Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

gavau puse metu pinigelius is birzos,ana menesi isejau i dekreta,tai pirza pratese bedarbio paslapa iki liepos 17 dienos,visada pinigelius gaudavau po apsilankymo birzoje,bet man dabar lankytis nebereikia jau nuo kovo 20dienos,o si menesi laukiu pinigeliu,bet nesulaukiu,kazin gal reikia paskambinti konsultantei?nors ji sake kiekviena men sutvarkys man kad gauciau pinigelius
Atsakyti
PER KIEK LAIKO REIKIA PRANESTI BIRZAI KAD ISSIDARBINAI?
Atsakyti
smile.gif+2012 04 20, 17:29-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 20, 17:29)
PER KIEK LAIKO REIKIA PRANESTI BIRZAI KAD ISSIDARBINAI?

Per 3 d.d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 20, 17:56)
Per 3 d.d.

dekui 4u.gif o socialiniam g.gif
ir uztenka tik paskambinti ar reikia nueiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge :): 20 balandžio 2012 - 16:58
smile.gif+2012 04 20, 17:57-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 20, 17:57)
dekui 4u.gif o socialiniam g.gif
ir uztenka tik paskambinti ar reikia nueiti?

Man atrodo uztenka i soc.pasakambinti,socialiniam reikia pranesti menesio laikotarpy,to menesio kurio isidarbini,bet aisku kuo greiciau tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 20, 18:07)
Man atrodo uztenka i soc.pasakambinti,socialiniam reikia pranesti menesio laikotarpy,to menesio kurio isidarbini,bet aisku kuo greiciau tuo geriau.

dekui 4u.gif
Atsakyti
aš įsidarbinau 04.02,o pranešiau tik 04.09 g.gif plius dar gavau pinigėlius užbalandį (buvo 6-tas mėnuo kaip gaunu pinigėlius ir paskutinis) to nesitikįjau,kad perves juk įsidarbinus g.gif
Atsakyti
stoviu birzoj,pasakiciuota bedarbio paslpa,jei isidarbinciau keturiems menesiams atostogu isleist,ar po to mokejimas is birzos prasites?
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2012 04 21, 16:38)
stoviu birzoj,pasakiciuota bedarbio paslpa,jei isidarbinciau keturiems menesiams atostogu isleist,ar po to mokejimas is birzos prasites?

Cia apie kokias atostogas kalbat?
Atsakyti
Laba diena. Gal žinote kas tai yra motinystės stažas? Atsistojau i birža bet neišsiaiškinau kas tai yra. Esu nedirbusi mažiausiam vaikui puse metuku kitam du. Bet tėvystės atostagu išėjes vyras,su abiem vaikais, tai man jokio stažo kaip ir nėra g.gif ar galiu tikėtis kokiu pinigėliu iš biržos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalienedalia: 21 balandžio 2012 - 16:40
QUOTE(dalienedalia @ 2012 04 21, 17:38)
Laba diena. Gal žinote kas tai yra motinystės stažas? Atsistojau i birža bet neišsiaiškinau kas tai yra. Esu nedirbusi mažiausiam vaikui puse metuku kitam du. Bet  tėvystės atostagu išėjes vyras,su abiem vaikais, tai man jokio stažo kaip ir nėra g.gif ar galiu tikėtis kokiu pinigėliu iš biržos?

na kaip ir ne,nes vyras su abiem vaikais yra VPA,jeigu vyras butu su vienu vaiku VPA,o antra vaika jus augintumete namie,tai jums eitu stazas ir galetumete gauti is birzos bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 21, 19:43)
na kaip ir ne,nes vyras su abiem vaikais yra VPA,jeigu vyras butu su vienu vaiku VPA,o antra vaika jus augintumete namie,tai jums eitu stazas ir galetumete gauti is birzos bedarbio pasalpa.

NA vyresnisis jau pas mane tiksliau aš jau auginu bigsmile.gif nuo vasario. O stažas čia kaip ir tas pats kaip dirbtum darbe ar kažkas čia kitaip su vaiku auginimu? o kai vyras išeis darban kai sueis du metukai ir antram vaikui tada man eis stažas.Tiksliau iki keliu metu eina stažas?juk iki pensijos negali but su vaikais nebent nestuke.gif iki pensijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalienedalia: 21 balandžio 2012 - 21:44