Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(jele25 @ 2012 04 10, 15:03)
laba diena 4u.gif mano tokia situacija,balandzio 4d buvau pas tarpininke,balandzio 5 mane operavo,ir dabar esu beleteni,o apsilankymas pas tarpininke geguzes 15d,tai turiu paskambint ir pranest?beletenis bus tesiamas apie 1,5men doh.gif

Taip,turit paskambinti,pranesti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 10, 15:07)
Taip,turit paskambinti,pranesti.

gal velniu negausiu kad nepranesiau per 3 darbo dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 10, 15:29)
gal velniu negausiu kad nepranesiau per 3 darbo dienas ax.gif

Gal kiek ir paburbuliuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 04 06, 21:50)
sveikos.
MB siandien susitvarke individualios veiklos pazyma.stovi birzoje nuo kovo.antradieni priklauso apsilankyt,ir tada pasakys,kad IVP pasiemes,bandys kazkaip suktis dirbti.tai jam nereikia eit isibraukt ir is naujo persirasyt i birza,kaip stovejo,taip ir stovet(tik tiek kad pats moketis tures po 72lt/men)?
nes kad stovet reikia,tai pasake socialiniam,nes gaunam soc pasalpa nuo kovo.o viena zmoguti birzoj isdure-liepe isibraukt is birzos,nes su IVP nepriklauso stovet.

QUOTE(Jolirta @ 2012 04 07, 19:05)
Nereikia išeiti iš biržos ir per naujo registruotis, nieko , tai nekeičia. Tik soc. atnešti lapą su pajamomis.

kaip darbo birzoj irodyt joms,jog turi zmogus teise stovet DB su IVP? nes siandien mb buvo birzoj,dar tik nepasiemes is mokesciu pazymos tos,bet ten birzoj jo konsultante pasake,isibraukt laukan ir viskas,tokia tvarka ir neturi jis cia stovet doh.gif
Atsakyti
na ir man pasidare idomu del ivp, nes man vilniuje sake, kad db galima stoveti tik veriantis su verslo liudijimu, o su ivp, tai reikia eit lauk g.gif na eisiu 19d dar karta pasiklausiu, ka sakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 04 10, 16:55)
na ir man pasidare idomu del ivp, nes man vilniuje sake, kad db galima stoveti tik veriantis su verslo liudijimu, o su ivp, tai reikia eit lauk  g.gif  na eisiu 19d dar karta pasiklausiu, ka sakys  g.gif

kiek pavyko MB susizinot,per pazystamus,per savivaldybes pazystama-tai pasirodo musu birzoj(Šilale) stovet su IVP stovet negalima(tuo tarpu su patentu galima,kada ji perkies per birza,ir kai subsidijuoja jo pirkima).
zodziu,tures eit lauk,nesvarbu,kad galbut ir pajamos butu varganos su ta pazyma,bet vistiek birzoj stovet negali...netenkam ir soc pasalpos,kompensaciju.
Atsakyti
Vilniuje turint IVP tai galima stovėti darbo biržoj, pati turiu IVP ir registruota biržoj.
Atsakyti
4u.gif sakykit ar imanoma pasikeisti tarpininke, gal kas bandet?
Atsakyti
Laba.. as cia su tokia problemele rolleyes.gif
Darbo birzoje bus jau beveik du metai kaip stoviu.. ir konsultante sako, kad kas savaite taves nereiketu kviesti, nes plius dar is toli vazineju, ir kaip bedarbiui 20lt atvaziuoti iki birzos, tai laba diena biggrin.gif na zodziu, tai ji man siulo issiregistruoti ir paskui po geros savaiteles vel prisiregistruoti, bet baisu kad nutruks pasalpos, ir stipendijos mokejimas. Ar yra susiduriusiu su tokia situacija? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites:)
as su klausimeliu ax.gif buvau birzoje su biuleteniu kad isleidziama as iki 2012 08 20 d i dekreta,kadangi nestuke.gif ir nedirbu...paskirta man bedarbio pasalpa 650lt,jau vuvau 2karta pas savo konsultante,tad pinigeliu galiu jau tiketis si menesi?buvau siu metu balandzio 12d:),bet internetinei ldb sistemoje kurioje galima prisiregistruoti ir kurti savo cv,radau potemia kad paskirta man pasalpa nuo 2012 03 10 iki 2012 03 31 461,29lt ir jau ismoketa,tai kaip ir nesuprantau...pinigeliu negavau as schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 04 15, 14:13)
sveikos mergaites:)
as  su klausimeliu ax.gif buvau birzoje su biuleteniu kad isleidziama as iki 2012 08 20 d i dekreta,kadangi nestuke.gif ir nedirbu...paskirta man bedarbio pasalpa 650lt,jau vuvau 2karta pas savo konsultante,tad pinigeliu galiu jau tiketis si menesi?buvau siu metu balandzio 12d:),bet internetinei ldb sistemoje kurioje galima prisiregistruoti ir kurti savo cv,radau potemia kad paskirta man pasalpa nuo 2012 03 10 iki 2012 03 31 461,29lt ir jau ismoketa,tai kaip ir nesuprantau...pinigeliu negavau as schmoll.gif  unsure.gif

Tai vadinasi greit gausit.
Atsakyti
bet gausiu tuos 461lt?tai kodel man tada paskirta 650lt?tai tie beveik200lt kazkur plaukioja ar jie bus ismoketi tarkim kita menesi? g.gif
Atsakyti