Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(tuticiukas @ 2012 02 17, 14:10)
aaa, aiskutis, vadinas man tos dienos iki 8d dingo, supratau sistema, aciu
o tai dabar jei vel eisiu 03.15d tai gausiu jau uz visa vasario men 650lt

taip.uz vasari gausit pilna suma.
Atsakyti
noriu paklausti .dabar esu vaiko prieziuros atostogose iki3m.kai vaikuj sueis 3 m iseisiu is darbo ir stosiu.i.birza.ar.gausiu.pasalpa.tada
Atsakyti
QUOTE(ab8 @ 2012 02 20, 01:56)
noriu paklausti .dabar esu  vaiko prieziuros atostogose iki3m.kai  vaikuj sueis 3 m iseisiu  is darbo ir stosiu.i.birza.ar.gausiu.pasalpa.tada

Jei per 3 metus turesite 18 menesiu darbo staza, tai pasalapa gausite.
Atsakyti
QUOTE(ab8 @ 2012 02 20, 00:56)
noriu paklausti .dabar esu  vaiko prieziuros atostogose iki3m.kai  vaikuj sueis 3 m iseisiu  is darbo ir stosiu.i.birza.ar.gausiu.pasalpa.tada

Taip,gausit,nes vaiko prieziuros atostogos ieina i staza.
Atsakyti
Sveikos, as noreciau paklausti, jai kursu atsisakiau del vaiko, kad neturiu kur palikti, Tai mane irase i viesuosius darbus. Ir tarp kitko jie zino kad man diplominis mokausi. ir jai neisiu tai isbrauks is darbo birzos. Ar yra kokiu variantu kad neisbrauktu is birzos. Kur man ieskoti siu istatymu.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 02 20, 10:09)
Sveikos, as noreciau paklausti, jai kursu atsisakiau del vaiko, kad neturiu kur palikti, Tai mane irase i viesuosius darbus. Ir tarp kitko jie zino kad man diplominis mokausi. ir jai neisiu tai  isbrauks is darbo birzos. Ar yra kokiu variantu kad neisbrauktu is birzos. Kur man ieskoti siu istatymu.

Isbrauks,nes darbe isleidzia i egzaminus,jeigu mokaisi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 20, 11:12)
Isbrauks,nes darbe isleidzia i egzaminus,jeigu mokaisi.

bet man tuo viesuosius darbus sarmata dirbti, kas pamatys is destytoju tada bus nea kokia reputacija. Nezinau ka ir be daryt.
O jai pvz vaikas susirgtu, tai uz tas dienas reiktu atidirbti viesuosius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergicka393: 20 vasario 2012 - 09:22
QUOTE(mergicka393 @ 2012 02 20, 10:21)
bet man tuo viesuosius darbus sarmata dirbti, kas pamatys is destytoju tada bus nea kokia reputacija. Nezinau ka ir be daryt.
O jai pvz vaikas susirgtu, tai uz tas dienas reiktu atidirbti viesuosius?

o jeigu issibrauktumete savo noru is birzos ir kita diena naujai uzsiregistruotumete? gal tuomet nebereiktu dirbti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 02 20, 11:53)
o jeigu issibrauktumete savo noru is birzos ir kita diena naujai uzsiregistruotumete? gal tuomet nebereiktu dirbti? 4u.gif

o taip ar galimas budas?
g.gif
Atsakyti
Man uz sausi taip idomiai paskaicaivo birza: nuo sausio 1 - 20 dienos, ir nuo sausio 21- 31 dienso, ir gavosi 606 Lt su centais. Visada tik nio pvz 1-31, o cia idomiai kaip, ir stoviu birzoj nuo spalio 13, moketi pradejo nuo spalio 21 dienos.
Taip dabar tada man likusius tris menesius mokes po 606?
Gal kas paaiskins. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 20, 17:00)
Man uz sausi taip idomiai paskaicaivo birza: nuo sausio 1 - 20 dienos, ir nuo sausio 21- 31 dienso, ir gavosi 606 Lt su centais. Visada tik nio pvz 1-31, o cia idomiai kaip, ir stoviu birzoj nuo spalio 13, moketi pradejo nuo spalio 21 dienos.
Taip dabar tada man likusius tris menesius mokes po 606?
Gal kas paaiskins. Aciu

tai jums ir paskaiciavo iki 20d, gaunasi 3men, tai ta didesne suma, o jau nuo 21 iki 31, kai uz tuos likusiu 3men sumazinta. sekanti menesi jau bus paskaiciuota mazesne suma uz visa men.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 02 20, 09:21)
bet man tuo viesuosius darbus sarmata dirbti,

nu, baikit! Ir normalus zmones tuos darbus dirba. Mano drauge jau 2 kartus buvo isiprasius dirbt tokius darbus (kai pinigu reikia, tai joks darbas gedos nedaro).
Atsakyti