Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Wirruna @ 2012 03 06, 14:18)
skaiciau ir neradau tokio atsakymo, kazi kiek laiko reikia pradirbt, kad gautum bedarbio pasalpa, po motinystes atostogu padirbau gal koki men., stojau i DB, puse metu gavau pasalpa, po to isidarbinau per remimo programa, 3men.reme DB, dabar jau eina 7men.kaip dirbu. Ar isejus is darbo savo noru gauciau pasalpa? nes tuos 3men.buvau forminta pilnu etatu, o likusius dabar 4men. darbdavys be mano zinios performini i puse etato g.gif

be jusu zinios jis nieko negalejo padaryti, nes turi buti jusu naujas parasas, ant darbo sutarties pakeitimu. tokiu atveju, galite pasikonsultuoti su darbo inspekcija 9nors jie nenoriai tai daro, kai jau nutraukti darbo santykiai)
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2012 03 06, 14:24)
be jusu zinios jis nieko negalejo padaryti, nes turi buti jusu naujas parasas, ant darbo sutarties pakeitimu. tokiu atveju, galite pasikonsultuoti su darbo inspekcija 9nors jie nenoriai tai daro, kai jau nutraukti darbo santykiai)

pas mane dar nenutraukti, bet zadu eit lauk is to darbo ir galvoju kaip butu su DB pasalpom
Atsakyti
AR GALIMA IS BIRZOS ISEITI SAVO NORU,PO KIEK LAIKO VEL GALIMA PRISIREGISTRUOTI.
Atsakyti
galima iseiti savo noru, po dienos ar savaites vel prisiregistruoti. tarkim jei is birzos iseisite kovo 20 diena tai dar iki menesio galo busite drausta ir nereikes uz tas kelias dienas moketi ligoniu kasai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senamiestizz: 06 kovo 2012 - 14:51
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 06, 15:45)

Tikrai galima iseiti savo noru ir pakartoninai registruotis po menesio, bet as siulyciau dar pasiskambinti i pacia darbo birza bet kokiu telefonu, nebutinai pas savo konsultante ir visko tiksliai issiklausineti, gi prisistatyt niekas nelieps mirksiukas.gif

KAS ESATE DALYVAVE JDC MOKYMO PROGRAMOJE "ABSOLVENTAS"? man jau nuo rytojaus prasideda sie kursai ar kas cia tokio ne nezinau, todel ir kreipiuosi Jusu pagalbos g.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 06, 14:45)

Galima. Tačiau bedarbio statusas suteiktas bus tik po pusės metų.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 06, 17:20)

Ar tikrai?
O kaip tada su tais kurie jau ilgokai ten istoveje ir darbuotojos pacios praso ju issiregistruot ir vel is naujo stot?
Atsakyti
labas vakaras,norejau paklaust,kada geriau stot i birza?pvz ar kovo 22,ar balandzio 1? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2012 03 06, 18:39)
Ar tikrai?
O kaip tada su tais kurie jau ilgokai ten istoveje ir darbuotojos pacios praso ju issiregistruot ir vel is naujo stot?

Vasario 29 d isejau is birzos savu noru,rasiau paraiska del kokios priezasties iseinu.Siandien vel istojau ir nuo snd. esu vel bedarbe.
Atsakyti

Iš kur tokios žinios? blink.gif
Atsakyti

placiau galima,kas tas bedarbio statusas? ar tai reiskia nemoketu pinigu jkei priklausytu?
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 03 05, 09:10)
sveikos merginos,papasakokite  is savo patirties ar esate nesusios savo db konsultantems koki sokolada ar pan.?nes as girdejau,kad tada jos geriau bendrauja 4u.gif  smile.gif

geriau rolleyes.gif

QUOTE(Asveja @ 2012 03 05, 15:20)
Stovejimas neribotas, stovite tiek kiek norite, tik tas laikas, kol moka yra 6 menesiai, tai man jau kaip ir baigiasi balandzio pradzioj, o paskui stoveti birzoj negaunant jokiu pinigeliu nematau esmes.

Gaunat socialinę, tik reik popieriukus susitvarkyt. gausit 315 lt

QUOTE(Wirruna @ 2012 03 06, 14:18)
skaiciau ir neradau tokio atsakymo, kazi kiek laiko reikia pradirbt, kad gautum bedarbio pasalpa,

dėl bedarbio nežinau, bet socialinės nebereik laukt puse metų, jei negauni iš DB, gali eit prašyt socialinės tuoj pat, kai įstojai į DB

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 06, 14:45)

kad ir kitą dieną. Išėjau 4dienį, 1dienį vėl įstojau

Atsakyti