Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Jurga75 @ 2012 04 04, 17:29)
O kaip su kompensacija tada?gal neverta nei prasdet.

O ka su kompensacija?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 04, 16:32)
O ka su kompensacija?

Nepriklausytu taip dirbant?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 04 04, 17:38)
Nepriklausytu taip dirbant?

Kodel nepriklausitu,jus gi stovesit birzoj papildomai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 04, 16:40)
Kodel nepriklausitu,jus gi stovesit birzoj papildomai.

Galvojau jei pasalpa nepriklausytu tai ir kompensacija taip pat ne.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 04 04, 17:43)
Galvojau jei pasalpa nepriklausytu tai ir kompensacija taip pat ne.

Svarbiausia atitikti reikalavimu,o jus atitiksit,nes dirbsit ir papildomai stovesit birzoj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 04, 16:53)
Svarbiausia atitikti reikalavimu,o jus atitiksit,nes dirbsit ir papildomai stovesit birzoj.

Dekui,negaliu apsisprest.
Atsakyti
sveikos.
MB siandien susitvarke individualios veiklos pazyma.stovi birzoje nuo kovo.antradieni priklauso apsilankyt,ir tada pasakys,kad IVP pasiemes,bandys kazkaip suktis dirbti.tai jam nereikia eit isibraukt ir is naujo persirasyt i birza,kaip stovejo,taip ir stovet(tik tiek kad pats moketis tures po 72lt/men)?
nes kad stovet reikia,tai pasake socialiniam,nes gaunam soc pasalpa nuo kovo.o viena zmoguti birzoj isdure-liepe isibraukt is birzos,nes su IVP nepriklauso stovet.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 04 06, 20:50)
sveikos.
MB siandien susitvarke individualios veiklos pazyma.stovi birzoje nuo kovo.antradieni priklauso apsilankyt,ir tada pasakys,kad IVP pasiemes,bandys kazkaip suktis dirbti.tai jam nereikia eit isibraukt ir is naujo persirasyt i birza,kaip stovejo,taip ir stovet(tik tiek kad pats moketis tures po 72lt/men)?
nes kad stovet reikia,tai pasake socialiniam,nes gaunam soc pasalpa nuo kovo.o viena zmoguti birzoj isdure-liepe isibraukt is birzos,nes su IVP nepriklauso stovet.

Nereikia išeiti iš biržos ir per naujo registruotis, nieko , tai nekeičia. Tik soc. atnešti lapą su pajamomis.
Atsakyti
O kaip kažin dėl kvalifikacijos keitimo? Jeigu biržoj per trumpai stoviu, tai negalima turbūt?
Atsakyti
Sveikos, kaip su nedarbingumo lapeliu reikia elgtis darbo birzije? Tarkim apsilankymas 15 d. o zmogus suserga tarkim pries apsilankyma, kada reikia pranesti apie liga ir kada reikia atnesti pazyma. Jei zmogus serga pvz 3-4 sav.
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 04 10, 14:39)
Sveikos, kaip su nedarbingumo lapeliu reikia elgtis darbo birzije? Tarkim apsilankymas 15 d. o zmogus suserga tarkim pries apsilankyma, kada reikia pranesti apie liga ir kada reikia atnesti pazyma. Jei zmogus serga pvz 3-4 sav.

Pranesti reikia 3-ju dienu laikotarpi,o pazyma,kai pasveiksit,tada nunest.
Atsakyti
laba diena 4u.gif mano tokia situacija,balandzio 4d buvau pas tarpininke,balandzio 5 mane operavo,ir dabar esu beleteni,o apsilankymas pas tarpininke geguzes 15d,tai turiu paskambint ir pranest?beletenis bus tesiamas apie 1,5men doh.gif
Atsakyti