Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Gal kas žinot, išsibraukus iš biržos, per kiek laiko išmoka galutinį atsiskaitymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 03 01, 17:14)
Gal kas žinot, išsibraukus iš biržos, per kiek laiko išmoka galutinį atsiskaitymą  g.gif

koki galutini atsiskaityma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 kovo 2012 - 16:39
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 01, 16:39)
koki galutini atsiskaityma?

Išsibraukiau iš biržos prieš savaitę ir birža man skoloje liko mėnesinę išmoką, kurios niekaip nesulaukiu..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 03 01, 23:08)
Išsibraukiau iš biržos prieš savaitę ir birža man skoloje liko mėnesinę išmoką, kurios niekaip nesulaukiu..

tai si menesi ir sulauksit.
Atsakyti
Sveikos, as ir cia ateinu su savo klausimu : auginu vaika, kuriam nera dar 2m., pries tai nieko negaudavau uz vaika, isskyrus 97lt, kuriuos siemet jau nueme, nes vyras daugiau uzdirba...Baigiau antra aukstaji ir norejau prisiregistruoti birzoje, tai man darbuotoja pasiule ateiti jau su diplomu rankose ir tada iregistruos... Kazi ar priklausytu man kokia pasalpa,o gal ir jie skaiciuoja pagal visos seimos pajamas doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 03 02, 17:52)
Sveikos, as ir cia ateinu su savo klausimu : auginu vaika, kuriam nera dar 2m., pries tai nieko negaudavau uz vaika, isskyrus 97lt, kuriuos siemet jau nueme, nes vyras daugiau uzdirba...Baigiau antra aukstaji ir norejau prisiregistruoti birzoje, tai man darbuotoja pasiule ateiti jau su diplomu rankose ir tada iregistruos... Kazi ar priklausytu man kokia pasalpa,o gal ir jie skaiciuoja pagal visos seimos pajamas doh.gif ?

Dabar visas pasalpas skaiciuoja is visu seimos pajamu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 02, 19:03)
Dabar visas pasalpas skaiciuoja is visu seimos pajamu.

darbo birzoj tikrai neskaiciuoja visas seimos pajamas, tik pagal tavo buvusias pajamas.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2012 03 03, 09:25)
darbo birzoj tikrai neskaiciuoja visas seimos pajamas, tik pagal tavo buvusias pajamas.

As apie soc.pasalpas turejau omeny,o birza tai jo,skaiciuoja is to zmogaus buvusio atliginimo.
Atsakyti
noriu ka ko paklausti,jei dabar stoviu birzoje,bet isidarbinu pusej etato,ar dar ka dades birza? nors birza pinigu nemoka,tik turetu pradet moketi nuo liepos,o jei as dirbciau puses etatu,ar primoketu skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 03 03, 16:38)
noriu ka ko paklausti,jei dabar stoviu birzoje,bet isidarbinu pusej etato,ar dar ka dades birza? nors birza pinigu nemoka,tik turetu pradet moketi nuo liepos,o jei as dirbciau puses etatu,ar primoketu skirtuma?

ne.Moka bedarbio pasalpa,o jus butumete jau ne bedarbe,nors ir tik puse etato isidarbintumete.
Atsakyti
Galiupasidalint savo pirmaja patirtimi DB 4u.gif
Penktadieni nuejau i susitikima su man paskirta konsultante ir nieko ten baisaus, o jau kaip isigazdinus buvau, kad iskart i kokia maxima nusius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biski pakoregavo mano cv, nes ju puslapio man kompiuteris kazkodel nekrauna g.gif ir paklause kokio darbo noreciau, kokiomis valandomis noreciau dirbti ir pan. Pasiule pavartyt ju puslapio skelbimus ir atsisveikinom iki balandzio 19d, nes pagal mano pageidavima jie neturejo ka pasiulyti biggrin.gif
isisprasiau kazkokius kursus "Absolventas" gal kas esat juose dalyvave? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 04, 09:37)
Galiupasidalint savo pirmaja patirtimi DB 4u.gif
Penktadieni nuejau i susitikima su man paskirta konsultante ir nieko ten baisaus, o jau kaip isigazdinus buvau, kad iskart i kokia maxima nusius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif biski pakoregavo mano cv, nes ju puslapio man kompiuteris kazkodel nekrauna g.gif  ir paklause kokio darbo noreciau, kokiomis valandomis noreciau dirbti ir pan. Pasiule pavartyt ju puslapio skelbimus ir atsisveikinom iki balandzio 19d, nes pagal mano pageidavima jie neturejo ka pasiulyti  biggrin.gif
isisprasiau kazkokius kursus "Absolventas" gal kas esat juose dalyvave? Kokie atsiliepimai?

cia pradziatokia grazi....nebent konsultante pakliuvo zmoniska,veliau buna baisiai.... doh.gif
Atsakyti