Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(storuliukas @ 2012 03 06, 22:55)
placiau galima,kas tas bedarbio statusas? ar tai reiskia nemoketu pinigu jkei priklausytu?

?-kas tas bedarbio statusas,jei man liepos menesi priklausytu mokejimas,o as dabar iseiciau,o po to vel pries mokejima prisiregistruociau,tai reiskia,kad man nemoketu? paaiskinkit kas suprantat?man ligoniu kasai nereik moketi ir taip esu drausta.
Atsakyti
Sveiki. Paprastas klausimas. Kada DB moka pinigus užsubsidijuojamus verslo liudijimus? Prašymą parašiau ir visus dokus pateikiau vasario viduryje.
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 07, 10:59)
?-kas tas bedarbio statusas,jei man liepos menesi priklausytu mokejimas,o as dabar iseiciau,o po to vel pries mokejima prisiregistruociau,tai reiskia,kad man nemoketu? paaiskinkit kas suprantat?man ligoniu kasai nereik moketi ir taip esu drausta.

DB moka pinigelius jei per 36 menesiu yra dirbta 18 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 03 07, 12:17)
DB moka pinigelius jei per 36 menesiu yra dirbta 18 menesiu.

kad moka tai zinau,bet jei is birzos iseinu savo noru,reik nurodyt priezasti? kokia?bet na ir kas tada pasikeis jei prarasiu ta darbo statusa,mano supratimu man nieko nereiskia?
Atsakyti
sveiki.as turiu toki klausima...istojus i darbo birza kas kiek laiko reikia eiti atsizymeti.beto ar imanoma susitvarkyti bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(ragana87 @ 2012 03 07, 14:51)
sveiki.as turiu toki klausima...istojus i darbo birza kas kiek laiko reikia eiti atsizymeti.beto ar imanoma susitvarkyti bedarbio pasalpa?

Kas menesi dazniausiai,jums bus paskirta konsultante,kuri ir sakis jums kada ateiti pas ja.
Jeigu turit reikiamo stazo,tai galit prasiti bedarbio pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2012 03 07, 10:30)
Sveiki. Paprastas klausimas. Kada DB moka pinigus užsubsidijuojamus verslo liudijimus? Prašymą parašiau ir visus dokus pateikiau vasario viduryje.

iki kovo 25d. gausite pinigėlius
Atsakyti
Gal kas zino, per kiek dienu darbo birza perveda pinigelius, jeigu mane idarbina nuo kovo 14 dienos, pagal subsidiju programa.
Siaip man reiktu eiti pas konsultante kovo 19, bet jei idarbins kaip zadejo, tai jai tik paskambinti reikia? Ir tada ji turi atzmeti kazka, ir pinigelius man paskaiciuoti, kiek priklausys uz vasari, ir kovo menesi iki tos dienos kada idarbino? Ar jie atskirai perves kova - uz vasari, o balandi - uz kova?
Atsakyti
Gal zinote kada mokes pasalpas uz sausi?
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 20:28)

Siaip uz sausi moka vasario men, kai nueinate pas savo konsultante.
Jei iki siol negavote, paskambinkite konsultantei.
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 18:28)

siaip, jai tai pimas mokejimas, tai mazdaug po 1.5men
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2012 03 08, 19:45)
siaip, jai tai pimas mokejimas, tai mazdaug po 1.5men

ne pirmas, zmogus buvo vasario 2kazkelinta, prispaskutine diena kazkur, uz sausi atsizymejo, tai va klausimas kada bus, nes jam reikai menesio gale visada
Atsakyti