 metų kol vaikui sueis gauti soc pašalpą, ir nereikia papildomai stovėti DB. tai kam jum stoti?
Todėl kad iš DB gaučiau bedarbio pašalpą..Tai vis šiokia tokia kapeika plius.. Beto pamažu ieškočiau ir darbo per šiuos mėnesius..Jau pavargau namie..
QUOTE(patrakusi @ 2012 04 25, 20:14)
Todėl kad iš DB gaučiau bedarbio pašalpą..Tai vis šiokia tokia kapeika plius.. Beto pamažu ieškočiau ir darbo per šiuos mėnesius..Jau pavargau namie..
aaa, na aišku. maniau, kad jūs čia dėl socialinės pašalpos tiesiog jaudinatės. O jūs norit dar gauti ir bedarbio pašalpą. Tuomet aišku.Na taip jei atsisakysit jus išmesti gali. O siūlyt siūlys kažką.
Aš kai stojau į biržą, į mane įtartinai žiūrėjo dėl vaiko. O kaip dirbsi su mažu ir t.t. bet nieko
as galiu duoti sioki toki patarima, jei vaikas mazas. paprasciausiai, jei imanoma, rasykite kokiu pageidaujate darbu, kuriu maza pasiula. kitas dalykas, jei ir sius pas dabdavius, pabrezkite, jog turite maza vaika, tai darbdaviai tiek ir nores jusu
Supratau, ačiū už atsakymus.. Bandysiu pasikonsultuoti DB..
patrakusi jus gaunte socialine pasalpa, stosite i darbo birza ir gausite bedarbio pasalpa,birzos pinigai yra jusu pajamos,taip kad papildomos kapeikos negausite,nes visa suma kuria gausite i birzos,jums atskaiciuos socialinis,o jei nepranesit socialiniam skyriui kai pradesite gauti birzos pinigus,paskui socialines pasalpos pinigus teks grazinti valstybei.
Važiavau, bet neužėjau registruotis..apsigalvojau..
Ievukinas, žinau kad pašalpa skaitysis kaip pajamos, taip pat kaip ir motinystės..Pas mane tiesiog gautųsi bedarbio pašalpa vietoj motinystės..
Bet nestosiu..Palauksiu rudens, mažoji į darželį, vyresnėlė į 1 klasę, o vasarą bet kuriuo atveju neturėčiau kur abiejų palikti, jei išsiųstų dirbti..Tai galėsiu ramiai ir paruošti ir išleisti abi..O paskui užsiimsiu darbais..
Sėkmės visoms..
Ievukinas, žinau kad pašalpa skaitysis kaip pajamos, taip pat kaip ir motinystės..Pas mane tiesiog gautųsi bedarbio pašalpa vietoj motinystės..
Bet nestosiu..Palauksiu rudens, mažoji į darželį, vyresnėlė į 1 klasę, o vasarą bet kuriuo atveju neturėčiau kur abiejų palikti, jei išsiųstų dirbti..Tai galėsiu ramiai ir paruošti ir išleisti abi..O paskui užsiimsiu darbais..
Sėkmės visoms..
Sveikos, gal yra gaunančių bedarbio išmoką? Gal žinote kodėl dar vis neperveda pinigėlių, jau 27 d., o dar nėra.
QUOTE(viliaugis @ 2012 04 27, 10:24)
Sveikos, gal yra gaunančių bedarbio išmoką? Gal žinote kodėl dar vis neperveda pinigėlių, jau 27 d., o dar nėra.
as esu viena karta gavusi tik kita menesi 3 diena uz viena menesi ir 20 uz kita. zodziu ta pati menesi dvi ismokas. sake tada neuzteko pinigu.
Aišku, o aš paskambinau, tai pasakė, kad dėl techninių gedimų dvi dienas nedarė pavedimų, tai šiandien iki 15 val. turi būti pervesta, o jeigu ne, tai pirmadienį. Bet šiandien jau žiūriu nėra ko tikėtis , žiūrėsim kaip pirmadienį situacija pasisuks...
sveikos.
sakykit,72lt susimoket psd reikia uz balandi,ar nereikia?situacija tokia-MB pasieme IVP nuo balandzio 10dienos.birzoj stovi.tai kaip yra su balandzio menesio psd imoka?ja moket pradet uz geguze tik geguzes gale,ar uz balandi dar reikia moket?nes kad ne nuo menesio pirmos dienos isiimta pazyma...
sakykit,72lt susimoket psd reikia uz balandi,ar nereikia?situacija tokia-MB pasieme IVP nuo balandzio 10dienos.birzoj stovi.tai kaip yra su balandzio menesio psd imoka?ja moket pradet uz geguze tik geguzes gale,ar uz balandi dar reikia moket?nes kad ne nuo menesio pirmos dienos isiimta pazyma...
sveiki,noriu paklausti,uz balandi man dar priklauso pasalpa...kaip ir radau darba....pas tarpininke tik 05.17..jei isidarbinsiu,pasalpa uz balandi turbut jau nebebus ismoketa???