Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 21:16)
ne pirmas, zmogus buvo vasario 2kazkelinta, prispaskutine diena kazkur, uz sausi atsizymejo, tai va klausimas kada bus, nes jam reikai menesio gale visada

Tegul skambina konsultantei, nes aju turejo gauti senai uz sausio menesi.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 08, 20:18)
Tegul skambina konsultantei, nes aju turejo gauti senai uz sausio menesi.

tai jis vasario gale ejo tik atsizymet uz sausi.
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 21:26)
tai jis vasario gale ejo tik atsizymet uz sausi.

Tai nesupratau jis uz sausi negavo, ar uz vasari.
PVZ, as buvau vasario 21 diena, ir po keliu dienu gavau uz sausi, kovo 19 dienu eisiu dabar, gausiu uz vasari.
Jei jis buvo vasari atsizymeti uz sausi, tai jam turejo jau pervesti pinigus, perveda kazkur 2-3 dienos po apsilankymo, jei cia uz sausi negaves.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 08, 20:50)
Tai nesupratau jis uz sausi negavo, ar uz vasari.
PVZ, as buvau vasario 21 diena, ir po keliu dienu gavau uz sausi, kovo 19 dienu eisiu dabar, gausiu uz vasari.
Jei jis buvo vasari atsizymeti uz sausi, tai jam turejo jau pervesti pinigus, perveda kazkur 2-3 dienos po apsilankymo, jei cia uz sausi negaves.

na buvo vasario paskutinemis dienomis atsizymet uz sausi, kita men esi kovo men paskutinemis dienomis, uz vasari.
nesuprantu as ten nieko, jauciu teks skambintis "maloniajai" konsultantei
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 22:07)
na buvo vasario paskutinemis dienomis atsizymet uz sausi, kita men esi kovo men paskutinemis dienomis, uz vasari.
nesuprantu as ten nieko, jauciu teks skambintis "maloniajai" konsultantei

Skambinkite tikrai, jeigu priklauso bedarbio pasalpa, tai uz sausi jau turejo gauti vasario menesi.
Atsakyti
Patarkite prasau ka daryti, nes nesu susidurusi su darbo birzos reikalais. Mano paskutine darbo diena bus kovo 19d. O balandzio pradzioje isvaziuoju i uzsieni. Man reikia stoti i birza, kad nemoketi PSD uz tas kelias savaites kol busiu LT? Darbo stazas pas mane beveik 5 metais be pertraukos, tai kaip suprantu priklauso bedarbio pasalpa tuo metu kol nedirbsiu?Ar jos tokiu atveju nemokes?Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 03 09, 11:47)
Patarkite prasau ka daryti, nes nesu susidurusi su darbo birzos reikalais. Mano paskutine darbo diena bus kovo 19d. O balandzio pradzioje isvaziuoju i uzsieni. Man reikia stoti i birza, kad nemoketi PSD uz tas kelias savaites kol busiu LT? Darbo stazas pas mane beveik 5 metais be pertraukos, tai kaip suprantu priklauso bedarbio pasalpa tuo metu kol nedirbsiu?Ar jos tokiu atveju nemokes?Aciu uz atsakyma  4u.gif

Iki menesio galo jus busit drausta.
Atsistot i birza galit,bet moka po 8 dienu nuo uzsiregistravimo,tai praktiskai jums ir neapsimoka,nes neka ir tegausit,uz kelias kovo dienas tik.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 09, 11:49)
Iki menesio galo jus busit drausta.
Atsistot i birza galit,bet moka po 8 dienu nuo uzsiregistravimo,tai praktiskai jums ir neapsimoka,nes neka ir tegausit,uz kelias kovo dienas tik.

Ta prasme stoti i birza nebutina, nes vis tiek PSD sumoketa, kaip uz visa menesi ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 03 09, 12:02)
Ta prasme stoti i birza nebutina, nes vis tiek PSD sumoketa, kaip uz visa menesi ar teisingai supratau?

taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 09, 12:05)

Dekui uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif Noreciau pasiklausti.. taigi, as stoviu darbo birzoje ir noriu nueiti i ligonine pasitikrinti sveikata, ar uz tai reikia moketi?
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 11, 13:40)
Sveikutes! smile.gif Noreciau pasiklausti.. taigi, as stoviu darbo birzoje ir noriu nueiti i ligonine pasitikrinti sveikata, ar uz tai reikia moketi?

Nereikia. schmoll.gif
Atsakyti