Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 02 28, 19:41)
As irgi prisiregistravau darbo birzoje kaip dirbanti 0.5 etato ax.gif 
Siandien susitvarkiau dokumentus del socialines pasalpos, nes mano pajamos lb mazytes blush2.gif
Kokia jusu patirtis su darbo birza? Kaip daznai ir kokius pasiulymus jie teikia? Labai bijau, kad nepasiulytu kokio pamaininio ar sunkaus fizinio darbo, nes vis del to magistratura baigiau ne tam, kad kasininke dirbciau, be to ir ne mano sveikatai toks butu schmoll.gif

Jus esat dirbanti,neturetu jums siuliti kazkokiu darbu,nesvarbu,kad tik puse eato dirbat,bet dirbat.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 28, 18:45)
Jus esat dirbanti,neturetu jums siuliti kazkokiu darbu,nesvarbu,kad tik puse eato dirbat,bet dirbat.

idomu, kiek laiko birzoj laikys, jei dirbi 0,5 etato.Dirbant pilnu etatu su terminuota DS, birzoje galima isstoveti tik puse metu, veliau pasako, aciu daugiau jusu laikyti nebegalime.
Atsakyti
Mane kas savaite tampo po darbo birza,uzkniso.galvoju iseit ir vel prisiregistruoti bet si kart su savo profesija,ana kart stojau su pask darbovietes dirbtu darbo profesija,darbo yra bet uz minimuma nedirbsiu.
Atsakyti
sveikos,as nuo balandzio stosiu i birza,tai turiu klausima ar gali birza siusti dirbti jai as iki birzelio 15 dienos atlikinesiu praktika?ir ar priims mane i birza jai mokinuosi dar dieniniam skyriui kol atlikinesiu praktika g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 29, 14:37-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 02 29, 14:37)
sveikos,as nuo balandzio stosiu i birza,tai turiu klausima ar gali birza siusti dirbti jai as iki birzelio 15 dienos atlikinesiu praktika?ir ar priims mane i birza jai mokinuosi dar dieniniam skyriui kol atlikinesiu praktika  g.gif

Priimt,priims,bet jums nebus suteiktas bedarbio statusas ir siust jus niekur nesius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:47)
Priimt,priims,bet jums nebus suteiktas bedarbio statusas ir siust jus niekur nesius.

o kur rasti toki istatyma parasyta,nes man gali sakyti kad mes jusu nepriemam,zinot gi kaip buna doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 29, 14:49-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 02 29, 14:49)
o kur rasti toki istatyma parasyta,nes man gali sakyti kad mes jusu nepriemam,zinot gi kaip buna doh.gif

http://www.ldb.lt/In...ojantis_db.aspx
cia kokiu dokumentu reikia jeigu mokaisi.Nepriimt negali.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:51)
http://www.ldb.lt/In...ojantis_db.aspx
cia kokiu dokumentu reikia jeigu mokaisi.Nepriimt negali.

gerai,zinosiu ka sakyti,nes pas mus megejai daryti kitaip viska,bet soc gausiu(ji man sake socialiniam kad priklausys)?
Atsakyti
smile.gif+2012 02 29, 14:54-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 02 29, 14:54)
gerai,zinosiu ka sakyti,nes pas mus megejai daryti kitaip viska,bet soc gausiu(ji man sake socialiniam kad priklausys)?

Gausit,jeigu seimos pajamos nevirsija zmogui 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:56)
Gausit,jeigu seimos pajamos nevirsija zmogui 350 lt.

dekui,stosiu balandy ir zesiu ka sakys,nes jos gali tiek priburti,ir nepriimti net doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 29, 14:58-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 02 29, 14:58)
dekui,stosiu balandy ir zesiu ka sakys,nes jos gali tiek priburti,ir nepriimti net doh.gif

negali nepriimti,priima visus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:59)
negali nepriimti,priima visus.

as stovejau,pries pora metu birzoj,ir kai isejau mokintis man pasake mes besimokinanciu nelaikom ir isbrauke,tik tada dar bedos nebuvo nes gaudavau pinigelius o dabar jau nebegausiu
Atsakyti