Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 01, 22:28)
Auginu, priežiūra nesiskiria, tik gal šiek tiek drėgniau jis nori būti nei kiti  g.gif ruošiasi žydėt be didelių kaprizų, du žiedstiebiai, kol kas dar pumpurai.

smagu girdėt, kad nekaprizingas - aš tykiai tykiai pradedu jo norėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 01 vasario 2012 - 21:33
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 01, 21:25)
Gal kuri auginat Phalaenopsis Mannii - ar labai skiriasi jo priežiūra lyginant su kitais phalaenopsiais? Jei kuri auginat ir pas jus žydėjo, gal galit parodyt kaip natūroj žiedeliai atrodo ax.gif

Kadangi pas mane orchidejos auga principu - prisitaikyk arba atsisveikinsim (nelakstau su vazonais po namus ieskodama dienos/nakties temp. skirtumu, nereguliuoju aplinkos dregmes ir pan., auga tradiciskai ant palangiu, kitaip neturiu laiko, o ir namu siltnamiu paverst nenoriu), tai galiu pasakyt, kad mannii visai nereiklus. Siuo metu auginasi namini ziedkoti. Foto yra mano albume.
Papildyta:
Stai: http://public.fotki....sis-mannii.html

Tik dar priklauso koki tu ji gausi, nebutinai bus kaip pas mane. As norejau black, kad butu kuo tamsesnis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 02, 01:15)
As norejau black, kad butu kuo tamsesnis.

Psio, galutinai, visiškai jo noriu doh.gif

O jo lapukai irgi maži (kiek maždaug cm ilgio suaugę), turiu omeny ji tikra mini orchytė?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 01:52)
Psio, galutinai, visiškai jo noriu doh.gif

O jo lapukai irgi maži (kiek maždaug cm ilgio suaugę), turiu omeny ji tikra mini orchytė?

nera jis toks lb jau mini. Ne miniatura ir ne gigantas. Lapai apie 10cm tah tikrai
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 01, 21:28)
Kokias ir koki pirkai? man kazkaip nebuvo laiko atsiliepimu paskaitinet, nors apie situs dalykus irgi minti turejau.

Vis dar laukiu klajojancio Physan  huh.gif Tikiuos nekonfiskuos.

Joo, physan liux thumbup.gif
Bet aš nieko neskaitinedama užsisakiau, nes pagalvojau, jei jie augina patys orchidėjas, tai ir trąšos ir fungicidai turėtų būti geri.
Čia trąšos:
user posted image

O čia fungicidas:
user posted image

http://www.orchideee.....n Accessoires
Atsakyti
taigi, taigi, taigi - grįžau iš orchidėjų pirkimo "nusiskausminusi" kaip turi būt blush2.gif na ir stovi išdidžiai ant sstalo šios gražuolės:

Paphiopedilum dianthum (FS)

Sedirea japonica (leidžia žiedyną)

Phalaenopsis manii black (leidžia žiedyną)

Dar buvo labai labai gražių miniukų visokiausių, bet nusprendžiau, kad gana šiam kartui, nes ir taip dar substrato, kiminų pikau, tai mažai nepasirodė doh.gif

Dar labai gražus man pasirodė mažutėlaitis Gastrochilus japonicus - na toks mažulytis kleckiukas su gražulyčiais miniatiūriniais žiedukais, bet šitą ateities svajonėms palikau - reik kažką pasilikt svajonių saraše biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 13:28)
taigi, taigi, taigi - grįžau iš orchidėjų pirkimo

kokia greita laugh.gif
spėju, su tavim prasilenkėm smile.gif
Atsakyti
Ohoho biggrin.gif Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 02, 14:31)
kokia greita laugh.gif
spėju, su tavim prasilenkėm smile.gif

jeigu matei moterą su dviem berniokais, didele plastikine dėže ir iškišusią liežuvį nuo visų orchidėjų grožio, tai buvau aš biggrin.gif o jei su pilka Audi mašina, tai mačiau tada tikrai tamstą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 13:35)
jeigu matei moterą su dviem berniokais, didele plastikine dėže ir iškišusią liežuvį nuo visų orchidėjų grožio, tai buvau aš biggrin.gif  o jei su pilka Audi mašina, tai mačiau tada tikrai tamstą mirksiukas.gif

plastikinę dėžę tikrai mačiau lotuliukas.gif
o audi sidabrinė, tik purvina hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 vasario 2012 - 13:38
Važiavau gėlyčių kaip iš Koščėjaus pasakos - didelė dėžė, o toj dėžėj mažesnė, o mažesnėj dar mažesnė, bet vat galiausiai ne kiaušinis su gyvybe, o....... orchidėjos lotuliukas.gif

mašiną tiek prišildžiau, kad kaip pirty tik vantų betrūko lotuliukas.gif taigis gėliukai laukia persodinimo (pati pardavėja rekomendavo, nes substratas labai jau sukritęs ir beveik į durpes pavirtęs) ir tada jau darysim fotosesiją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 02, 14:28)

Paphiopedilum dianthum (FS)

mano mylimukas wub.gif kiek kainavo flower size?
Atsakyti