Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 03, 20:49)
Tina, labai jau gražiai atrodantys augaliukai ir prašom nepriekabiau prie dėmių - net blizga abu augaliukai iš sveikumo  thumbup.gif

Sviesu zaismas cia biggrin.gif Bet siaip tai esu labai patenkinta pirkiniais is orchidejos.lt Kiek is ju pirkta - visi augalai sveiki ir grazus. O ir sitas uzsakymas sakyciau su visais privalumais ir pranoksta visus kitus uzsakymus. Vien tik todel, kad jie patys augalus rinkosi ir veze, o ne koks fermeris sumete i deze bet ka ir keliavo pastu bile kiek.
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 03, 20:49)

o jomajo, kur as buvau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 03, 21:52)
o jomajo, kur as buvau?  doh.gif

Mano užsakymą pagal sumą į namus turėjo pristatyt, bet man labai buvo įdomu pačiai nulėkt ir viską gyvai pamatyt. O jau nkiek grožių ten - visi namai gėlėm nustatyti, sienos nukabintos - nuo virtuvės, svetainės iki miegamojo wub.gif Ir labai patiko, kad galėjau pati augaliukus išsirinkt, nes tokių pačių buvo po keletą, tai smagu griebt labiausiai prie dūšios limpantį blush2.gif

..................

o kodėl jomajo - dar dešimt norimų iš to sąrašo issirinksi g.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
mumrikas, taip, paph.armeniacum ir su auginuku.
Nesu naujokė, žinau ką auginu ir pastoviai domiuosi. Dabar kaip tik pasitaikė unikali proga gaut kokybiškus augalus.
Vaikai jau senai užauginti, galiu laiką skirti sau ir savo pomėgiams.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 03, 23:09)
mumrikas, taip, paph.armeniacum ir su auginuku.
Nesu naujokė, žinau ką auginu ir pastoviai domiuosi. Dabar kaip tik pasitaikė unikali proga gaut kokybiškus augalus.
Vaikai jau senai užauginti, galiu laiką skirti sau ir savo pomėgiams.

mano vaikai dar tik auga, bet ai, mes moteros tam ir supermamos, kad viskam laiko užtenka ir dar hobiams lieka thumbup.gif

taigis prašom armeniacum'ą visokeriopai skatint ir žydėt, ir vaikuotis - stoju pirma eilėn kai daugiavaikę šeimą ateity dalinsi, o kadangi esi patyrusi, tai taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
lankantis seminaruose, parodose matosi kas pas mus auga.
Ši raibuolė savotiška, jai reikia plataus negilaus vazono nes auginiai būna išsidėstę net dešimt cm atstumu, na, bet čia ne priežūros tema, tad neteršim eterio.
Tina, jie žada kitą savaitgalį atvažiuoti, drąsiai gali sakytis.
Atsakyti
To geltono paph ir as noreciau ax.gif
O as jau zinau kam perleisiu ateity savo orchidejas lotuliukas.gif mano 2metu sunus kasdien eina pro jas, uzdeda ab rankytes ant vazonelio ir sneka kazka su jom. Ir taip paeiliui nuo vienos prie kitos, nei vienos neaplenkia smile.gif
Aisku buvo ir taip, kad isrove viena vandute is zieviu, ir kita numete ant zemes. Bet barti as jo negaliu, stovi jos pas mane stovuose ir jam prieinamos tongue.gif
Atsakyti
parsitempiau siandien orchiduke is ermitazo. bet kaip zinot ar nenusalo? g.gif
Atsakyti
user posted image
Увеличить
o aš gal anūkei paliksiu smile.gif
Atsakyti
Mumrikai,o kiek manii kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2012 02 04, 09:17)
Mumrikai,o kiek manii kainavo?  4u.gif

http://www.orchidejo...index.php?id=83 kainos eurais
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2012 02 04, 10:17)
Mumrikai,o kiek manii kainavo?  4u.gif

55 Lt mirksiukas.gif Antradienį tikriausiai vėl važiuosiu poros gėliukų - reik valentinkei dovanas sau pasiruošt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 04, 10:40)
55 Lt  mirksiukas.gif  Antradienį tikriausiai vėl važiuosiu poros gėliukų - reik valentinkei dovanas sau pasiruošt  lotuliukas.gif

Labai faina thumbup.gif O kokios dovanos nuziuretos? biggrin.gif
Atsakyti