QUOTE(Uranija5 @ 2012 02 02, 19:16)
Taip
Matau, kad vilnietė lyg esi, Urzei pagalbos reikia parsigabenant augaliukus iš orchidejos.lt
Arba susapnavau, gal galėsi jai pagelbėt
mumrikas na pas tave taip jau inteligentiškai..
nila kaip visad akių atplėšt negalima nuo foto...
nila kaip visad akių atplėšt negalima nuo foto...
QUOTE(ikkuna @ 2012 02 02, 20:21)
Matau, kad vilnietė lyg esi, Urzei pagalbos reikia parsigabenant augaliukus iš orchidejos.lt
O kokios konkrečios pagalbos reikia? Jei dėl augaliukų pargabenimo, tai aš šiandien savo ir Eliss gėlytes jau pasiėmiau, planavau ryt, bet paaiškėjo kad jie išvažiuoja į Kauną ir neaišku kada grįš, o aš apie pietus jau išvažiuoju į Radviliškį..
nila fantastika
QUOTE(evers @ 2012 02 02, 20:43)
mumrikas na pas tave taip jau inteligentiškai..
dėkui
šiandien skaičiau kol akis pradėjo skaudėt apie raibuoles - teorijos prisirankiojau iki kaklo, tai dabar ją reik suderint su praktika Ir daviau sau žodį - jei turimų trijų nenumarinsiu iki pavasario (žydėjimas tai jau kitas ir labai tolimas etapas), tai jau kad jamsiu jų visą krūvą Lengviau bus ištvert žiemą svajojant
Ir klaidžiodama po internetinių orchidėjų plantacijas galutinai supratau, kad mano mėgstmiausios vis tik mini orchytės ir raibuolytės. Gal kad kitos kambarinės gėlės pas mane milžinės, tai pasiilgau mažuliukų kompaktiškų grožių, kurie akį džiugintų, bet vaizdo pro langą neužstotų
PS pasigirkit visos, kurios jau augaliukus parsivežėt kokius grožius gavot - kad jau ne su nuotraukom iš kart, tai bent pavadinimais - laaaaaaabai jau smalsu
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 21:03)
PS pasigirkit visos, kurios jau augaliukus parsivežėt kokius grožius gavot - kad jau ne su nuotraukom iš kart, tai bent pavadinimais - laaaaaaabai jau smalsu
Buvau užsisakiusi Siderea japonica su žiedstiebiu ir Encyclia vitellina vaikutį, bet pasiimdama visai pamiršau paklausti kiek pastarosios žydėjimo reiks laukti.. reiks turbūt laiškutį parašyti..
O dar išsirinkau Aerangi luteo-alba var. rhodosticta su žiedstiebiu
Kiek spėjau pamatyti, labai gražūs visi augaliukai, bet negaliu pokolkas atsidžiaugti, nes supakuoti ir užklijuoti dėžėje laukia rytojaus kelionės į namus..
mumrikas,2012 02 02, 20:03]PS pasigirkit visos, kurios jau augaliukus parsivežėt kokius grožius gavot - kad jau ne su nuotraukom iš kart, tai bent pavadinimais - laaaaaaabai jau smalsu
As ryt arba poryt pasigirsiu
Argi jie nenuostabus bus, jei susidraugausim:
pastarasis kvepia jazminais
Uranija5, Tina*, o jau grooooooooooožiai
Aš sukausi ratu, sukausi apie aerangius ir nusprendžiau, kad jie dar ne mano nosiai, t,y, ne mano patirčiai juos augint O dabar kai pasiskaičiau apie juos Rojaus Sodų forume iš vis pasirodė, kad be orchidariumo augint sunkus reikalas - gal aš klystu, gal kas turi jų auginime be ypatingo cackinimosi puikios patirties -jei taip būtinai pasidalinkit ir mane nuraminkit
Aš sukausi ratu, sukausi apie aerangius ir nusprendžiau, kad jie dar ne mano nosiai, t,y, ne mano patirčiai juos augint O dabar kai pasiskaičiau apie juos Rojaus Sodų forume iš vis pasirodė, kad be orchidariumo augint sunkus reikalas - gal aš klystu, gal kas turi jų auginime be ypatingo cackinimosi puikios patirties -jei taip būtinai pasidalinkit ir mane nuraminkit
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 22:16)
Uranija5, Tina*, o jau grooooooooooožiai
Mumrikas, o ant palangiu vietos dar turi?