Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(D.E.V.A @ 2012 03 27, 16:01)
gausit tik po apsilankymo,jai neduos siūlimo į naują darbo vietą,jai gausit ir darbinsitės (neišeis atsimazint) tai pinigėlių nebus

Bus, nes siaip moka uz praeujusi menesi.. O jei tai pirmas apsilankymas istojus i darbo birza, tai gali but, kad bus jau paskaiciuota, bet mokejimai buna po apsilankymu. Net jei ir isidarbins tai uz ta laika, iki isidarbinimo vistiek gaus.
Atsakyti
Labas. turiu toki klausima, gal kas zinos. pries dekreta stovejau birzoj, gavau pinigus 3 ar 4 men (jau nebepamenu). kai isejau i dekreta issiregistravau is birzos nes motinystes pasalpa vistiek didesne ir is birzos nieko nebuciau gavus. birzeli dukrytei sueis 2 metai, jei stosiu i birza vel ar gauciau vel bedarbio pasalpa ar ne? ir kazin kiek mazdaug gauciau, pries dekreta gavau 600 virsaus, gal 650lt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip laikotes? Ar kuri laukia kursu DB? gal jau kazkas paaiskejo del kursu? nes jau kovo pabaiga, nezinau net kada jie vyks, niekas nieko nesako. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 28, 19:43)
Sveikos  4u.gif Kaip laikotes? Ar kuri laukia kursu DB? gal jau kazkas paaiskejo del kursu? nes  jau kovo pabaiga, nezinau net kada jie vyks, niekas nieko nesako. smile.gif

Nuo 2012 metu sausio men, kursai organizuojami tik darbdaviam paprasius, jau nera kiap anksciau, kad daug ir visokiu. As irgi norejau i kursus, bet pasake, kad jau kaip anksciau nera.
Nebent jum kazkokius pasiule g.gif
Atsakyti
ačiū die baigėsi mano kančios biržoj doh.gif išeinu nuo pirmadienio dirbt pati susiieškojus darbelį koks man prie širdies...sėkmės visoms su tarpininkėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 28, 21:21)
Nuo 2012 metu sausio men, kursai organizuojami tik darbdaviam paprasius, jau nera kiap anksciau, kad daug ir visokiu. As irgi norejau i kursus, bet pasake, kad jau kaip anksciau nera.
Nebent jum kazkokius pasiule g.gif

As tai pasirasiau kad noriu i pardavejos kursus, ir man tarpininke pasake, kad jeigu valstybe finansuos tada sius. Bet ji ir tai nieko nezinojo pati apie tuos kursus bus ar ne, nes turejo pas juos vykti posedziai ir pan. o tai buvo pries pora men. dabar tik rytoi man i birza, labai idomu ka pasakys... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(D.E.V.A @ 2012 03 28, 21:44)
ačiū die baigėsi mano kančios biržoj doh.gif išeinu nuo pirmadienio dirbt pati susiieškojus darbelį koks man prie širdies...sėkmės visoms su tarpininkėm  smile.gif

Sekmes Jums darbelyje 4u.gif
Atsakyti
Noriu patarimo 4u.gif dukrai ką tik suėjo 2 metai. Prieš nėštumą nedirbau, tad negavau MAP iš sodros, gavau tik 97Lt iš seniūnijos iki šių metų sausio. Girdėjau, kad vaiko auginimą man užskaitys kaip stažą ir gausiu kažkokią minimalią pašalpą. Klausimas būtų toks: kada geriau būtų stoti į biržą? Labai norėčiau gauti kursus blush2.gif Ar man siūlytų bet kokius darbus, ar atsižvelgtų į mažametį vaiką, kad dėl jo negaliu dirbti naktinėse pamainose ir pan ?
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 29, 08:39)

Sekmes Jums darbelyje  4u.gif

didelis dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas bus susidures su tokia situacija:

2metus dirbau uzsienyje(ES), ar man nuejus i birza priklausytu pasalpa?
Atsakyti
Sveiki, dirbu vienoje imoneje, butent musu skyriuje, nebuvo naktinio darbo ir man tas tiko, nes turiu dvi mazyles, vyras daznai komandiruotese, norejau paklaus ar mane galejo pervest i kita skyriu dirbt, su naktiniu grafiku, o i mano vieta priimt zmogu is gatves?
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2012 04 02, 18:24)
Sveiki, dirbu vienoje imoneje, butent musu skyriuje, nebuvo naktinio darbo ir man tas tiko, nes turiu dvi mazyles, vyras daznai komandiruotese, norejau paklaus ar mane galejo pervest i kita skyriu dirbt, su naktiniu grafiku, o i mano vieta priimt zmogu is gatves?

Nebent tik paty pasiraset sutikima,kitaip negali pervesti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 02, 18:29)
Nebent tik paty pasiraset sutikima,kitaip negali pervesti.

nemaciau jokio sutikimo, ir nieko nepasirasinejau.o jau ryt tureciau eit dirbt i nauja vieta.
Atsakyti