Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

nžn kas, lyg liežuvė, lyg kažkas, ai, svarbu gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 14, 17:58)
nžn kas, lyg liežuvė, lyg kažkas, ai, svarbu gražu  ax.gif

kad su liezuviu ,tai faktas biggrin.gif idomi tokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 14, 14:06)
g.gif is to kiek matosi manau maniske tokia -cia ziedai vienas virs kito ''kyla''? krumas didelis?

krūmelis visai mažas, o antras žiedelis ant to pačio stiebelio. Pirmas žiedas prieš kokią savaitę nukrito, o tas antrasis pumpuriukas visą laiką labai mažiukas buvo, net nesitikėjau kad pražys.
Pridedu foto kaip ji atrodė gruodžio pradžioje.
[attachmentid=218877]
QUOTE(Merii @ 2012 01 14, 14:34)
tviga, kaip fain  bigsmile.gif  wub.gif , o mano p.leeanum supūdė pumpurą, nepatiko poniai, kad arčiau pasistačiau  smoke.gif

ačiū 4u.gif
Ir pas mane viena raibuolė nupūdė pumpurą net nesupratau kodėl, nes tuo pačiu metu trys pradėjo augintis tai dvi pražydo, o vienos pumpuras nupuvo.

QUOTE(Merii @ 2012 01 14, 15:58)
nžn kas, lyg liežuvė, lyg kažkas, ai, svarbu gražu  ax.gif

svarbu kad labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 14 sausio 2012 - 16:26
QUOTE(tviga @ 2012 01 14, 18:25)
krūmelis visai mažas, o antras žiedelis ant to pačio stiebelio.

bet tai kaip idomiai-ziedas maniskes praktiskai identiskas,bet krumas labai didelis ilgais lapais... ant to pacio stiebo buna po 6-7 ziedus,tai paskutinis kai zydi stiebas jau buna isstypes iki metro biggrin.gif ,tenka segti ta ''siula'' prie ilgo pagalio... vaizdas ne koks biggrin.gif (albume yra foto)
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 14, 17:00)
bet tai kaip idomiai-ziedas maniskes praktiskai identiskas,bet krumas labai didelis ilgais lapais... ant to pacio stiebo buna po 6-7 ziedus,tai paskutinis kai zydi stiebas jau buna isstypes iki metro  biggrin.gif ,tenka segti ta ''siula'' prie ilgo pagalio... vaizdas ne koks  biggrin.gif (albume yra foto)

Pažiūrėjau į albumuką wub.gif ten pas jus jis kilmingas su vardu, o maniškis tai paprastas hibridas be vardo. Pirkau nukainuotą senukuose tai net ir nežinau kiek jis žiedukų gali vienu metu užauginti. Aš jau ir dėl vieno labai džiaugiausi, nes su raibuolem dar ne pilni metai kaip draugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 05, 16:23)
Gražiais žiedeliais pradedate temą ir aš įdedu dovanotą naujokę 4u.gif
user posted image

koks sitos grazuoles vardas? nes ir as ja turiu bet nezinau kokia cia orchideja?
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 01 14, 19:38)
Pažiūrėjau į albumuką

ax.gif na ne pas mus, o pas mane biggrin.gif aš nekilminga mirksiukas.gif
kas dėl gėlės,tai nežinau kiek ten tos kilmės-pirktas parduotuvėj prieš kelis metus,pas mane žydėjo jau du kartus,dabar vėl tikrinu naują auginį,bet dar nieko..., nekantri baisiai blush2.gif laikau geriausioj kambario vietoj-poniškai,nes brangus kaip vaikų dovana wub.gif
Atsakyti
Aš tai iš Akropolio grįžau, pro Ermitažą nepraėjau doh.gif
Užvežta nemažai katlėjų, cimbidžių, dendrobių, falenopsių. Dar kažkas iš liežuvių buvo su nerealiai gražiais žiedais, lyg Zygopetalum, bet kaina 60 Lt doh.gif
Parsinešiau eilinį kartą falenopsį, tiek iš to mano pažado Ermitaže nebepirkti lotuliukas.gif Išsirinkau gražiom šaknim, eisiu tikrint, kas viduj darosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 14, 22:34)
Parsinešiau eilinį kartą falenopsį,

tai žiūrim bigsmile.gif
g.gif

dukra sakė,kad neičiau į ermitažą,nes katlėjų labai gražių yra ... nėjau unsure.gif
Atsakyti
Katlėjos tikrai gražios. Gerai, kad manęs jos netraukia, nors apie vieną ilgai tupinėjau biggrin.gif

Rodomės

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 14, 22:53)
Katlėjos tikrai gražios. Gerai, kad manęs jos netraukia, nors apie vieną ilgai tupinėjau  biggrin.gif

Rodomės

o mane traukia ax.gif ir dar kaip biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Esu naujoke orchideju prieziuroje ir nuzydejus ziedams nukirpau ta stieba tik per viena nareli nuo apacios, tikriausiai blogai padariau blush2.gif ar ji man isleis dar viena stieba ir suzydes? O gal ta trumpa stiebeli isvis iki galo nukirpti? Patarkite ax.gif
Atsakyti