Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Laba diena, turiu klausima,
ar galima registruotis DB ne toje, kuri priklauso pagal gyvenamaja vieta, o kitoje? Skaiciau istatyme lyg ir rasoma pagal gyvenamaja vieta registruoja, bet ar kuriai teko registruotis kitoje DB? Na pvz as pagal gyvenamaja vieta galiu registruotis tiek teritorineje DB, tiek centrineje Vilniaus DB, bet noreciau Vilniaus raj aptarnaujanciame skyriuje uzsiregistruoti, mat ten pazistama dirba, tik, kad registruoja tai kita moteriske... g.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti, ir patarti, nuo sausio esu isiregistravusi db, gaunu pasalpa, dabar galvoju eiti padirbeti, radau darbeli moka minimuma, bet man neaiski tos darbovetes reputacija, galvoju jei padirbciau koki menesi ir tektu iseiti, toliau birza man ar moketu ta pasalpa ar ne? aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 03 19, 16:47)
noriu paklausti,stoviu birzoj gaunu ismokas,dar liko 2 ismokos...noriu paklausti jeigu eisiu pas gydytoja gausiu nedarbinguma,(turiu iaugusi naga,ji reikkia plesti)ar gausiu ismokas is darbo birzos,ar negausiu nes turesiu nedarbingumo lapeli? g.gif

gausit,paskambinsit ir perspėsit jog turite nedarbingumą
Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2012 03 20, 19:13)
gal galite pasakyti, ir patarti, nuo sausio esu isiregistravusi db, gaunu pasalpa, dabar galvoju eiti padirbeti, radau darbeli moka minimuma, bet man neaiski tos darbovetes reputacija, galvoju jei padirbciau koki menesi ir tektu iseiti, toliau birza man ar moketu ta pasalpa ar ne? aciu uz atsakyma

jai neaiški reputacija pasidomėkit apie įmonę skundai.lt gal nereikės eiti dirbti ir vėl išeiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 03 20, 16:37)
Laba diena, turiu klausima,
ar galima registruotis DB ne toje, kuri priklauso pagal gyvenamaja vieta, o kitoje? Skaiciau istatyme lyg ir rasoma pagal gyvenamaja vieta registruoja, bet ar kuriai teko registruotis kitoje DB? Na pvz as pagal gyvenamaja vieta galiu registruotis tiek teritorineje DB, tiek centrineje Vilniaus DB, bet noreciau Vilniaus raj aptarnaujanciame skyriuje uzsiregistruoti, mat ten pazistama dirba, tik, kad registruoja tai kita moteriske... g.gif

Labai reikia atsakymo ax.gif gal JOLANCIUKAS zinos kartais? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 03 20, 22:57)
Labai reikia atsakymo   ax.gif  gal JOLANCIUKAS zinos kartais? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Galite registruotis bet kokioj teritorinej darbo birzoj.
Net galit internetu isanksto uzsiregistruoti
http://www.ldb.lt/In...gistracija.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 kovo 2012 - 22:02
QUOTE(jalka @ 2012 03 19, 18:47)
noriu paklausti,stoviu birzoj gaunu ismokas,dar liko 2 ismokos...noriu paklausti jeigu eisiu pas gydytoja gausiu nedarbinguma,(turiu iaugusi naga,ji reikkia plesti)ar gausiu ismokas is darbo birzos,ar negausiu nes turesiu nedarbingumo lapeli? g.gif

jei neklystu jums dar ir ilgiau mokes thumbup.gif pagal nedarbingumo lapelio ilgi, tik ne ilgiau nei 1 men. (jei nedarb.pazyma bus 1men. tai mokes dar plius uz 1 men. ilgiau nei buvo umatyta, jei lapelis 2 men., tai vis tiek 1 menuo dasides, o jei dvi sav., tai uz dvi ilgiau ir gausite;)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 19, 14:00)
Jeigu darbas subsidijuojamas ir nepasibaigus subsidijai iseini savo noru,tai taip,tik po to laiko,kiek skirta buvo subsidija gali registruotis i birza.Jeigu darbas buvo rastas savo jegom,tai nesvarbu,ar pats iseini,ar atleidzia,birzoj ir toliau gali stoveti.

O jei atleidzia darbdavys arba bendru susitarimu iseini, tai tada gali is karto grizti i birza ar vistiek tik po puses metu? Ir tuo metu, kol negali grizti i birza kaip yra su privalomuoju sveikatos draudimu - paciam moket reikia?
Atsakyti
QUOTE(kodelman @ 2012 03 21, 20:27)
O jei atleidzia darbdavys arba bendru susitarimu iseini, tai tada gali is karto grizti i birza ar vistiek tik po puses metu? Ir tuo metu, kol negali grizti i birza kaip yra su privalomuoju sveikatos draudimu - paciam moket reikia?

taigi parasiau,nevarbu kaip busit atleista,iskart galit vel i birza.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 20, 22:00)
Galite registruotis bet kokioj teritorinej darbo birzoj.
Net galit internetu isanksto uzsiregistruoti
http://www.ldb.lt/In...gistracija.aspx

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu klausimelio. Stovejau beveik č metus darbo birzoj, paskui radau darba, isdirbau 1 metus ir 10 mėnesių. Jei dabar išėjus iš darbo savo noru ir vėl stojus į darbo biržą ar aš gaučiau pašalpą. Dėkoju už ataskymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digliuke: 22 kovo 2012 - 19:29
Turiu dar viena man svarbu klausima, jeigu is DB issiregistravau savo noru s.m. kovo 19 d., dabar esu be sveikatos draudimo. Nuo kada ji prades skaiciuoti ir reikes pradeti moketi SODRAI? Ar klystu manydama, kad nuo balandzio 1 d? Ar jau iskarto skaiciavosi nuo kovo 20 d?
Atsakyti
QUOTE(Digliuke @ 2012 03 22, 20:28)
Sveiki. Noriu klausimelio. Stovejau beveik č metus darbo birzoj, paskui radau darba, isdirbau 1 metus ir 10 mėnesių. Jei dabar išėjus iš darbo savo noru ir vėl stojus į darbo biržą ar aš gaučiau pašalpą. Dėkoju už ataskymą.

Gaudinesit bedarbio pasalpa.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2012 03 23, 01:45)
Turiu dar viena man svarbu klausima, jeigu is DB issiregistravau savo noru s.m. kovo 19 d., dabar esu be sveikatos draudimo. Nuo kada ji prades skaiciuoti ir reikes pradeti moketi SODRAI? Ar klystu manydama, kad nuo balandzio 1 d? Ar jau iskarto skaiciavosi nuo kovo 20 d?

Neklystat,jus esat drausta iki menesio galo.Kita menesi,t.y balandi jau busit nedrausta,nebent uzmokesit PSD.
Atsakyti