Ar priklausys man pasalpa jei nuo 2011-03 iki 2011 -10 stovejau darbo birzoj ir ja gavau (puse metu), paskui savarankiskai isidarbinau atidirbau tenai puse metu ir vel stoju i darbo birza.
QUOTE(Sazi @ 2012 04 16, 12:00)
Ar priklausys man pasalpa jei nuo 2011-03 iki 2011 -10 stovejau darbo birzoj ir ja gavau (puse metu), paskui savarankiskai isidarbinau atidirbau tenai puse metu ir vel stoju i darbo birza.
man rodos nepriklausys nes po biržos išėjimo ir jai esi įsidarbines skaičiuojasi vėl per naują 18 mėn. tai turėjot išdirbt 18 ,kad gaut pinigėlius,dabar tik 6 mėn. bus....mane pataisys JOLANCIUK'as
Ziuri i staza per 3 metus, tai nebutina isdirbti 18 men, nuo naujo isidarbinimo. Tik kad kiek pamenu, metai laiko turi praeiti po paskutinio mokejimo gavimo, tai tik nuo spalio/ lapkricio vel galima butu i pasalpa pretenduoti, jei uztektu stazo
Paprotinkit kas nors , dabar auginu vaika iki 3 metu, siuo metu 2 metai yra, i darba kai grysiu, atleis. galvoju isidarbint dabar 0, 25 etato. klausimas, kai atleis mane, galesiu stot i birza, ar mokes ka nors? stazo turiu. ar neapsimoka isidarbint?
Sveikos, kokia siuo metu situacija VIlniuje? Pries pora metu uzsiregistravau ir jau kita men, siunte i kazkokia bilekokia parduotuve kitame miesto gale ''darbintis'', sake tarpininke nevaziuosi isbrauksiu nuvaziavau gerai, kad ten buvo supratingi vadybininkai pasirase, kad netinku jiems.Ilgai nestovejau, isvaziavau i uzsieni.Ten nedirbau, isvaziavau del seimyniniu priezasciu.Kazin dabar uzsireginus irgi taip is lempos bilekur siuncia? ir girdejau, kad dabar jau nuo pat pirmo men.priklauso pasalpa socialine, nebereikia pusmecio stoveti?
As tai siandien apturejau "malonu" pokalbi atejau 7.58 val, mano laikas buvo 9.10 val, taciau visada ateinu anksciau kadangi kartais tenka palaukti, ka gi, tik atverus duris buvo liepta palaukti ko cia verziuos anksciau laiko (2 min tik), paskui pagaliau pakviete uzeiti ir prasidejo, kodel atejau taip anksti (velaiu tik supratau kad turbut mete uzuomina kad ko gero dirbu kazkoki nelegalu darba o cia ateinu tik atsizymeti ), ji yra nepasiruosusi dar (sakau, ruoskites, as gi palauksiu, toks jasumas kad pusvalandziu anksiau atejau ), tada priejo iki to kad labai jau ilgai stoviu DB, kad birzeli jau man bus kitokie reikalavimai ir sius i bet kokius darbus, ir kadangi man bedarbio ismoka jau baigta moketi o drausta esu savaime nes turiu vaika iki 8 metu tai kaip ir nera tikslo man cia buti tik dabar susigaudziau - po velniu tai nejaugi darbo birzos pagrindine funkcija moketi pasalpa ir drausti PSD tai tik dabar viska apmascius pagalvojau jei jau man grazia forma siuloma iseiti is DB tai gal as geriau toliau lankysiuos kadangi kaip ir nera jokiu priezasciu mane ismesti, cia tik kazkokios nerasytos taisykles, kodel turiu joms paklusti
QUOTE(loja5 @ 2012 04 17, 16:36)
po velniu tai nejaugi darbo birzos pagrindine funkcija moketi pasalpa ir drausti PSD tai tik dabar viska apmascius pagalvojau jei jau man grazia forma siuloma iseiti is DB tai gal as geriau toliau lankysiuos kadangi kaip ir nera jokiu priezasciu mane ismesti, cia tik kazkokios nerasytos taisykles, kodel turiu joms paklusti
jų pagrindinė funkcija kaip sardeles fabrike rusų laikas farširuot ir sakyt sekantis ....sekantis...sekantis...ir kai ateina laikas suvest sąskaitas faktūras visi katučiu ploja kaip gerai ivykdėm penkmečio planą kiek dirba mūsų dėka ir paskelbia viešai per Tv ar spaudoj tpfu *** ant jų eina jie naktį pieno lakti...noriu užsikeik riebiau,bet susilaikysiu
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 04 17, 10:19)
dabar jau nuo pat pirmo men.priklauso pasalpa socialine, nebereikia pusmecio stoveti?
taip nebereikia,
siuncia su rekomendacija, o siaip tai duoda numerius ir skambinti reikia,bet kad ir paskambini tai jau po laiko buna patirties reikalauja o jei nesi dirbusi to darbo ir stabdis. zodziu nieko gero
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 04 17, 19:04)
taip nebereikia,
siuncia su rekomendacija, o siaip tai duoda numerius ir skambinti reikia,bet kad ir paskambini tai jau po laiko buna patirties reikalauja o jei nesi dirbusi to darbo ir stabdis. zodziu nieko gero
skambinti tai ok yra, as tieisog nenoriu, kad mane vel imtu siuntineti i visiskai man netinkancias pagal nieka darbo vietas, vien tam, kad jai ten darbas sektusi ir kazkokie rezultatai butu, tik taloneliams isleisdavau kruva pinigu, as gi bedarbe
Sveiki, labai mazai laiko turiu... Gal pades kas nors is zinanciu. Kovo 20 pirma karta apsilankiau pas tarpininke, paskyre moketi pasalpa bedarbio, ar tiketis si menesi pinigu, ar laukti geguzes ir kelinta diena dazniausia pradeda moketi?
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 17, 17:40)
jų pagrindinė funkcija kaip sardeles fabrike rusų laikas farširuot ir sakyt sekantis ....sekantis...sekantis...ir kai ateina laikas suvest sąskaitas faktūras visi katučiu ploja kaip gerai ivykdėm penkmečio planą kiek dirba mūsų dėka ir paskelbia viešai per Tv ar spaudoj tpfu *** ant jų eina jie naktį pieno lakti...noriu užsikeik riebiau,bet susilaikysiu
Vat ir as apie ta pati
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 04 17, 19:52)
skambinti tai ok yra, as tieisog nenoriu, kad mane vel imtu siuntineti i visiskai man netinkancias pagal nieka darbo vietas, vien tam, kad jai ten darbas sektusi ir kazkokie rezultatai butu, tik taloneliams isleisdavau kruva pinigu, as gi bedarbe
cia jau nieko nepadarysim
as praeita menesi gavau rekomendacija (darbas toks koki as dirbau), tik isejus is kabineto pasiskambinau o ten pasirodo reikalingas vyras ir darbo vieta kaip ir uzimta . Atejau as atgal pas konsultante pasakiau situacija ,o ji man tai jus negalit nuvaziuoti ir uzsideti stampa kad jau uzimta vieta (atrodo kad man kelias nekainuoja )sakau kad man nuo stoteles toli eiti (ir istikruju ten dar peskom reiktu eiti apie 20min) zodziu .. liudna ir tiek .