Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 01:41)

aš renkuos pagal žiedus, jų gausą. Ypač patinka ir vilioja gausiažiedis. Plius sergu gigantizmo manija, mėgstu įspūdingus katlėjų žiedus. rolleyes.gif Tiesą sakant, nuo vandų nealpstu, nors kelias ir turiu ir,aišku, dar turėsiu. ax.gif

Atsakyti
Mumrikas, orchideju prieziuros temoje turiu tau klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 05, 01:15)
kad augalas būtų kompaktiškas (nebūtinai miniatiūrinis, bet kad būtų "tvarkingas" keras).

Vat sita irgi pamirsau paminet kaip man svarbu. Nemegstu, kai nezydintis augalas negrazus - isleipes i visas puses, apdziuves, pasiraukslejes. Cia dendrobium beda. O ir kurpaiciu tu smailialapiu nelabai megstu, nes ju lapai irgi pas mane pastoviai i salis isleipsta.
Papildyta:
Uztat phal. ausys zavingos visados smile.gif standzios, grazios, tik plasnoja jomis mano kolekcija smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 12:50)
Uztat phal. ausys zavingos visados smile.gif standzios, grazios, tik plasnoja jomis mano kolekcija smile.gif))

gerai, kai namas nuosavas su n palangių ax.gif nes tos ausys tiek vietos užima doh.gif
Atsakyti
Tai, kad visos tos geles vietos uzima. Vienos ant kitos nesukrausi, kad ir kaip noretum. Kazkaip nemanau, kad phal. pagal kompaktiskuma paskutinej vietoj.
Atsakyti
Negaliu patikėti savo akimis blink.gif Mano namuose 15 šilumos tik, o viename kambaryje, kuriame stovi visos orchidėjos net langai apšąlę iš vidaus pusės jau kelios dienos iš eilės unsure.gif O negaliu patikėti todėl, kad vienas falenopsis, kuris nežydėjo 3 metus, baigia išskleisti vieną žiedą, pradėjo jau skleisti ir antrą (porą pumpurų numetė) lotuliukas.gif Prie tokios temperatūros, o ir drėgmės daug, ką pasako apšalę langai iš vidaus, nes rasoja gausiai... ir pusė radiatoriaus nešildo. unsure.gif Pasirodysim, kai išsiskleis ik galo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isdykelle: 05 vasario 2012 - 18:29
Sveikos, plepės biggrin.gif
Varot tokiais tempais, nespėju visko skaityti doh.gif

Žodžiu - prisiduodu, nieko baisiai naujo lotuliukas.gif Tik Phalaenospis hieroglyphica jau atkeliavo į mano namus. Ačiū zuzlai thumbup.gif mirksiukas.gif

Buvau šiandien Ermitaže, tai ką aš žinau... Privežta falenopsių milijonai, visur jų prikrauta. Cimbidžių daug paduota, keli dendrobiai... Bet ramia širdim apėjau, baigta su hibridais schmoll.gif Keliauju prie rūšinių didis.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 02 05, 19:15)
Ačiū zuzlai thumbup.gif  mirksiukas.gif

Bet ramia širdim apėjau, baigta su hibridais  schmoll.gif  Keliauju prie rūšinių  didis.gif

mirksiukas.gif

thumbup.gif
bet niekada nesakyk niekada, aš tai vis dar randu "perliukų", kaip kad paskutinis pirktas miniukas smile.gif dar pvz. labai norėčiau tos geltonos, kiaušinio trynio wub.gif bet vis stabdau, nes pinigų pagailiu blush2.gif o ir šiap nepatinka pas mane falenopsiams..
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 04, 12:40)
55 Lt  mirksiukas.gif  Antradienį tikriausiai vėl važiuosiu poros gėliukų - reik valentinkei dovanas sau pasiruošt  lotuliukas.gif

Juk save labiausiai myli thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 02 05, 20:15)
Bet ramia širdim apėjau, baigta su hibridais  schmoll.gif  Keliauju prie rūšinių  didis.gif

Čia kitas etapas kaip ir su namų aplinka - iš pradžių norisi visų gėlių ir visos gražios - kemši, kemši jų kuo daugiau ir įvairesnių, o jau kitas etapas kai imi jas grupuot, atsirenki pačias pačiausias biggrin.gif Su kambarinėm bišk kitaip, bet irgi po kurio laiko "atsivalgai" prekybcentrių asortimento ir norisi kažko išskirtinio, gal ir sunkiau auginamo, bet retesnio. Mane šią akimirką "užvaldo" šita stadija blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 05, 20:42)
pvz. labai norėčiau tos geltonos, kiaušinio trynio wub.gif bet vis stabdau, nes pinigų pagailiu blush2.gif o ir šiap nepatinka pas mane falenopsiams..

o kodėl nepatinka, gal labai sausas oras namuose? o kokios geltonos orchytės norėtum?

aš dabar noriu dviejų phalaenopsiukų, kurių spalva kiek neįprasta, t.y. Doritaenopsis Yu-Pin Natsume
http://www.google.co...=1t:429,r:1,s:0

ir Doritaenopsis kenneth shubert blue

http://www.google.co...s...x=116&ty=91

Vakar beveik nakčia susidariau norimų phalaenopsiukų sąrašiuką, tai galvoju jau nuo kurio galo jį imt trumpint (ne juos iš jo išbraukdama, o nusipirkdama lotuliukas.gif ). Su raibuolėm sudėtingiau - sąrašas ilgesnis nei mano palangės turi vietos lotuliukas.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti