Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Otuxe @ 2012 04 02, 18:45)
nemaciau jokio sutikimo, ir nieko nepasirasinejau.o jau ryt tureciau eit dirbt i nauja vieta.

Tai kad be jusu sutikimo negali jus niekur perkelti,skambinkit i Darbo inspekcija,patars ka daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 balandžio 2012 - 18:50
Laba diena,snd pirma kart eisiu pas tarpininke,norejau paklaust,ar apsimoka imt beleteni?kai busiu beleteni,man birza mokes,ar tik prasites mokejimas?kai busiu beleteni nieko per ta laikotarpi negausiu?ketvirtadieni operos mane,ir galvoju ar apsimoka imti beleteni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 11:59)
Laba diena,snd pirma kart eisiu pas tarpininke,norejau paklaust,ar apsimoka imt beleteni?kai busiu beleteni,man birza mokes,ar tik prasites mokejimas?kai busiu beleteni nieko per ta laikotarpi negausiu?ketvirtadieni operos mane,ir galvoju ar apsimoka imti beleteni 4u.gif

apsimoka,nereikės lėkt iki tarpininkės,paskambinsit,kad nedarbingumas ir automatiškai praves jums pinigėlius (jai priklauso bedarbio pašalpa) ,o stovėjimas DB prasitęs tiek kiek bus nedarbingumas
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 03, 17:32)
apsimoka,nereikės lėkt iki tarpininkės,paskambinsit,kad nedarbingumas ir automatiškai praves jums pinigėlius (jai priklauso bedarbio pašalpa) ,o stovėjimas DB prasitęs tiek kiek bus nedarbingumas

taip gausiu bedarbio pasalpa,snd paskyre 4u.gif tai tada nuo ryt eisiu atsidaryt beleteni,nes jis bus ilgas,nes operuos ranka,ir poto bus gipsas,o poto ilgi sildymo procweduros ir masazai doh.gif aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 16:53)
taip gausiu bedarbio pasalpa,snd paskyre 4u.gif tai tada nuo ryt eisiu atsidaryt beleteni,nes jis bus ilgas,nes operuos ranka,ir poto bus gipsas,o poto ilgi sildymo procweduros ir masazai doh.gif aciu uz atsakyma 4u.gif  4u.gif

tai priklausys ir gausit...sėkmingo gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 03, 18:00)
tai priklausys ir gausit...sėkmingo gijimo 4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Laba,birza pasiule darba uz 120lt,tai jei sutiksiu dirbt is birzos isbrauks?Ir nepriklausys jokios kompensacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga75: 04 balandžio 2012 - 15:40
QUOTE(renooshka @ 2012 03 30, 18:08)
Sveiki, gal kas bus susidures su tokia situacija:

2metus dirbau uzsienyje(ES), ar man nuejus i birza priklausytu pasalpa?

Tai niekas nebuvot tokioj situacijoje?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 04 04, 15:31)
Laba,birza pasiule darba uz 120lt,tai jei sutiksiu dirbt is birzos isbrauks?Ir nepriklausys jokios kompensacijos?

koks bebūtų darbas siūlomas biržos jį dirbdama jūs išbraukiama iš DB ir jokios išmokos nepriklauso iš DB....kas čia per darbas ,kad tik 120 lt g.gif ką su tiek veikt žmogui doh.gif visai jau nusipeza DB bile iškišt
Atsakyti
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 04 04, 17:14)
koks bebūtų darbas siūlomas biržos jį dirbdama jūs išbraukiama iš DB ir jokios išmokos nepriklauso iš DB....kas čia per darbas ,kad tik 120 lt g.gif ką su tiek veikt žmogui doh.gif visai jau nusipeza DB bile iškišt

Gali but,kad darbas porai valandu,todel is birzos nebrauks,tiesiog jeigu gaunama bedarbio pasalpa,tai ja sustabdys.
Atsakyti
QUOTE(renooshka @ 2012 04 04, 16:06)
Tai niekas nebuvot tokioj situacijoje?

pasiskaitykit čia jai oficialiai dirbot ir ten netekus darbo užsiregistravot kaip bedarbė tai ir LT priklausys pašalpa aš taip supratau g.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 04, 16:16)
Gali but,kad darbas porai valandu,todel is birzos nebrauks,tiesiog jeigu gaunama bedarbio pasalpa,tai ja sustabdys.

na tikriausiai neišbrauks nes čia ketvirtadalis etato g.gif bet pašalpa tikrai nepriklausys (o tai svarbiausia žmogui verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 04, 16:16)

O kaip su kompensacija tada?gal neverta nei prasdet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga75: 04 balandžio 2012 - 16:31