Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

stoviu darbo birzoje,esu remiama.jei randu darba,per kiek dienu ar laiko darbdavys turi idarbinti zmogu? pirma turi idarbinti ir tvarkyti remima,ar laukti atsakymo is birzos del remimo po to darbina?
Atsakyti
sveikos merginos,papasakokite is savo patirties ar esate nesusios savo db konsultantems koki sokolada ar pan.?nes as girdejau,kad tada jos geriau bendrauja 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 03 05, 11:10)
sveikos merginos,papasakokite  is savo patirties ar esate nesusios savo db konsultantems koki sokolada ar pan.?nes as girdejau,kad tada jos geriau bendrauja 4u.gif  smile.gif

As asmeniskai nieko nenesiau, man ir siaip gera pakliuvo konsultante. ax.gif Kazkaip man atrodo, kad tie sokoladai nelabai ka pakeis, tiesiog reikia pakalbeti su konsultante, paprasyti, kad tokio ar anokio darbo nesiulyti ir pan., nebent jau ten nesukalbamas zmogus dirba.

Papildyta:
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 04, 21:40)
stoviu darbo birzoje,esu remiama.jei randu darba,per kiek dienu ar laiko darbdavys turi idarbinti zmogu? pirma turi idarbinti ir tvarkyti remima,ar laukti atsakymo is birzos del remimo po to darbina?

As ant dienu laukiu irgi idarbinimo su remimu is birzos, tai kaip supratau, kai jie su birza pasiraso reikiamus dokumentus, o tai uztrunka kelias dienas (cia konsultante sake man ), tada jau idarbina ir mane, tai vat man dabar kovo 19 pas konsultante, jei iki to laiko idarbins, tai jai tik paskambinti, jei neidarbins dar, tai ateiti, kaip paskirta.
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 04, 18:26)
cia pradziatokia grazi....nebent konsultante pakliuvo zmoniska,veliau buna baisiai.... doh.gif

O kas buna baisiai? g.gif

QUOTE(Asveja @ 2012 03 05, 14:03)
Papildyta:

As ant dienu laukiu irgi idarbinimo su remimu is birzos, tai kaip supratau, kai jie su birza pasiraso reikiamus dokumentus, o tai uztrunka kelias dienas (cia konsultante sake man ), tada jau idarbina ir mane, tai vat man dabar kovo 19 pas konsultante, jei iki to laiko idarbins, tai jai tik paskambinti, jei neidarbins dar, tai ateiti, kaip paskirta.

Jei nepaslaptis koki darbeli Jums jie surado?
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 05, 16:07)
O kas buna baisiai? g.gif
Jei nepaslaptis koki darbeli Jums jie surado?

Ieskojo kaip prasiau administratores, bet aju mano stovejimas i pabaiga, tai pasiule kambarine, as turiu specialybe tokia kaip, viesbuciu ir turizmo kompleksu darbuotoja.
Buciau gal nesutikus, bet pinigeliu reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 05, 15:17)
Ieskojo kaip prasiau administratores, bet aju mano stovejimas i pabaiga, tai pasiule kambarine, as turiu specialybe tokia kaip, viesbuciu ir turizmo kompleksu darbuotoja.
Buciau gal nesutikus, bet pinigeliu reikia. ax.gif

Na svarbiausia, kad sektusi ir nebutu labai sunku, sveikinu drinks_cheers.gif

Minejote, kad jusu stovejimo laikas ejo i pabaiga. Kiek suprantu ten ribotas stovejimo laikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 05, 17:05)
Na svarbiausia, kad sektusi ir nebutu labai sunku, sveikinu drinks_cheers.gif

Minejote, kad jusu stovejimo laikas ejo i pabaiga. Kiek suprantu ten ribotas stovejimo laikas? g.gif

Stovejimas neribotas, stovite tiek kiek norite, tik tas laikas, kol moka yra 6 menesiai, tai man jau kaip ir baigiasi balandzio pradzioj, o paskui stoveti birzoj negaunant jokiu pinigeliu nematau esmes.
Atsakyti
idomu kaip birza moka pinigelius? nuo paskutinio mokejimo pradzios ar pabaigos turi praeiti metai? gal neverta stoveti dabar,jei pati isibraukciau is birzos,ar galeciau prisiregistruoti pries pinigu mokejima,stazo turiu.
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 04, 19:40)
stoviu darbo birzoje,esu remiama.

Darbdavys teikia pasiūlymą darbo biržai dėl įdarbinimo subsidijuojant (rotuojant, įgūdžių rėmimui ir pan., t.y. pagal konkrečią programą), DB pasiūlymą patvirtina ir skiria finansavimą (arba ne), apie tai praneša darbdaviui, pasirašoma finansavimo sutartis ir tik tada įdarbinamas darbuotojas.
Atsakyti
Sveiki,perskaiciau tema,radau pora panasiu klausimu,tad noreciau tik pasitikslinti: jei as rudeni,grizusi is vaiko auginimo atostogu,turiu ilga darbo staza,pati nutraukiu darbo sutarti ir stoju i darbo birza,pinigeliai man bus mokami?
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 03 06, 07:25)
Sveiki,perskaiciau tema,radau pora panasiu klausimu,tad noreciau tik pasitikslinti: jei as rudeni,grizusi is vaiko auginimo atostogu,turiu ilga darbo staza,pati nutraukiu darbo sutarti ir stoju i darbo birza,pinigeliai man bus mokami?

Taip gausite pinigelius, man buvo lygiai taip pat. po dekretiniu iskart isejau is adrbo savo noru, ir gavau pinigelius. Nebent jums ismokes iseitines ir pan., tai tada birza veliau prades moketi.
Atsakyti
skaiciau ir neradau tokio atsakymo, kazi kiek laiko reikia pradirbt, kad gautum bedarbio pasalpa, po motinystes atostogu padirbau gal koki men., stojau i DB, puse metu gavau pasalpa, po to isidarbinau per remimo programa, 3men.reme DB, dabar jau eina 7men.kaip dirbu. Ar isejus is darbo savo noru gauciau pasalpa? nes tuos 3men.buvau forminta pilnu etatu, o likusius dabar 4men. darbdavys be mano zinios performini i puse etato g.gif
Atsakyti