Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Mumrikai,na saunus pirkinukai 4u.gif mano japonica ir leidzia ziedyna thumbup.gif ,o manii turejo du ziedynus,vienas nudziuvo , o ant kito is 3 zieduku susiformavo tik vienas,tikiuosi bent tas prazydes sekmingai wink.gif
Atsakyti
Naminukai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nila, koooooooooooooookios nuotraukos gražios clap.gif
Atsakyti
nila, kokios nuostabios foto thumbup.gif wub.gif ir gėlytės gražuolės wub.gif
Atsakyti
ačiū rolleyes.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 02 02, 18:14)
mumrikai, fantastika  bigsmile.gif  clap_1.gif

QUOTE(melynake* @ 2012 02 02, 18:18)
Mumrikai,na saunus pirkinukai  4u.gif 

didelis dėkui wub.gif

nila_ks, labai labai gražios gėlytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 17:58)
nila_ks, labai labai gražios gėlytės  thumbup.gif

ačiū 4u.gif Jūsu naujokai irgi nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Nila, man ta tamsiai bordo ir pakutine paciu paciausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 15:39)
o manii black du trečdalius vazono į stambų (šaknys nė kiek ne menkesnės nei standartinių phalaenopsių), o likusį trečdalį ant viršaus užpyliau smulkaus 4u.gif

Esu skaicius, kad substratas turetu but vienos frakcijos, t.y. nemaisyti stambiu zieviu su smulkesnemis, nes tada nevienodai isdziusta ir gali isimesti puvinys slapesnese vietose.

O kaip tu su tais glazuros vazonais mirkai? ar kazkaip kitaip laistai? Juk daugumai orchideju atgaiva karts nuo karto perlieti substrata duso srovele, issiplauna drusko, susidariusios nuo trasu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 02, 19:49)
Esu skaicius, kad substratas turetu but vienos frakcijos, t.y. nemaisyti stambiu zieviu su smulkesnemis, nes tada nevienodai isdziusta ir gali isimesti puvinys slapesnese vietose.

O kaip tu su tais glazuros vazonais mirkai? ar kazkaip kitaip laistai? Juk daugumai orchideju atgaiva karts nuo karto perlieti substrata duso srovele, issiplauna drusko, susidariusios nuo trasu ir t.t.

stambiam substrate ant viršaus papylus smulkesnio esu pasodinus visus mažesnius phalaenopsiukus ir lyg gerai auga g.gif aš esu prie tokių, kurios geriau per retai lieja, nei per dažnai, tai gal šitai juos ir apsaugo nuo puvimo rolleyes.gif Bet kokiu atveju įdėmiai stebėsiu manii ir jei tik kils koks įtarimas iš kart reaguosiu ax.gif

Laistau dažniausiai per viršų, t.y. liedama šiltu virintu vandeniu. Vasarą, kai karšta, dažniausiai mirkau - tada labai gerai išdžiūsta ir glazūruotuose vazonuose, o žiemą mirkau retai ir trumpai mirksiukas.gif Kažkaip iki šiol nė su viena orchyte nėra problemų buvę (tfu, tfu, tfu, kad neprisikalbėt blush2.gif ) - gal dėl reto laistymo, gal dėl stambaus substrato, gal dėl to, kad kambariuose pakankamai šilta - visą šildymo sezoną laikom 21C 4u.gif
Atsakyti
Nila, fantastiško grožio gėlės !!! thumbup.gif ir nuotraukos !!! thumbup.gif
Atsakyti
Nila, nerealuuuuuuuuuuu notworthy.gif
Kaip faina ir gera, kai už lango toksai speigas, o ant palangės kaip tropikų miškuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 02 vasario 2012 - 19:11