Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Kinderiukas @ 2012 04 18, 09:24)
cia jau nieko nepadarysim  verysad.gif
as praeita menesi gavau rekomendacija (darbas toks koki as dirbau), tik isejus is kabineto pasiskambinau o ten pasirodo reikalingas vyras ir darbo vieta kaip ir uzimta . Atejau as atgal pas konsultante pasakiau situacija ,o ji man tai jus negalit nuvaziuoti ir uzsideti stampa kad jau uzimta vieta  doh.gif  (atrodo kad man kelias nekainuoja  blink.gif  )sakau kad man nuo stoteles toli eiti (ir istikruju ten dar peskom reiktu eiti apie 20min) zodziu .. liudna ir tiek .

apie ka ir kalbu doh.gif atbaido aplamai i ta birza registruotis...
Atsakyti
oj mergaites,o pas mus taip ,kad mano konsultante labai super:) thumbup.gif ir pasakys ir atsakys ir patars ir pan,o vyro buvo....tai sake dieve padek blink.gif ateina pas ja tik zmones atsizymet,popieriai tik sklaidos pas ja,visa laika kiek eisi tiek ir susiraukus sedi:D,gerai kad vyras isidarbino tai pas ja nereiks jau jai eit thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes! gal galite atsakyti blush2.gif ar per 3 metus darbo stazas turi buti 18 men. be pertrauku, ar isvis per 3 metus 18 men?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikusenka @ 2012 04 18, 19:24)
sveikutes! gal galite atsakyti blush2.gif  ar per 3 metus darbo stazas turi buti 18 men. be pertrauku, ar isvis per 3 metus 18 men?
aciu 4u.gif

18 men bendrai, gali buti ir pertrauku 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

kadangi dauguma skundžiasi biržos "aptarnavimu" blush2.gif pradedu nerimauti ir aš doh.gif

pirmą syk eisiu reg. į DB(iškart po MA, tapsiu bedarbe)....kokius dokumentus su savimi turėti ? ar viską ten pasakys g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 04 19, 13:01)
Laba  4u.gif

kadangi dauguma skundžiasi biržos "aptarnavimu"  blush2.gif pradedu nerimauti ir aš  doh.gif

pirmą syk eisiu reg. į DB(iškart po MA, tapsiu bedarbe)....kokius dokumentus su savimi turėti ? ar viską ten pasakys  g.gif

Ačiū 4u.gif

as nuejau balandzio 4 registravausi tai tik asmens tapatybes korteles reikejo arba paso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ar kas nors girdeta del DB organizuojamu kursu? Butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 04 19, 16:14)
Sveikos  4u.gif  Na ar kas nors girdeta del DB organizuojamu kursu? Butu idomu suzinoti  ax.gif

nebėr jau tų kursų
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 19, 18:16)
nebėr jau tų kursų

Kodėl? Juk netgi DB puslapyje yra paskelbti profesinio mokymo teikėjai. Ir šiaip tarpininkė pati minėjo, kad jau yra pradėti mokymai vyrams, pagal ju kažkokia spec.
Atsakyti
Man buvo paaiškinta DB ,kad siunčia dabar pvz. darbdavys pasitobulint ar dar kaip nors,jai profesiją turi taip pat nesiunčia (aš norėjau kitką išmokt,bet susiraukė kaip naginė...kam jums jūs turit profesiją ir mes nesiuntinėjam) na vien žo išspaust,kad leistų į kursus sunku,nebent tarpininkė faina gal suveiktų
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2012 04 17, 21:10)
Sveiki, labai mazai laiko turiu... Gal pades kas nors is zinanciu. Kovo 20 pirma karta apsilankiau pas tarpininke, paskyre moketi pasalpa bedarbio, ar tiketis si menesi pinigu, ar laukti geguzes ir kelinta diena dazniausia pradeda moketi?

labas,as pirma kart registravausi 20 kovo,pas tarpininke buvau 28,tai man pasalpa paskaiciavo uz keturias kovo diena apie 80lt,tai jau tureciau gaut si menesi,o geguze gausiu uz visa balandi.
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 19, 22:27)
Man buvo paaiškinta DB ,kad siunčia dabar pvz. darbdavys pasitobulint ar dar kaip nors,jai profesiją turi taip pat nesiunčia (aš norėjau kitką išmokt,bet susiraukė kaip naginė...kam jums jūs turit profesiją ir mes nesiuntinėjam) na vien žo išspaust,kad leistų į kursus sunku,nebent tarpininkė faina gal suveiktų

Kad zmogus turintys profesija nesiuncia i kursus tai sita zinau, bet kad nesiuncia netgi tuos, kurie atejo i birza iskart baige vydurine tai... g.gif keista, ir isvis ko nepaklausiu savo tarpininkes to Ji amzinai nieko nezino. schmoll.gif
Atsakyti