Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(zuzla @ 2012 02 02, 14:37)
o audi sidabrinė, tik purvina hihihi.gif

ką aš ten matysiu purvina ar ne, kai gėlės akyse stovėjo lotuliukas.gif net drebėjo rankos kaip raibuolių norėjau, kurių ten buvo kelių skirtingų veislių, bet tada būtų visai avinėli pasipurtyk - retesnės ir po 22 EUR buvo blink.gif Vienžo tikrai dar yra ko siekt ateity thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 02, 14:41)
mano mylimukas  wub.gif kiek kainavo flower size?

55Lt, bet man rodos jis vienintelis ir tebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 14:28)
taigi, taigi, taigi - grįžau iš orchidėjų pirkimo "nusiskausminusi" kaip turi būt blush2.gif na ir stovi išdidžiai ant sstalo šios gražuolės:

Paphiopedilum dianthum (FS)

Sedirea japonica (leidžia žiedyną)

Phalaenopsis manii black (leidžia žiedyną)

Dar buvo labai labai gražių miniukų visokiausių, bet nusprendžiau, kad gana šiam kartui, nes ir taip dar substrato, kiminų pikau, tai mažai nepasirodė doh.gif

Dar labai gražus man pasirodė mažutėlaitis Gastrochilus japonicus - na toks mažulytis kleckiukas su gražulyčiais miniatiūriniais žiedukais, bet šitą ateities svajonėms palikau - reik kažką pasilikt svajonių saraše biggrin.gif

Aš ryt planuoju važiuoti savo gėlyčių pasiimti bigsmile.gif , kažkaip ir man norėjosi to Paphiopedilum dianthum, bet galvojau gal gyvai pamatysiu ir apsispresiu biggrin.gif , nors protas tai sako kad užteks šiam kartui, reikia palaukti pavasario ax.gif .
Kaip ten supakuoja? nebaisu per lauką nešti?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 13:44)
raibuolių norėjau, kurių ten buvo kelių skirtingų veislių, bet tada būtų visai avinėli pasipurtyk - retesnės ir po 22 EUR buvo blink.gif 

aš tai galvojau, kad dendr.victoria susigundysiu, bet atsilaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 14:44)
ką aš ten matysiu purvina ar ne, kai gėlės akyse stovėjo  lotuliukas.gif net drebėjo rankos kaip raibuolių norėjau, kurių ten buvo kelių skirtingų veislių, bet tada būtų visai avinėli pasipurtyk - retesnės ir po 22 EUR buvo blink.gif  Vienžo tikrai dar yra ko siekt ateity  thumbup.gif
Papildyta:
55Lt, bet man rodos jis vienintelis ir tebuvo ax.gif

žiauriai gerai kaina, jei TIKRAI flower size. Tikrai labai pigiai. Aš už ,,vaiką'' mokėjau virš 40 lt
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 02, 14:50)
žiauriai gerai kaina, jei TIKRAI flower size. Tikrai labai pigiai. Aš už ,,vaiką'' mokėjau virš 40 lt

kad aš žinočiau kaip jis suaugęs turi atrodyt g.gif vienžo padarysiu fotosesiją ir gal padėsit suprast jis kūdikėlis, paauglys ar jau šėliot pasirengęs suaugęs augalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 14:53)
kad aš žinočiau kaip jis suaugęs turi atrodyt g.gif vienžo padarysiu fotosesiją ir gal padėsit suprast jis kūdikėlis, paauglys ar jau šėliot pasirengęs suaugęs augalas  lotuliukas.gif

suaugęs dianthum visuose užsienio puslapiuose kainuoja maždaug 70 lt, tai jums labai pasisekt galėjo šnd bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 02:52)
Psio, galutinai, visiškai jo noriu doh.gif

hihihi.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 15:53)
vienžo padarysiu fotosesiją

lens.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 14:53)
kad aš žinočiau kaip jis suaugęs turi atrodyt g.gif vienžo padarysiu fotosesiją ir gal padėsit suprast jis kūdikėlis, paauglys ar jau šėliot pasirengęs suaugęs augalas  lotuliukas.gif

Gal aš ir klystu, bet jau išbrauktas 8 cm (tai panašu kad nesuaugęs) P. dianthum už panašią kainą, nes ir pati buvau nusižiūrėjusi būtent šitą pigiausią iš jų, nes yra ir brangesnių blush2.gif
Atsakyti
apsimelavau per skubėjimą kaip turi būt - ne Dianthum, o Bellatulum pirkau doh.gif Vat toks turėtų būt:

http://www.google.lt...u...366&bih=673

Dabar toks tvirtas kresnas dėmėtukas biggrin.gif
Atsakyti
Kątik (prieš kokias 10 min.) dovanų gavau Ludisia orchid ir neturiu nė menkiausio suvokimo, kaip ją prižiūrėti... lotuliukas.gif Pasodinta ji tikrų tikriausiose smulkiose durpėse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 02 02, 14:37)
Kątik (prieš kokias 10 min.) dovanų gavau Ludisia orchid ir neturiu nė menkiausio suvokimo, kaip ją prižiūrėti... lotuliukas.gif Pasodinta ji tikrų tikriausiose smulkiose durpėse. smile.gif

teisingai, tai viena iš žemėje augančių orchidėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 02, 14:52)
teisingai, tai viena iš žemėje augančių orchidėjų smile.gif

Aha, susiradau šiek tiek informacijos apie jas. smile.gif Labai įdomiai atrodo ji čia pas mane, tokia smulkiažiedė wub.gif
Atsakyti