Sveikos merginos
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi dėl klinikų Latvijoje. Kol kas teko apsilankyti dvejuose: EGV ir Embrions. Pirmiausia pradėjom su EGV, pas daktarą Arajs. Kaip gydytojas jis tikrai malonus, bet jau dėl bendravimo elektroniniu paštu ir informacijos suteikimo tai tik blogiausi prisiminimai...Sutarėm su juo, kad bendrausime emailais, jei man koks klausimas kiltų ar dėl procedūrų susitarti reiks, tai susirašom. Ir prasidėjo čia visi smagumai. Planavome daryti IUI procedūrą. Pirmą kartą jam parašius laišką, laukiau atsakymo 3 dienas, nesulaukiau, tada jau rašiau administratorei, kur dingo daktaras, ji matyt tada jau jam pasakė kad ieško tokia ir tokia pacientė, tai jis man kitą dieną atrašė, atsiprašė kad taip ilgai užtruko. Na gerai galvoju, gal turėjo daug reikalų ir tiesiog nepažiūrėjo emailo, be to tai nebuvo itin skubu. Paskui jau kai planavom pirmą procedūrą, tai gana greitai atsakinėjo jis man į laiškus, tik dėl procedūros laiko nesulaukusi jo atsakymo nuo pat ryto, į darbo pabaigą pati paskambinau paklausti kada mums atvykti, tai sako va jau jau tuoj išsiunčiu jums laišku informaciją. Kaip bebūtų gaila pirmas IUI mums nepavyko, nors ir laiku viskas buvo atlikta. Na, tuomet pradėjome planuoti antrą IUI. Planavimas pagal daktrą buvo toks, aš darau ovuliacijos testus ir kai testas jau teigiamas, rašau iš kart jam ir kitai dienai jis paskiria man procedūros laiką. Sulaukiau teigiamo rezultato, nuvažiavom antrai IUI ir nuvažiavus paaiškėjo kad ovuliacijau jau deja įvykusi Gydytojas sako, tai žinot, tais ovuliacijos testais negalima pasitikėti,reikia dar ir kad gydytojas sektų jūsų ovuliaciją...bet tai negi buvo sunku man iš karto taip ir patarti, kad darykite ir testus ir dar pas gydytoją pavaikščioti...aš jokios patirties tame tai ju kneturėjau...žodžiu pirmas nusivylimas...paskui jis manęs ir klausia, tai darom tą IUI ar ne...sakau taigi jūs daktaras, jūs turite geriau žinoti ar apsimoka ar jau nebe...na jis sako, jei jau atvykote tai gal mėginam...bet kaip supatau tai šansai labai maži ir tai antrai IUI pinigai praktiškai buvo išmesti veltui...Na gerai, pagal jo planą reikėjo pradėt iš karto planuoti 3 IUI. Aš jam parašiau lašką su keletu klausimų ir atsakymo nebesulaukiau savaitę, tada dar kartą parašiau, bet atsakymo irgi nebesulaukiau...ir tada jau man nebekilo noro pas juos daugiau važiuoti....Be to jis sakykim jokių hormonų tyrimų man net neskyrė, sakė kad nereikia...nors dabar jau manau kad gal tikrai reikia...
Pamėginome į Embrions...ten gydytojas irgi pasirodė malonus, bet iš karto pareiškė, kad man reikia operacijos (turiu mažą miomą) ir po jos jau nebežaisti su IUI jokiais, o iš karto IVF. Iš karto pradėjo palnuoti kda jau jis mane operuos ir pan... Perėjau Lietuvoje 4 skirtingus gydytojus, ir privačiose klinikose vaisingumo ir Klinikose, visi daktarai sako, kad jokios operacijos tikrai nereikia, nes ji gali padaryti daugiau žalos nei naudos, nes mano mioma mažytė ir visai nepavojingoje vietoje...taip kad dar vienas nusivylimas ir Embrions daktaru....
Ir dabar nebežinau į kurią pusę sukti...ar mėginti dar AVAm nors joje ir gerokai brangiau viskas, ar dar bandyti griežčiau kalbėtis su Arajs iš EGV, nes kažkaip į Embrions visai nenoriu sugrįžti, nes kažkaip baiminuosi jog jei pasakysiu daktarui kd operuotis nenoriu, tai jis irgi nenorės man padėti niekuom...
Tai va tokia iki šiol mano patirtis su Latvijos klinikom...
Merginos, kas buvot EGV, kur tam krašte geriau pasistatyti mašiną? Aplink Gertrūdes iela?
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 02, 13:12)
Merginos, kas buvot EGV, kur tam krašte geriau pasistatyti mašiną? Aplink Gertrūdes iela?
Jei pasieska ir randi vietos galima tiesiai priešais klinikos langus pasistatyti, nes ten ir net nemokamai Mums pasisekė visus kartus kiek važiavom
Ačiū Studijavau prie klinikos stovėjimo ženklus per googlemaps, ir nesupratau, kur mokėt
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 02, 16:52)
Ačiū Studijavau prie klinikos stovėjimo ženklus per googlemaps, ir nesupratau, kur mokėt
Labas.. na ten su ta gertrudes iela tai sudetingai... per visa istorija gal karta ar du pataikem pastatyt.. o siaip patogu ten apvaziavus ta pastata, yra mokama gatve, aparatikai stovi visur.. tai gen tik per bromeli pereini ir klinika..lyg tais skolas iela.. klausk jeigu kas neaisku...
Papildyta:
Del Arajs, na istoriju panasiu galiu papasakot, nors siaip atskambindavo jis man....dazniausiai po darbo vakare...n ir atsakydavo i visus mano klausimus... karta net is kaskokio uzsieniio kurorto... ir siiap jis savu laiku del manes daug nuveike...ir pagelbejo... tik va emailas tai blogis buvo.. nors pavykdavo kartais pasiekt... siiap jis nuolat uzimtas, o be to patapo klinikos vadovu, tai manau dar maziau laiko turi... bet belskites ir gal bus atidaryta...